לך...

deerman

New member
לך...

אהבתנו היא תאווה תאוות נפש,שאינה תלויה. אהבתנו אינה זקוקה לתיווך כסף,הנאה או יופי גוף. אהבתנו,היא אהבת נפש ללא חיבור או דבק. אהבתנו שלמה ואינה חצויה כי היא עמוק בנשמה. אהבתנו,אינה ע"מ לקבל היא נתינה אינסופית והכלה והיא כפרי בשל. אהבתנו אינה כשל אמנון ותמר אהבתנו היא כשל דוד ויהונתן. אהבתנו היא ברוחנו נשמותינו ובמהותנו אהבתנו היא עצם קיומנו אהבתנו אינה הרגל אהבתנו אינה עוף שבשמיים חולף אהבתנו אינה תלויה בצו האופנה אהבתנו אינה שמלת כלה בחתונה אהבתנו אינה פושטת צורה ולובשת צורה. אהבתנו היא הווייתנו אהבתנו היא בשבילנו אהבתנו היא בנפשנו. אש אהבתנו לא תכבה לגל גדול אש אהבתנו לא תכנע לפיתויי העולם הגדול. אש אהבתנו תבער לעולמים גם אם לא לעד נהיה מחוברים בגופנו הגשמיים.

שמים1

New member
לך ../images/Emo79.gif

אתה הצובע את יומי בתכול רוקם על גופי מצייר במכחול לוחש לי בשקט על חלום וערגה מיטלטלת בין זרועותיך כספינת אגוז קטנה . בירכתי האופק תמיד מצפה בין להט השמים לקרירות של המים מחייך אלי במבט חמים סוחף אותי אל חוף מבטחים. לך שוזרת מילות אהבה עם שירת הרוח המלטפת, בין גלי הים לשמש זהובה מעמקי נשמתי החושקת.

אתה.....

עוטף אותי בידיך הארוכות מרים אותי כמלכתך עם שריריך החזקים שריגי שרירך שמתפתלים עד לנשמה שלך נשמתך האיתנה שתמיד מוצאת שם נחמה נשמתך ששולחת את חוטי רכותך עד עיניך הטובות חוטים חוטים עד אצבעותיך ולשונך המענגות כולך מכוון אליי ואני מסתנוורת מעוצמת המילים ומבינה את מה שמתחולל לך בפנים וכמו ששכובה חשופה כך על המיטה בשבילך כך גם אצלי משתרעת הידיעה שהחיבור שלנו הוא בנשמה.

למעלה