לך.. =\

לך.. =\

לך ****, אחרי ה-3 שנים הכרות שלנו לא ידעתי שאתה תרצה אותי, חשבתי שיש בינינו באמת ידידות, אבל טעיתי. גם אני רציתי אותך פעם, לפני שנה.. אפילו יותר! רציתי להיות איתך.. להתחבק איתך.. להתנשק איתך.. ל-א-ה-ו-ב אותך.. אבל כנראה זה היה חלום שנגמר מהר.. חלמתי עליך כמה חודשים בודדים.. וזה נגמר.. כשרציתי אותך אתה פשוט התעלמת ממני, ניסית להסתתר..אני לא חיפשתי אותך! אז היית לי כמו מלך, או בעצם כמו משהוא שאני רוצה אותו מאוד וקשה להשיג.. עברה תקופה.. שחכתי ממך.. היו לי אחרים שגם עליהם חלמתי.. או היו גם שהחלומות התגשמו איתם.. אחרי שנה, כשהלב שלי היה בריא לגמרי.. שוב ראיתי אותך, אחרית חודשים שלא ראיתי אותך.. חשבתי שוב תהיה אדיש אלי.. תגיד שלום ותמשיך בדרכך.. אבל מוזר.. אמרת לי שלום.. ונשארת לדבר איתי.. אז.. זה היה הפעם הראשונה שהחמאת לי.. אני זוכרת מילה במילה מה שאמרת לי! "את כל כך יפה, מה עשית לעצמך?!" ניסיתי להתעלם.. אבל, לא כל כך יצא לי.. חשבתי על זה כל היום.. אולי זאת עוד אחת מהבדיחות שלך.. אבל זה היה מוזר.. באמת עשיתי שינוי קטן.. לטובה.. ואתה היית די רציני.. ונחמד אלי באותו יום.. אבל ה"שינוי" היה משהו לא כל כך משמעותי.. סידרתי קצת את השער.. וקניתי כמה בגדים נחמדים.. חשבתי ששוב לא תשים לב.. כמו בעבר אבל הפעם זה היה שונה.. מאז.. המחמאות לא הפסיקו.. חבל שכבר אני לא הרגשתי כלפיך כלום.. פעם שאלת אותי עם אני רוצה לצאת איתך.. התחמקתי מהשאלה.. כי באמת שלא ידעתי מה אני רוצה.. פעם אכן רציתי את זה.. אבל אז היה כבר הכל שונה.. לא היית היחידי בחיי.. הוא היה גם בחיי.. חשבתי אליו כל שניה שהייתי איתך.. הוא גם היה כזה מתוק כמוך.. לא הפסיק להחמיא לי.. היה לי קשה לבחור אחד מבינכם.. העדפתי שהזמן יעשה את שלו.. הזמן אכן עשה את שלו.. הוא עדין ממשיך להחמיא לי.. ואתה כבר לא! שלשום.. לראשונה את כל המחמאות הפנת לחברה שלי.. כל מה שההית אומר לי אמרת לה.. "יש לך עיינים מהממות".. "תורידי ת'כובע הוא מכסה לך את העיינים המדהימות שלך".. "יש לך גוף פצצתי".. "את כל כך יפה" לא ידעתי איפה לכבור את עצמי! אלוהים! למה כל כך התשנת?! למה?!.. עכשיו באמת בילבלת אותי.. הרי רק שישי שעבר התקשר אלי ואמרת שאתה רוצה שאני יבוא לשבת איתך ועם חברים שלך לעשן נרגילה.. כמובן כמו היה לי תרוץ.. אבל באמת שלא יכלתי.. עכשיו הבנתי שאני שוב רוצה אותך.. למרות כל מה שחברות שלי אומרת.. למרות שעדין יש לי אותו.. אולי אני רוצה אותך.. כי אתה כבר לא רוצה אותי?!.. למה אתה תמיד מצליח לבלבל אותי?! למה?! יורדות לי עכשיו דמעות.. מרוב שקשה לי.. אני לא יודעת מה כדאי לי.. אבל שוב אני מחכה לזמן.. שהזמן יעשה את שלו.. תהנה לך.. ממני האוהבת לשעבר!

היי.. ../images/Emo39.gif

ואולי באמת ... הוא סתם זורק מחמאות לכל עבר? ואולי באמת שכבר הוא לא כ"כ מראה התענינות את רוצה אותו יותר.. תשארי עם מי שכן נותן מחמאות מכל הלב ולא ככה סתם מתי שמתחשק.. תשארי עם מישהו שבאמת אוהב אותך ומחזיר לך אהבה ולא עם מישהו שרוצה אותך סתם ככה בחזרה.. אוך.. האהבה
..

=\

הוא לא זרק מחמאות לכל עבר... הוא שנה ניסה להשיג אותי.. אבל לא רציתי.. כי ממש התלבטתי.. בינו לבין מישהו מקסים.. עכשיו בכל זאת את צודקת אני רוצה אותו כי הוא לא רוצה אותי.. אבל אני עם השני =\

מתאפקת שלא לצחוק..

סליחה. שלא תביני לא נכון.. כשאני בלחץ או כואבת כל שאני מסוגלת הוא להתפרץ בצחוק עלוב.. ככה זה כשהגורל צוחק לי בפרצוף.. והמכתב שלך, זה כאילו עוד אגרוף שהכניס לי הגורל. פתאטי הא? כמה הזדהתי עם מכתבך...

ובכן..

התכוונתי שהזדהתי מאוד עם המכתב שלך גם אני הייתי בסיטואציה מאוד דומה וזה כואב לי עד היום.. עד כדי צחוק עצוב..

ה מוזה

New member
מילים ..מילים ..

היי איךעושיםרווח חסרת לנו כאן ... פלרטטני המילים המתוקות ..אשפים בלהרטיט לבבות במילה מחמאה מתוקה מדבש ,יש להם יכולת לבלבל לבבות תמימים שמאמינים למילים .. תקשיבי ללב שלך לא רק למילים מתוקות שנאמרות והלב שלך והתחושה הפנימית שלך .. לוחשת לך באלפי קולות שקטים שאלו רק מילים ..היום נאמרות לך ומחר לאחרת חבל שיש את אלו שהלב של האחר הוא מגרש המשחקים שלהם ומשדרים מסר כפול .. מעשים שונים ומילים מתוקות תהיי עם מי שאוהב אותך ולא עם מי שמפריח מילים מתקתקות לכל עבר את יודעת ..הרבה פעמים דווקא הדבר הלא מושג הוא המפתה ומה שנראה כדבש מרחוק ..מתברר מקרוב כטעם מר והזהב לא נוצץ .. בהצלחה לך מתוקה בכל מה שתבחרי

למעלה