לכבוד אבי בלייר

פרטים באתר הבית

באתר הבית שלנו יש את הפרטים על פעולותנו הרבות בארץ ומחוצה לה. על מנת לערוך תחרות משותפת או לעבור השתלמויות וקורסים אין צורך בתשלום דמיי חבר. אפשר להצטרף אלינו כחבר שווה לכל דבר החבורה מורכבת מהארגוני הקראטה בשוטוקאן גוג´וריו ושיטוריו וגוסוקוריו מהגדולים והמובילים בארץ,כמו כן מועדוני איקידו קרב מגע ג´יאוג´יטסו וקובודו משתפים פעולה בכל הקשור בלמידת בודו מסורתי. www.gbudocenter.com

אנא קצת פרטים בבקשה../images/Emo51.gif

משה, בדקתי את האתר הנחמד שלך, אבל לא מצאתי תשובה לשאלותי. בבקשה מי ומה בחבורה שלך, מה העלויות להצטרפות, ספר קצת על הפעילויות, מה זה קורסים, השתלמויות, אתה יודע את כל השיטות? שיטו ריו, גוג´ו ריו, ג´ו גיטסו והכל? יש אגב גם בנות בחבורה שאתה מנהל? תודה מראש - ויקי

ויקי........

ויקי! לא הבנת את שאמרתי, אין אני יודע כל כך הרבה שיטות וסגנונות לחימה. אני משמש כראש ארגון הקראטה IKA בישראל ואירופה (שוטוקאן). הארגון שאני בראשו משתף פעולה עם מספר אירגוני לחימה שונים ורבים בארץ, ומשם שאר השיטות והסגנונות. יש גם בנות וגם נשים בחבורתנו שפועלות כשוות לכל דבר ועניין לשמו אנו נפגשים. ההשתלמויות הן להרחבת הידיעות של כלנו בתחומיי עניין הקשורים לעיסוקנו. אני מעביר לך את מ"ס הנייד שלי לשאלות יותר קונקרטיות 053941409 משה

ויקי........

ויקי! לא הבנת את שאמרתי, אין אני יודע כל כך הרבה שיטות וסגנונות לחימה. אני משמש כראש ארגון הקראטה IKA בישראל ואירופה (שוטוקאן). הארגון שאני בראשו משתף פעולה עם מספר אירגוני לחימה שונים ורבים בארץ, ומשם שאר השיטות והסגנונות. יש גם בנות וגם נשים בחבורתנו שפועלות כשוות לכל דבר ועניין לשמו אנו נפגשים. ההשתלמויות הן להרחבת הידיעות של כלנו בתחומיי עניין הקשורים לעיסוקנו. אני מעביר לך את מ"ס הנייד שלי לשאלות יותר קונקרטיות 053941409 משה

למעלה