אה יש מצב.. בכל מקרה מגניב.. אז נתראה שנה הבאה בגרעין
I i r i t o o s h New member 24/5/07 #16 אני אני אני ) שם: עירית. מועצה: לב שרון תפקיד בתנועה: טרומ"פית (הא עוד חודש בדיוק קורס מד"צים!!) מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים: צהוב. תמונה: מיוסי יפה :]]
אני אני אני ) שם: עירית. מועצה: לב שרון תפקיד בתנועה: טרומ"פית (הא עוד חודש בדיוק קורס מד"צים!!) מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים: צהוב. תמונה: מיוסי יפה :]]
I i r i t o o s h New member 24/5/07 #20 חח כן..כן... הרבה אומרים את זה... וזה עדיין מצחיק אותי שאת אשכרה זוכרת אותה
I i r i t o o s h New member 26/5/07 #61 כן! מה לעזאזל?! היא התכוונה בכלל לאחותי תמר.. אבל יש לי גם אחות אלה ומאיפה אתה מכיר אותה?! חח ואיך אתה יודע שאני אחותה?!
כן! מה לעזאזל?! היא התכוונה בכלל לאחותי תמר.. אבל יש לי גם אחות אלה ומאיפה אתה מכיר אותה?! חח ואיך אתה יודע שאני אחותה?!
K kedeman New member 26/5/07 #81 הבנתי שהיא התכוונה לתמר אבל אז הסתכלתי בפרטים שלך, והבנתי שאת גם אחות של אלה מאיפה אני מכיר אותה? מהתנועה!! היא בשכבה שלי....
הבנתי שהיא התכוונה לתמר אבל אז הסתכלתי בפרטים שלך, והבנתי שאת גם אחות של אלה מאיפה אני מכיר אותה? מהתנועה!! היא בשכבה שלי....
M moran916 New member 24/5/07 #17 אלללהה... שם:מורן מועצה:רמת הגולן תפקיד בתנועה:מדחית =] אייסיקיו/מסנג'ר:212444606 צבע תחתונים/צלקת מעניינת:צהוב. צלקת:נקודה באמצע המצח כמו של ההודים מבעבועות רוח... תמונה לא עולה..
אלללהה... שם:מורן מועצה:רמת הגולן תפקיד בתנועה:מדחית =] אייסיקיו/מסנג'ר:212444606 צבע תחתונים/צלקת מעניינת:צהוב. צלקת:נקודה באמצע המצח כמו של ההודים מבעבועות רוח... תמונה לא עולה..
ד דורד New member 26/5/07 #72 היי היי!! מה אם "לא תשא את שם אדוני לשווא"? אני הרשיתי לך להשתמש בשם שלי? סתם בצחוק! xD
א איילה בודדה New member 26/5/07 #88 אתה יודע מה ההבדל בינינו... שלך קוראים דיק[במובן שלו באנגלית] ולי קוראים דיקי! לא במובנים אחרים אז תוריד את האף כי זה השם שלי!
אתה יודע מה ההבדל בינינו... שלך קוראים דיק[במובן שלו באנגלית] ולי קוראים דיקי! לא במובנים אחרים אז תוריד את האף כי זה השם שלי!
ד דורד New member 27/5/07 #99 וואו וואו וואו... אין לך מושג עם מי את מסתבכת אני מרים ת'אף?! תראי אותך... גרה על רמה... ולא מספיק גבוהה עוד מרימה את האף בכלל לשמיים... אני מזכיר לך שאני עמוק בעמק ... ככה שהאף שלך מורם הרבה מעל שלי
וואו וואו וואו... אין לך מושג עם מי את מסתבכת אני מרים ת'אף?! תראי אותך... גרה על רמה... ולא מספיק גבוהה עוד מרימה את האף בכלל לשמיים... אני מזכיר לך שאני עמוק בעמק ... ככה שהאף שלך מורם הרבה מעל שלי
א איילה בודדה New member 27/5/07 #118 דור תרגיע אני לא מתלהבת שאני מופיעה בטלויזיה שאני עושה פרסומות ומשתתפת בטלנובלות זולות..