לך,

לך,

כמעט הקאתי עכשיו הכל עולה, בחילה איומה זה לא משהו שאכלתי, זה גם לא וירוס אני פשוט מכירה את עצמי זה אתה. אני לא בטוחה שזה היית אתה שם בתוך האוטו אבל אם זה לא היית אתה, אז אולי אח שלך או מישהו שנראה בדיוק כמוך ישבנו כולנו באוטו והמשכנו לנסוע ורק ניסיתי להציץ ולתפוס שוב את האיש במכונית לראות אם זה באמת אתה כבר לא יודעת. לא הספקתי לתת מבט אחד טוב ולראות אם זה באמת אתה. ולא אמרתי להם כלום, אולי אני סתם מדמיינת הלב נפל לתחתונים, החיוך ירד פתאום הייתי מכווצת כולי מתוחה האם זה אתה או לא אתה הלוואי שזה אתה, הלוואי שתבחין בי גם הלוואי ויהיה חיוך אחד, אחד אמיתי כזה, כמו שלא היה לי כבר שנה. רחוק מהעין רחוק מהלב כל כך נכון. אז למה הייתיחייבת לראות אותך ? ואולי בכלל זה לא היית אתה. מבולבלת נורא. זה הרס לי את היום אני מתגעגעת.

הקטע הוא ..

ששנים... שנים שכשאני על הכביש, כשנוסעים אני מסתכלת תמיד מסביב, מחפשת אותך אולי תהיה שם באחת המכוניות עוד דרך למצוא אותך בין מליוני אנשים בארץ קטנה וזה אף פעם לא קרה תמיד קיוויתי ורציתי וזה אף פעם לא קרה אבל תמיד המשכתי לחפש ועכשיו, אחרי שהתגברתי עליך אחרי מספיק שנים דווקא עכשיו כשהלב נרפא ... דווקא עכשיו כמעט בטוחה שראיתי אותך והקטע הקשה הוא שאני לא יודעת אם זה באמת היית אתה וזה מציק לי כמה שקשה לי, בתוך תוכי אני תמיד ארצה לראות אותך אוף, למה זה קורה ... למה הכל הפוך בעולם הזה ? למה ? לילה טוב.

mary lou

New member
אמממ סלחו לי על חוסר הרגישות...

אבל נכון שזה ממש מעצבן כל הקטע הזה על הכבישים?... אני קורעת את הצוואר בשלוש מאות ושישים מעלות רק כדי לראות אותו- וזה אף פעם לא קרה... לרע המזל דווקא כן ראיתי (פעמיים!!) איזו קרובת משפחה מעצבנת, אווווף אני שונאת שזה קורה... אגב, סליחה שלא הגבתי באיזו תגובה נחמדה ותובנה לחיים כמו שכולם פה עושים, פשוט מה שכתבת... "אוף, למה זה קורה? למה הכל הפוך בעולם הזה? למה?" ...

אניהו

New member
חבל ש..

חבל שאין כדור קטן כמו אקמול נגד הזכרונות האלה שרק מכאיבים. חבל שאי אפשר למחוק אנשים כמו אימיילים מהאינבוקס. אבל ככה זה. זה החלק המר-מתוק של החיים ואת זה בסופו של דבר אנחנו נזכור כשנשב על כיסא עם קטטר ונבהה בחלון באיזה מרכז לקשישים. באמת. פשוט ככה... עידן

למעלה