לך תתקע איזה

tuty fruty

New member
הודעה חשובה הודעה חשובה

ביום ראשון בשעה 19.00 יש לי שיעור נהיגה 1 !!!

tuty fruty

New member
תודה תודה...

הייתי ממליצה לכולכם שעד שלא יהיה לי רישיון להתרחק מהכביש זה יכול להיות די מסוכן...

kedeman

New member
זה הולך הפוך

עד שיהיה לך רשיון אנחנו בטוחים - ברגע שיהיה לך רשיון כדאי לרדת מהכביש!!!!!!! בהצלחה!!!! ד"א אצל מי את לומדת?

THE sky angel

New member
אני כבר בשיעור 22 וחצי :))

בהצלחה שיהיה לך!! ואל תדאגי, בטיל את תדעי לנהוג פיקס תאמיני לי!! זה לא כזה קשה!! ואם אני הצלחתי- כל אחד יכול!! רגע אממ ו.. וואי ב19?!?!?!? זה ממש מאוחררר!! תישני צהריים שלא תירדמי על ההגה חחחחחחח!! אצלנו המורה שלי לפחות ב5 נראה לי כבר מסיים חחח כפרה עליווווו :))

S a l i t

New member
אז לא הבנתי למה מורוש הגיבה ליפעת:/

בעעע החום גורם לאנשים לשכוח איך לשרשר? אנלא מבינה מה הולך כאן.. ואגב מורוש - מה קורה?! מליון שנה לא שמעתי ממך מילה
בימים טרופים אלו, כשהאינפלציה דוהרת החלטתי לתומי לגדל רצועה של כלב

THE sky angel

New member
תשמעי מותק!! אני מתקשרת, את לא עונה

:) חצופית!! ואת יודעת שיש לי פלאפון עכשיו חינם אז את מוכנה להתקשר גם?!?!? אני עכשיו בעיקרון לומדת לבגרות בתנך.. אז זהו. ותשמיעי את מילה כי אני לא שומעת ממך ואני כן מדברת ואת לא!

kedeman

New member
יש לי תהיה

במידה ויום אחד תעברי טסט ואבא שלך יחנוך אותך יש סיכוי שאם לא תנהגי כמו שצריך הוא ישלול לך את הרשיון???

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יום אחד אני אעבור טסט?! אם לא אכפת לך אני אעבור טסט ראשון ואני אראה לכולם מה זה! בשביל ביטחוני הפיזי והנפשי אני מקווה שאני לא אעשה את הטעות ואעלה עם אבא שלי לאוטו. טוב זה בטח לא יהיה... אבל עכשיו ברצינות, אבא שלי לא יכול לשלול רישיון. הוא בוחן נהיגה. שוטרים ,בתי משפט וכל החרא הזה שוללים רישיונות.

fresh mishmesh

New member
גם אנשי משרד הרישוי יכולים

לעצור אותך בכביש לא יודעת אם לשלול רשיון, אבל לעצור אותך הם יכולים... יש שאלת תאוריה כזאת

אנשי משרד הרישוי אבל לא בוחנים

יש אגף במשרד הרישוי שנקרא "גף בוחנים" שלמנהל שלו יש לפעמים סמכות יותר גדולה משוטר [תנועה] והוא יכול לשלול את הרישיון לכל החיים. רוצים שאני אביא את אבא שלי לדיון בפורום שיענה על שאלות???

למעלה