לכבוד הדרבי

zlr86

New member
זה כבר יותר הגיוני

אני למשל מאוד רוצה לראות את הכוח(רמת גן) חוזרת לליגה (וזה לא יקרה מסתמן) משום שאני רמת גני וגם סיפור הקמת המועדון מרגש אותי , המקור שלו מקבוצת הכוח וינה שהייתה קבוצה של יהודים באוסטריה . למרות זאת , אני בחיים לא רואה את עצמי מתחיל להתלהב , אפילו לא מהכוח ...

אצלי זה במזל

התחלתי לאהוד את חיפה רק כדי לעצבן את אחי שאהד את ת"א, ובמקרה נפלתי על ה-עונה של מכבי חיפה בכדורגל. (LUCKY ME:)) אח"כ באו עונות פיננסיות וכאלו, אבל העונה ההיא היתה כ"כ טובה, וזה כבר נהיה מן bonding שכזה.

פנומן 72

New member
אצלי זה עבר בירושה

אני זוכר את שנת 1978 בסלון הבית היה תלוי בדופן הארון תוכנית המשחקים של העונה, וכל הזמן שאלתי את עצמי מה זה עושה שם. במשך שנים זה סיקרן אותי אבל רק 5 שנים מאוחר יותר זה התבשל לכדי תפנית, כשערב אחד התקשיתי להרדם ושמעתי את תכנית הספורט מתחילה, טלויזיה בשחור לבן, פתיחת תוכנית עם קוביות כ"כ פרימיטיבית, את ניסים קיויתי מדבר בלהט (כמה שאפשר), ואז קמתי מהמיטה והתיישבתי ליד אבי בסלון מסתכל איתו כדורגל וסתם ככה שאלתי אותו איזה קבוצה הוא אוהד. הוא אמר לי מכבי חיפה. אז התחלתי לעקוב אחריהם ואף הייתי גוזר כתבות על הקבוצה ומדביק במחברת. באותה השנה הם אף זכו באליפות הראשונה שלהם וזה הצמיד אותי חזק לקבוצה. שנה אחרי זה הם נתנו עונה הירואית וכל השאר היסט(ו)ריה.

פנומן 72

New member
אנקדוטה

אחרי שנים רבות ששאלתי את אבא שלי במה מתבטאת אהדתו לחיפה שכן מעולם לא ראיתי אותו צופה במשחק או שמח בנצחונה של הקבוצה, הוא טען שהוא מעולם לא אהד את מכבי חיפה או קבוצה אחרת. אז כשהעליתי נשכחות על אותו ערב בתחילת שנות ה-80 הוא אמר שכנראה זה היה המשחק שהתקציר שלו רץ ברקע ומכיוון ולא היתה לו תשובה בשבילי וכנראה רצה להשתיק אותי הוא אמר את שם הקבוצה ששיחקה על המרקע. לא משהו מכוון ...

Johnno

New member
אין, אתה ענק

"כמויות האוהדים האדירות של הפועל תל אביב לעומת זו של מכבי " ענק.

zlr86

New member
יש לי שאלה , מה אתה רוצה ממני בדיוק?

אמרתי לך כבר , לי אין שום עניין לריב איתך ,בטח ובטח שלא בגלל שיחה על כדורגל(קצת ילדותי , אתה לא חושב?) , אז אתה יכול להפסיק לעקוץ.

פנומן 72

New member
בגלל שכטר הכוסון ?

פנומן 72

New member
אין תחרות.

אני לא מנסה להתחרות על גברים. מצד שני אתמול במקרה דפדפתי ב-HOT וראיתי בערוץ הילדים איזו סדרה קולומביאנית דפוקה בשם "אוהב אותך איסה". מה שמשך אותי לצפות, או יותר נכון לומר משכה אותי, היא השחקנית דיאנה ניירה. אי אפשר להוריד את העיניים ממנה...

טוב, אז אתה ממש תאהב את ערוץ ויוה:)

יש שם המון בנות יפות... (ולא אמרתי שזו תחרות, רק מעניינים ההבדלים בין 'יפה' ו'חתיך' של נשים,לבין זה של גברים...)

פנומן 72

New member
חוץ מאוהדי הפועל חיפה

פעם בתור ירוק ישבתי ביציע שלהם ולא שמעתי קללות וגידופים, אפילו בשער הם מוחאים כפיים כמו אנגלים ולא קופצים אחד על השני. העיקר שיש להם כוסיות ביציע. הכי חשוב.

zlr86

New member
הכי התלהבתי מאוהדי בנפיקה במשחק של הפועל

אני לא זוכר מי זה היה , נראה לי ורמוט שביצע מהלך מאוד יפה ואוהדי בנפיקה לאחר מכן מחאו לו כפיים בזמן שהכדור עדיין אצלו

xcalibur

New member
מוזר...

בתור ירושלמי יצא לי לראות כמה וכמה אוהדות ביתר בחיי. אני מוכרח לציין שאת לא נשמעת כמו מקרר גרוזיני עם שיערות בשיניים שמעשן שרתון ויש לו קול של רפי גינת :)

xcalibur

New member
ציפור קטנה גם לחשה לי

שהסיכויים שאת אסיר נמלט עם שדיים שואפים לאפס :) אני מבקש! אאאאאאאעעעעעעעעורטל! (קשה לעוות את ה-א בשם הזה)

למעלה