לך תתקע איזה

s h e e p i t

New member
לי אין! ולי אין!

טוב בעצם יש לי אבל יש לך אותי אז לרשום בכל זאת ? טוב נגיד... 98023460

tuty fruty

New member
../images/Emo50.gifלכל מי שיש לו בגרות בתנך

ביום ראשון.... כן גם לי יש ומיום ראשון אני לא נוגעת יותר בתנ"ך בחיים שלי..

נכון! בהצלחה לכולכם שיהיה!!

איזה כיף לכם, להפטר מהדבר הזה! בהצלחה לכולם אולי אם יש בגרות.. אז זה אומר שהמועד ב' שלי בתנ"ך לא יהיה ביום ראשון? (נראה לי שהוא מהתחלה תוכנן ליום ראשון.. לא זוכרת)

THE sky angel

New member
למהה??? טוב כנראה שאת לא ישבת עם המ

המוכשרת שלי- הגברת נטע שריר בכבודה ובעצמה!! ב5 שעות למדנו 10 פרקים- ואני זכיתי להדגמות, פירושים, קללות, (סליחה, ברכות- ככה הן נקראות בתנך!!) בכולופן, ממש נהניתי ואף למדתי כל כך הרבה דברים!! ידעתם שגן עדן זה בעירק???? ותקשיבו אתם יודעים שאנחנו יכולים עוד למצוא את עץ החיים??? כי הרי הוא נמצא בגן עדן ומהרגע שאדם וחווה אכלו ממנו הם הוצאו מחוץ לגן עדן ולא הורשו לחזור ולכן ניתן להסיק שהעץ עוד בחיים משמע- הוא בעירק!! אנחנו החלטנו שכשייגמרו הבגרויות אנחנו הולכות למצוא אותו במסע חיפוש ענק!!!!!!!!!! חחחחח יותר מידי שעות תנ"ך... ועוד עם נטע.. מצטערת! :)) אהה וותגידו... מישו יודע למה יש 12 שבטים אבל רק 11 אחים? (בלי יוסף ,אבל יוסף הוא לא שבט!!) תודה מראש!!

fresh mishmesh

New member
ליוסף היו שני בנים- מנשה ואפרים

והשבטים הם: ראובן, דן, שמעון, גד, יהודה, לוי, בנימין, אשר, מנשה, אפרים, יששכר, זבולון ונפתלי. תספרי ותראי שיש 13 שבטים... למה? כי לוי היה שבט מוזר, שהיה בעצם מפוזר בכל השבטים האחרים (מאחר והם היו אנשי הקודש). לא הייתה להם נחלה, והם בעצם השתייכו לשבטים האחרים (כל אדם משבט לוי בפני עצמו- תלוי לאיזה שבט הוא התלווה) מקווה שעזרתי!

THE sky angel

New member
אההה מגניבבב ואפילו מעניין :))

פששש תודה אחותיי!! עכשיו לישון :) ואני מבטיחה לקום מחר ולא לספר לכם על חלומותיי כדי שלא תשנאו אותי ואז אני אספר לכם עוד חלומות ואז תשנאו אותי עוד יותר ואז אני אבוא לעזורלכם בעבודת אדמה ואז תזרקו אותי עם הכותונת שלי לבור ואז ייקחו אותי מדיינים וימכרו אותי ליישמעלים ו.. בעעעעע נראה לי שדיי!!!!!!! לילה טוב :))

kedeman

New member
וואי איזה כייף לך!!!!

תמסרי לנטע את אהבתי!!!! (ד"א, היא התקבלה לגרעין נכון??? לא נראה לי שהיא קיבלה ראיון..) ואין לך מושג כמה שאני מקנא בך על זה שלמדת עם נטע!!!!! זה צריך להיות מאוד כייף!

תמסרי לה ד"ש גם ממני!!

נראה אם היא תזכור מי אני..
יוווו מור!! היה כ"כ כייף אצלך!! אבל מאז לא כ"כ דיברנו
מה שלומך??

למעלה