לך..

לך..

אני מתביישת ממש ככה שהייתי איתך .איך ככה קמים והולכים איך לא הבנתי את זה מזמן שמה שעשית לאקסית הקודמת שלך את עושה עכשיו. אבל שוב ההבדל הוא שאני זאת לא היא ואני יעבור אותך כמו גדולה .זהו זה בדיוק החוסר אמון שלי בך הוכחת לי שלא טעיתי. זהו שוב בקשה קטנה אל תבואי לחיי לעולם פשוט לכי לדרכך .בהצלחה

יש דברים שהם לא ממש מובנים לנו

ואיך אנחנו נופלים לזה תמיד תדעי שהכל לטובה . יפה שאת מאחלת לה הצלחה שזו מעלה גדולה. (אז קודם כל תרגעי.. - סתם סתם!:) לפעמים כדאי לכעוס .. לבכות .. האחל לך שתמצאי את האחת שאיתה תרגישי בטוחה ומלאת אמון ! בהצלחה גם לך

שבת שלום:)

נכון ממי שלפעמיים הכל לטובה מאמינה שאלוהים שומר עליי מכל משמר ולא סתם זה נגמר .הוא יודע מה טוב עבורי . בכל אופן תודה לך ושבת שלום :)

נכון מתוקה (רק חבל שאת פותחת שירשור נוסף..

איפה המנעלת???שצריך אותה!! אומרים שלכל אחד יש מלאך ששומר עליו.. שבת שלום גם לך ובשורות הכי טובות (המלצה: לכי תקני לך פרחים - לי זה עזר:)

פאמקי

New member
ה"מנהלת"...

נורא חולה! אך עדיין, לרגעים קצרים, לשם עשיית סדר, אני בהקשבה. לא אוכל לכתוב, כי יצא "הזוי", אך לא אסכים לבלאגן כאן! "יש לי עיניים בגב", ברור?
ולמזלי...את כאן כדי לנזוף, פעם תורי..., אך לעשות זאת בעדינות, בבקשה.. כמו שלמדת "על בשרך"
לא להציק לחברותינו יותר מידי. שבת נפלאה ובריאה לכולן.

רפואה שלמה ומהירה מנהלת שלנו יקרה../images/Emo39.gif

ולא ידעתי שאני מציקה כאן

daphts

New member
פאמקי יקירתי

רק למורות יש עינים בגב... את יודעת שבמהלך שנות לימודי ההוראה עוברים איזה "ניתוח השתלה" לעינים בגב. ככול הזכור לי את אינך מורה בישראל
שרון

פאמקי

New member
שרון יקרה.

יודעת ש"כל הזכויות שמורות" לכן המורות. אך יש לי חברה מורה והשאלתי ממנה את המשפט לרגע. סליחה שלא שאלתי גם אותך. מבטיחה בפעם הבאה
. חוץ מזה, מה שלומך? וזוגתך שתחייה? דרישת שלום חמה ממני. חושבת שצריך לראות אותך כאן יותר.

daphts

New member
פאמקי שלום

לי לזוגתי ולילדים שלום! באשר לנוכחותי בפורום ... אז כל אני כן פה , נכון את לרוב לא רואה את זה ! כי אני קוראת ולא ממש כותבת כשאין לי מה ליכתוב. לא מצליחה למצוא את הטעם בלכתוב כשאין מה להגיד! אז בוחרת שלא להגיד כלום. אז זה לא שאני לא פה , אני ממש ממש פה , זה רק שלא היה לי מה לכתוב. שרון

צהריים טובים..

לכל מטבע שני צדדים! מה שכתבת, יכולה היה לצאת באותן המילים במדוייק מפיה של האקסית הטרייה שלי... ואין ספק שהיא היתה מקבלת את אותן התגובות מצד חברות הפורום היקרות... אבל אף אחד לא קם והולך סתם.. אנשים הולכים כשלא טוב להם... ובמקרה שלי זה אף גרוע יותר כי הבטחתי שלעולם אשאר, אך כשמידת הרע עלתה על מידת הטוב, ניסיתי בכל דרך למנוע את הבלתי נמנע ולבסוף זה קרה - הלכתי... אז כן, גם היא תוהה - איך יכלת לקום וללכת?.. תשחזרי איפה את היית לא בסדר... ובכל זאת שיהייה לך בהצלחה! סופ"ש נעים!

מצטערת..../images/Emo7.gif

אין ספק שזו בושה, בושה שהייתי צריכה עם כל הכאב להבין שאני צריכה לקום וללכת ויותר מזה להרגיש, להרגיש כי זה מה שביקשת באין ספור פעמים שדאגת להזכיר לי ש"בניינו זה לא יילך לעולם", עצוב להגיד ששיכנעת אותי שאיתי לא יהיה לך טוב אף פעם אבל זה ככה וככה זה מרגיש לי עכשיו, אני מרגישה שהתעייפתי שגרמת לי להרים ידיים גם כשלא רציתי עד הרגע האחרון . אם יש דבר אחד שבגללו קמתי והלכתי זו "העובדה" שהיית איתי תמיד בספק , ספק אם יהיה לך טוב איתי , ספק אם אשאר עד הסוף, ספק אם בכלל זה יילך בניינו (גם שעשה רושם שהכל טוב). אם יש ספק אחד שאני בטוחה ושמחה שלא היה לך איתי זה בנוגע לאהבה שלי אלייך . מצטערת שנאלצתי לקום וללכת אך גם אצלי עלו ספקות ואחד מהם זהו הספק שאוליי בלעדיי יהיה לך יותר טוב . אז אני לא מתכוונת להשאר עוד במקום שיש בו ספקות , זה לא נעים , לא מועיל, ולא בטוח לא לי ולא לך , "רק" אהבתי כמו שאמרת ש"רק" לאהוב זה לא מספיק,איך פתאום ה"רק" הזה מקבל משמעות .. אני פשוט לא יודעת אם לבכות או לצחוק. כמו שחיפושית אמרה "בן אדם קם והולך כשלא טוב לו" קצת מוזר,לא?! שלמרות כל הספקות והחוסר אמון אני זו שהייתי צריכה לקום וללכת בסופו של דבר... כמו שאת מכירה אותי אני לא ייכנס לפה שוב. תזכרי דבר אחד שכל מה שקרה,קרה רק מאהבה ולא משנאה,לא מתוך כעס אלא מתוך הבנה. מאחלת גם לך דרך צלחה ושתמצאי את אושרך במקום יותר שלם ויותר טוב עבורך.
עננים קטנים של אושר , מתגנבים אל חלונך סימנים קטנים של יושר, מתגלים בתוך ליבך אומרים כשכואב אתה בורח מסתתר בין אנשים כששמח אתה צורח מתפזר לריגושים, בין האש ובין המים אתה נזרק ומגלה כשבעצם טוב בינתיים... אז בוא תגיד מה אתה רוצה. את האומץ את הכח לרפא מבלי לשכוח מה רציתי, מה ניסתי,מה נגעתי ונשרפתי את הקשת שצבעייה השתקפו בי כמעיין את השקט לאהוב "רק", את הטוב אצל כולם. תאמין לי רק רציתי לנקות קצת מבפנים בשניה שבה גיליתי שאנחנו די דומים בין האש ובין המים אני נזרקת ומגלה כשבעצם טוב בינתיים... עכשיו תקשיב מה אני רוצה..! את האומץ את הכח לרפא מבלי לשכוח מה רציתי, מה ניסתי,מה נגעתי ונשרפתי את הקשת שצבעייה השתקפו בי כמעיין את השקט לאהוב רק את הטוב אצל כולם..
למרות הכל
אוהבת אותך בכל ליבי יקרה שלי ומבטיחה שהכל מטוב ולא מרוע

וואו

כמה אהבה!!(חבל שהיא לא קוראת את זה- אולי הכל היה תופס משמעות אחרת) שולחת לך המון המון
שתהיה זו שנה טובה עם כל מה שאת מאחלת לעצמך ועוד..

למעלה