לך....

n u s h y

New member
לך....

אני לא חושבת מה לכתוב לך. אין לי טיוטה, אין לי שינויי נוסח. הראש שלי מלא כל כך במחשבות עליך... אתה אפילו לא יכול לתאר!! או שכן? היית מאמין שהאהבה תתפוס אותנו, סתם כך, בגיל 16 וקצת? אני אוהבת אותך כל כך, זה כבר עבר כל גבול אפשרי. אני אוהבת כשאתה אומר לי שלום בבוקר, אני אוהבת אותך בהפסקות כשאתה בא לכיתה שלי. אני אוהבת כשאתה דואג לי, מוודא שלא קר לי מדי, לא חם לי מדי, שאני מרגישה טוב. אני אוהבת את העיניים שלך, אני אוהבת כשאתה משפשף את עין שמאל... אני אוהבת כל מבט בהן. את המבט שאומר "אני אוהב אותך" את המבט השמח, את המבט העצוב, את המבט העצבני. אני אוהבת את איך שאתה מסתכל עלי כשאתה רוצה לנשק אותי. אני אוהבת איך שאתה מנשק אותי, איך שאתה נוגע בי. אני אוהבת אותך בלילה, לפני השינה, אני אוהבת אותך בחלום, גם בחלומות הרעים וגם בחלומות הטובים. אני אוהבת אותך בבוקר, כשאני קמה. אני אוהבת אותך כשאנחנו מדברים בטלפון, ובאיסיקיו, ואני אוהבת אותך כשאתה שולח לי הודעות חמודות לפלאפון. ואני אוהבת אותך כשאנחנו נפגשים. אני אוהבת כשהלב שלי פועם מהר מדי, אני אוהבת את הפרפרים בבטן. אני אוהבת סתם לשים עליך יד ולראות שגם אתה אוהב את זה. אני אוהבת להסתכל עליך סתם ככה, ולראות שגם אתה מסתכל עלי, בלי שום סיבה. אני אוהבת את זה שגם אתה אוהב אותי. ואני אוהבת את זה שלא משנה מה יקרה זה לא רע כל כך, כי אני יודעת שכשאני אצטרך אתה תהיה שם בשבילי. ואני פשוט אוהבת אותך, לתמיד.

את יודעת...

ואני בטוחה שגם הוא ... אהבה חסרת גבולות . סוף סוף יש כאן סיפור אהבה עם המשך נעים ... אני מאחלת לכם שאהבה שלכם תתעצם עם הזמן ושתמיד תהנו להיות יחד ולחלוק בהנאה את מה שיש לכם..
תהנו מרגעי הקסם של אהבה

למעלה