מצטערת..../images/Emo7.gif
אין ספק שזו בושה, בושה שהייתי צריכה עם כל הכאב להבין שאני צריכה לקום וללכת ויותר מזה להרגיש, להרגיש כי זה מה שביקשת באין ספור פעמים שדאגת להזכיר לי ש"בניינו זה לא יילך לעולם", עצוב להגיד ששיכנעת אותי שאיתי לא יהיה לך טוב אף פעם אבל זה ככה וככה זה מרגיש לי עכשיו, אני מרגישה שהתעייפתי שגרמת לי להרים ידיים גם כשלא רציתי עד הרגע האחרון . אם יש דבר אחד שבגללו קמתי והלכתי זו "העובדה" שהיית איתי תמיד בספק , ספק אם יהיה לך טוב איתי , ספק אם אשאר עד הסוף, ספק אם בכלל זה יילך בניינו (גם שעשה רושם שהכל טוב). אם יש ספק אחד שאני בטוחה ושמחה שלא היה לך איתי זה בנוגע לאהבה שלי אלייך . מצטערת שנאלצתי לקום וללכת אך גם אצלי עלו ספקות ואחד מהם זהו הספק שאוליי בלעדיי יהיה לך יותר טוב . אז אני לא מתכוונת להשאר עוד במקום שיש בו ספקות , זה לא נעים , לא מועיל, ולא בטוח לא לי ולא לך , "רק" אהבתי כמו שאמרת ש"רק" לאהוב זה לא מספיק,איך פתאום ה"רק" הזה מקבל משמעות .. אני פשוט לא יודעת אם לבכות או לצחוק. כמו שחיפושית אמרה "בן אדם קם והולך כשלא טוב לו" קצת מוזר,לא?! שלמרות כל הספקות והחוסר אמון אני זו שהייתי צריכה לקום וללכת בסופו של דבר... כמו שאת מכירה אותי אני לא ייכנס לפה שוב. תזכרי דבר אחד שכל מה שקרה,קרה רק מאהבה ולא משנאה,לא מתוך כעס אלא מתוך הבנה. מאחלת גם לך דרך צלחה ושתמצאי את אושרך במקום יותר שלם ויותר טוב עבורך.
עננים קטנים של אושר , מתגנבים אל חלונך סימנים קטנים של יושר, מתגלים בתוך ליבך אומרים כשכואב אתה בורח מסתתר בין אנשים כששמח אתה צורח מתפזר לריגושים, בין האש ובין המים אתה נזרק ומגלה כשבעצם טוב בינתיים... אז בוא תגיד מה אתה רוצה. את האומץ את הכח לרפא מבלי לשכוח מה רציתי, מה ניסתי,מה נגעתי ונשרפתי את הקשת שצבעייה השתקפו בי כמעיין את השקט לאהוב "רק", את הטוב אצל כולם. תאמין לי רק רציתי לנקות קצת מבפנים בשניה שבה גיליתי שאנחנו די דומים בין האש ובין המים אני נזרקת ומגלה כשבעצם טוב בינתיים... עכשיו תקשיב מה אני רוצה..! את האומץ את הכח לרפא מבלי לשכוח מה רציתי, מה ניסתי,מה נגעתי ונשרפתי את הקשת שצבעייה השתקפו בי כמעיין את השקט לאהוב רק את הטוב אצל כולם..
למרות הכל
אוהבת אותך בכל ליבי יקרה שלי ומבטיחה שהכל מטוב ולא מרוע