לך.

Choomba

New member
לך.

שלום לך. את בטח לא תדעי אף פעם על קיומו של מכתב זה וחבל. כמה הייתי רוצה לומר לך את כל אשר על לבי ועוד יותר מכך, הלוואי וכולם היו יכולים לדעת כמה רעה את יכולה להיות מתחת למסכה שאת עוטה על פנייך. את רעה, רעה, רעה. מניפולטיבית, מרשעת, קנאית... על כתפייך דרגת סרן, בעלת השפעה כה רבה על הסובבים אותך ואת לבטח יודעת עד כמה. משפילה אנשים עד עפר ודורכת עליהם כעל בדל של סיגריה... כביכול, או שמא לכאורה- בעלת תפקיד אשר משמעותו עזרה לאנשים, הליכה לקראתם... אבל לא כך. פניתי אליך בבקשה לעבור תפקיד משום שאינני מרוצה בו, אני חוזרת הביתה ולמגורים בבסיס על סף התמוטטות עצבים, לא עובר יום שבו אינני מתקשרת הביתה בוכיה... אמרתי לך שאינני מרגישה שאני תורמת או לפחות עושה משהו. אמרתי לך שבתפקידי הנוכחי אני לא רציתי להיות ולא רוצה עדיין. ותשובתך? "את לא מאיימת עליי"... האם כך צריכה להשיב קצינת שלישות בצה"ל? האם זו התנהגות ראויה? אינני חושבת כך. אבל את, את תמשיכי להתעלל בפקודייך, להשפילם, לעשותם כאסקופה הנרמסת. בושה. עצוב שבחורה בת 26, בעלת דרגה גבוהה בצה"ל, חושבת שנערה בת 19 מאיימת עליה כשכל חטאה היה לבקש ממך להוציא אותה מתפקידה... הוכחת לי עד כמה צה"ל טועה בבחירת הקצינות שלו.

ה מוזה

New member
חיילת .....

הדרגה שעל הכתף לעולם לא תוכל להסתיר תחתיה את האדם שעונד אותה , צהל ..כן גם הוא טועה לפעמים וזה המייחד אותו - הוא אנושי וטועה ועם זאת הוא מעניק לך כעת כלי חשוב גם כשתצאי לאזרחות תבואי במגע עם אנשים נושאי תפקיד ובעלי תואר ומתחת לתפקיד ולתואר תגלי שם אדם שיש לו עוד הרבה מסלולים לחוות ,ללמוד ולצמוח על מנת שיוכל לשאת בכבוד את התואר או הדרגה וכעת - ניתן לך שיעור בחיים ...שלא כל הנוצץ זהב לכל קצינה יש קצין לכל קצין יש מפקד .. את תמיד יכולה לפנות הלאה אם את חשה שנעשה לך עוול אל תחששי לפנות למי שכן יקשיב שמרי על עצמך
ותחשבי חיובי - עוד שנה ..את ציפור חופשיה
שבת שלום לך

גם אני חילת....

גם אני חילת.... חילת בתפקיד לא רצוי... לא רציתי את תפקידי אך לעולם לא ביקשתי לפסול אותו... יחס המפקדים שלי... אלי גרם לי לרצות להישאר בתפקידי... אך למרות שמפקדי כול כך טובים אלי... אני כול כך מבינה אותך... את העיפות הזאת מהמקצוע שאת רוחשת כרגע... אך חישבי חישבי לרגע.... היא בסך הכול קצינה מסכנה... בעלת דרגות... זה כלום היא לא שווה יותר ממך... היא פשוט לא מבינה אותך... היא פשוט רואה את זה שהיא מפקד ואת הפקוד... היא לא מחפשת סביבה חברתית מסביב לפקודים שלה... היא לא מבינה שכמה שהיא תיהיה קשה... כך יהיה לכם יותר קשה להגיע לבסיס... ולהנות מהשירות... ואותו הדבר לה... גם היא לא מעונינת להיות מסביבת אנשים שכזאת... שלא רוצה להיות במקום שהיא נמצאת... אך היא חיבת לא לתת לך לעזוב... היא עושה את זה בדרך ממש דוחה... כי היא לא מכירה דרך אחרת... אך תביני שהיא עושה את זה מכיוון שלימדו אותם בקורס קצינות... שאף אחד לא נופל... ונפילה של מישהו זה נפילה שלהם... היא לא יודעת שאם היחס הזה היא לא מרוויחה כלום שום דבר... לההפך רק מרחיקה אותך יותר... דעי לך... וזיכרי לך... שברגע שאת רוצה משהו... גם אם לא נשאר לך המון זמן להילחם בעדו... תילחמי... את יכולה חפסול את הקצוע... להיות משהו אחר... אך השאלה אם שווה לך את זה... אם שווה לך לצאת החוצה עם תפקיד של פקידה... או תפקיד של משק"ית שלישות או רכאית... מה שאת... אני לא מזלזלת בפקידות חס וחלילה.... אך תחשבי את... אם איזה מקצוע את רוצה לצאת... לא כדאי שהיא זאת... שתזכה לפסול לך מקצוע... שיכול לעזור לך בהמשך החיים.. אך אם את רק רוצה את יכולה הרבה והרבה מאוד.... בהצלחה... נ.ב בקשר ל... בחירת הקצינות... אני אספר לך סיפור אישי... אני כולכ ך רציתי להגיע לקצונה... רק משום... שאני רציתי לתקן את הגישה הזאת לקצינים... ידעתי ש אם אני היה מפקדת... אז מחוץ לתפקידי בפיקוד אני אמצא את עצמי גם מתענינת בחייהם של חילי... ומחוץ למקצוע האישי שלי... והמחויבות שלי... אני קודם כול אדאג שיהיה להם הכי טוב שיכול להיות... שיגיעו אם חיוך ענק בימי ראשון... אך... בחירת הקצינות שללה אותי עוד לפני המבחנים... ועוד לפני הכול... עכשיו אני סתם חילת פשוטה... אך יודעת שהרבה יותר מכול קצין... שלא יודע לדאוג לחייל הפשוט שלו.... שיהיה לך .....

../images/Emo24.gif

כלכך מבינה אותך אני השתחררתי לפני שלושה שבועות (מחר
) ויבוא יום וגם את תשתחררי (עוד לא נולד/ה המניאק/ית שיעצור תזמן) והיא תשאר בצבא כי באזרחות היא תהיה כלום במיוחד לא אם יחס כמו שלה אני הייתי בהתחלה בקורסים ובבסיסים סגורים ונהנתי, ברור שהיו נקודות שבירה אבל בגדול נהנתי והיה לי כיף אח"כ החלטתי שאני עוזבת את הקורס, והעבירו אותי לבסיס פתוח שנחשב קרוב לבית (כן בטח שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, שלושה אוטובוסים לכל כיוון) הייתי יוצאת כל פעם מהבסיס שלי עם דמעות בעינייים הייתי באמצע יום העבודה בורחת לשירותים לבכות כי פשוט הרגשתי שאני לא יכולה יותר וכמוך לא היה למי לפנות, המפקד שלי היה... עדיף לא להתחיל לדבר עליו והקצינה שלי היתה פשוט בחורה טיפשה סגמניקית שחושבת שהיא מינימום אל"מ (סגמת קשה!) והיא היתה שטינקרית ולא אמינה אז אי אפשר היה לדבר איתה כי היית מספרת לה משהו וכל הבסיס תוך שעה היה כבר יודע הכל לא יודעת למה אני מספרת את זה, פשוט פתאום נזכרתי בזה והזדהתי איתך כלכך והכי חשוב שתזכרי שזה יעבור, אם את רואה שאת לא מצליחה תנצלי את איפה שאת ותוציא מה שאת יכולה וכמה שאת יכולה ושימי על כולם @## את יודעת מה
ותזכרי שהיא סתם מישהי שחושבת שהדרגות הופכות אותה לטובה יותר ושווה יותר כי היא ממש לא!

למעלה