לך...

לך... ../images/Emo9.gif

אין מצב לעולמי עולמים שתקבל את זה גם אין מצב שתדע חלק אפילו הקטן ביותר ממה שכתוב פה (ואולי כן, הלוואי...!) רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך לא זאת לא סתם הידלקות נעורים, כבר עברתי את השלב של התבגרות נעורים, אניכבר לא ילדה ולא נערה, אני אחרי צבא אז זה לא סתם הדלקות זאת אהבה שאני מרגשיה כבר כמה זמן, מפמפמת בכל העורקים שלי ובחדרי הלב שלי. בהתחלה זה לא כלכך היה מורגש, פה ושם הייתי חושבת עליך אבל לא קישרתי את זה לאהבה, פתאום יום אחד בבוקר, יומיים אחרי שראיתי אותך, התעוררתי מאושרת, לא יכולתי להפסיק לחייך, בערב אפילו נתפסו לי השרירים בלחיים מרוב אושר, לא יכולתי להפסיק לצחוק, והכי חשוב לא יכולתי להפסיק לחשוב עליך. כל צעד שעשיתי, כל פניה שפניתי, בהכל אתה היית וככה זה נמשך עד עכשיו כמעט שבועיים אחרי. כמו רעם ביום בהיר,נפללי האסימון... אני אוהבת אותך סביר להניח שאני לא אגיד לך כלום, כי מה לעשות אני פחדנית ואני גם לא אדע לעולם מה להגיד. אני יודעת שזה לא יכול לעולם לקרות ביננו (אולי באיזשהו מקום קטן בעולם יש כן סיכוי?) ואני יודעת ששבוע הבא תהיה הפעם האחרונה שאני אראה אותך, כנראה לתמיד ואני יודעת גם שסביר להניח שעוד שבועיים בערך אחרי שאני אקלוט סוף סוף שזהו אני לא יכולה לראות אותך יותר ושאין לי תירוץ בכלל לראות אותך ואני גם יודעת שסביר להניח שישבר לי הלב ואולי אניאפילו אכנס לדכאון אבל לא אכפת לי כי כרגע אנימרגישה נפלא נפלא יותר ממה שאי פעם הרגשתי כי אני מאוהבת מאוהבת בך

ה מוזה

New member
אחח..המכתב הזה ימוסגר לו ויישמר :)

עשית לי כאן חיוך מאוזן לאוזן לקרוא אותך עשה לי טוב כמה מדהים לקרוא את האושר שלך מבין השורות והמילים אפשר לחוש את אותם פרפרים פרפרי אהבה והתרגשות ..פשוט נפלא לקרוא אותך ככה תשארי כל הזמן מאוהבת
יפה לך ככה ולגבי ...היש סיכוי או אין סיכוי שמשהו יקרה בינך ובינו אממ, זה כמו מי שלא ממלא ולא שולח טופס של לוטו ויושב בבית ומתלונן ..למה אף פעם הוא לא זוכה מה יש לך להפסיד? בול ומעטפה?
גם ככה את אומרת שלא תראי אותו יותר אז... מה הכי גרוע שיקרה ? הוא יחייך כמעט כמוך ..למשמע הידיעה הזו שמישהי מקסימה כמוך אוהבת אותו האמיני לי זה יחמיא לו . אני מחכה לשמוע המשך קחי צ'אנס (לא של מפעל הפיס) של אהבה

לא יודעת

אין לי אומץ אני פחדנית אני לא אדע מה להגיד לו התחלתי לחלום בהקיץ בלילה אני לא נרדמת ומדמיינת אם לא יצא לנו כלום עכשיו אז איך עוד שנה בערך אולי אפילו פחות נפגש שוב ואז הוא התאהב ויתחיל הוא
אנילא יודעת איך לתאר מה הלב שלי מרגיש אני מרגישה אותו פורץ החוצה מהחזה שלי מרוב אושר הוא כבר לא יכול להכיל את כל כמות האושר האינסופית הזאת
בא לי לשיר בקולי קולות
כבר אמרתילכם שהוא מושלם?

יניב024

New member
שלא תעזי...

היי רק רציתי להגיד לך... אהבה אמיתית יש פעם בחיים-ההזדמנויות האלו לא חוזרות... שלא תעזי... שלא תעזי לתת לפחד מהכישלון להשטלת... שלא תעזי לתת לפסימיות לשלוט... שלא תעזי לוותר על החלום... שלא תעזי לתת לדעות הקדומות לשלוט(שלא תגידי לעצמך בטעות:"איך זה יראה אם אני אתחיל איתו..?")את לעולם לא תיסלחי לעצמך על שוויתרת. את עכשיו מאושרת כי את מרגישה שגילית את האהבה... תחשבי איך תרגישי שניה אחרי שנתת להזדמנות להעלם ולא לחזור... גם אם תיראי הכי טפשה בעולם(מה שלא יקרה) את לפחות תהיי אמיצה כלפי עצמך,ולא תצתרכי לחיות עם החרטה... גם אמיצים מפחדים ,רק שהם יודעים להתגבר על הפחד-תהיי אמיצה... בקיצור אסור לך לוותר ... תחשבי מה יקרה אם זה כן ילך-את הרי תהיי הכי מאושרת בעולם... בהצלחה ואל תשכחי לדווח לנו על התוצאות... נ.ב: זה המסר שניסיתי לשלוח לך באי סי קיו...ולא קיבלת(לא יודע מי זה ניר
)

תודה ../images/Emo13.gif

כשיגיע רגע האמת אניאזכר במה שאתה ומוזה כתבתם לי ואניאחשוב על מה שאני מרגשיה (קשה לא לחשוב על זה
) אני לא יכולה להבטיח כלום ואני לא יכולה להגיד שני אעשה את זה אבל אני אנסה
אחח איזה בוקר מקסים היום מכל כל הרבה סיבות

למעלה