לך

לך ../images/Emo7.gif

רציתי לעמוד מולך לאחוז בידייך להביט בעינייך ללחוש לאוזנייך כמה גדולה אהבתי אלייך לנשק על לחייך לשמוט את ידיי מידייך להפנות את גבי ללכת הרחק ממך להכנס אל תוך האופק להעלם ולא לחזור. להיות לבדי בעולם בפינה קטנה משלי לשבת עם עצמי להקשיב לשקט מסביב מבלי לחוש בדבר בלי רחמים עצמיים בלי כעסים על מר גורלי. לשכב על הגב כשהקור והרוח מכים בחוזקה להביט בפעם האחרונה בירח שמזכיר אותך כל כך. לעצום את עיניי לרוקן את הראש ממחשבה למחוק את הרגש לחכות עד שהלב יקפא למות. להגיע לשמיים משם אוכל לראותך מתי שרק ארצה להשגיח עלייך מכל עבר לטהר את אושרך ולדאוג שלא יעזבך לעולם, לא יפרד חיוכך מפנייך. לבקרך בחלומותייך להזכירך שאותך לא הפסקתי לאהוב ואין גבול לגעגוע. שתדעי שלא משנה היכן אהיה לא אשכח אותך לעולם. הזכרון אינו מרפה האמונה אינה עוזבת התקווה אינה נוטשת ואני עדיין, מחכה...

kessem

New member
../images/Emo91.gif

אנחנו לא יכולים למנוע מציפור הצער לעוף בין שערותינו, אבל יכולים למנוע ממנה לבנות קן בראשינו

קסם....!!!!

הפעם הגזמת! מה קרה לך? מזה המילים האלה? תגידי לי,את השתגעת....? לא מתאים לך לכתוב ככה "שהציפור תעוף בין שערותינו" תתביישי לך,מזה המילים האלה...טפו!...חמסה..חמסה...חמסה! מחלוף ,תתניע את הניידת!

הלו הלו הלווווווווווווווווווווו

רגע אחד בבקשה! מותר לי??? גם אם אסור לי אני אגיד את דעתי!!! ואני לא מסכימה פשוט לא מסכימה!!! מה זה להגיע לשמיים??? הלו??????????? יקירתי זה דבר שלא ייעשה!!! תאהבי כמה שאת רוצה ואיך שאת יודעת אבל מכאן ועד להגיע לשמיים?!! הלווווווו, לא מסכימה!!! הלב אסור שיקפא לו ולשמחתי הרבה גם אם את חושבת שהוא יקפא אז הוא דווקא לא!!! הוא איבר אלסטי שכזה שיכול לספוג הרבה ולהתגבר על יותר מכך!!! (כך הוא בנוי) ולמחוק את הרגש???????? איך תאכלי עוגית שוקולד עם פצפוץ כוכב? הא?? איך תדעי שזה טעים??? איך תרגישי שבא החורף או שהקיץ (טפו) לא מסתיים לו, הא???????? הלוווווווווווו!!!! תני לזמן לעשות את שלו וכידוע: "לזמן יש חסד מסתורי - הוא משיב את מה שאבדת דרך חוכמה וזכרונות" היי חכמה ואספי את הזכרונות!!! ועכשיו אני מזמינה אותך לעוף איתי, יש לי ים של עבודה, עוד לא הספקתי לחלק את כל כרטיסי הברכה ואת כל שקיות הכוכבים שהכנתי, אני ממתינה לך! שולחת לך שקית של כוכבי דרך. רק טוב!!!

כפרה עליך אהבה אסורה........

תודה לך,באמת תודה על השיר. כולי מלא צמרמורת ועונג לא יסולא בפז, ולא אכפת לי שכולם רואים שהקדשת את מילותייך אלי. תודה לך נשמה מתוקה.

kessem

New member
חיכיתי לניידת...ומי לא בא?איפה

הקישור של הדייג המלעון הבלונדיני עם האוטו האדום?????????

אהבה אסורה,למי אמרת שהוא חמוד?

כאן אין חמודים,כולם מלעונים גדולים! אהה...סליחה,רק אייזק הסייח שלנו חמוד.

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifאל תבכי ילדה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אהבתי אותה בכל נישמתי , היתה חיי, אוויר נשימתי. לי היתה מאור עיניי, העניקה לי שימחת חיי, היתה לי קרן האור ביום, ליבי החייתה בחום , היתה לי תענוגות הליליה , באהבה גדולה באתי אליה . בבוקרו של יום נפלו השמיים, דימעותי זלגו מעיניי כמיים . ריסקה את ליבי לאלפי רסיסים, נישמתי דעכה מאליה כיסופים. מזון לא בא אל פי , אוויר לא נשמתי באפי . משוש חיי , מאור עיני, בחרה אחר מעל פני . מעפר הארץ התרוממתי , שבר ועוד שבר אספתי. זחלתי על גחוני צעד , עד שפסק בי הרעד . ליבי המדמם רפאתי , באהבה חדשה שהבאתי. לא אוסיף עוד לעולם לבכות , לא ארשה לליבי לעולם מכבות .
אהבה חסרה , ניקו מושיט לך ידו ...

ניקו 45

New member
קסם תתקרבי רגע ....

אולי תעשי קסם ותקראי את שירי האחרונים ואז תביני ש... יש גם אהבות שמחות . וגם לצערי עצובות .

kessem

New member
אופס.....נתפסתי.....אני מנסה לקרוא

אבל קונן לא מצליח להסביר לי.....ואני הולכת לחפש ת'אוטו של הדייג... תיכף אשוב קונן
תעשה קסם ת'ביא ת'

קסם כפרה שלי תעשי לי טובה..........

ותביאי לכאן את האוטו ביום שישי. ומי שלא יצחק לשמע המנגינה של האוטו,אני אשקה אותו באופן אישי בחומר משלשל.

kessem

New member
../images/Emo24.gifפופרפור...כי אין אהבה

בעולם כמו אהבה של אמא...

kessem

New member
צר לי ש"חירבשתי" את השרשור

האינטימי הזה....מישהו מוכן להואיל לסתום לי ת'פה? על החתום

kessem

New member
זהו!!! הנה ה|אוטו הכי מדליק בעולם

באדיבותו של הדייג הידוע אל ניניו. לפתוח רמקולים ולהנות.

למעלה