לך תתקע איזה

מאוו Boaz

New member
רדיו לייב

כל מי שמעוניין נפתח רדיו של חברים שלי כל מה שצריך זה winamp ואת הכתובת הבאה.. וזהו!!

1miki

New member
א-ל-ו-ש-ה!!! כנסי!!!

האאא נזכרתי במשהו - ואת לא באיי סי קיו ואני לא יתקשר אליך בשביל זה: איש הולך ברחוב ופשוט אוכל ביצה קשה!!!!!!!!! והמובחר: - "זאת לא מנהרה, זה גשר!" - "מה?! זה כמו להגיד - זה לא חדר זאת תקרה-" חחחחחחחחח אך נוסטלגיה אאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה אוהבת אותך!

|נצל"וש|גל!!!מה נראה לך שאתה עושה?!

אתה בא עד למצפה ולא אומר?!?! כאילו הלו? מה נראה לך מר בחור?! כל כך קשה לשאול מישהו איפה יפעת שושני גרה?! לא משנה שנורא התרגשתי לראות את השלט ושלקח לי שניה להבין מי זה, אין ספק שהתואר "טמבל" מתאים לך. מצפה!!! יא ראבאק מצפה!!!! 33 משפחות! בכל אופן, אחרי שהבהרנו את זה, בכמה אמרת כרטיס מוזל?

THE sky angel

New member
חחחח יפעת..!!

אמרתי למורה שלי על אבא שלך כאילו מיזה.. אז הוא עושה לי "וואי אמאלה!"... חחח זה היה באמצע טיול של 5 מורים לרמת הגולן אז הוא התקשר לאיזה מורה אחר והוא הסביר לו והוא אמר שהוא ממש ממש... מכשיל את כולם!! חחחח אז זה מצחיק :)) הוא שאל אם את כמוהו אז אמרתי שאני לא חושבת... (אני מקווה לפי התיאורים שלהם.. חחח :) גם לפני כמה ימים אז אבא שלך היה פה אז המורה שלי אמר לי שאבא שלך בוחן היום אצלנו :))

נתתי לאבא שלי לקרוא מה שכתבת

הוא קצת נעלב [זה בקושי קורה] וקצת צחק.... אני כל הזמן אומרת לו שמדברים עליו והוא היה בטוח שכתבת עליו דברים יותר גרועים [בן-זונה וכאלה]. הוא לא מכשיל את כולם, רק את אלה שלא יודעים לנהוג... אבא שלי היה בנהריה ביום ראשון [לזה התכוונת באצלנו נכון?] והיום הוא לא עבד כי הוא לא מרגיש טוב. אני לא כל כך דומה לו. הוא קרח ולי יש הרבה שער, לו יש כרס גדולה ולי יש כרס קטנה. לשנינו יש אף גדול [אימפריה] ובאופי אנחנו טיפלה דומים. מה לעשות, אחרי הכל אני הבת של אבא שלי...

THE sky angel

New member
מה??? אוי אוי אוי... לא נעיםםם!!

האמת שיש בוחנים יותר זונות ממנו.. יש אצלנו בוחנת מזה בת זונה חחח שהיא מכשילה את כולם!!!!! חוץ מזה שזה צפוי כי כבר כמעט אנשים לא עוברים בטסט ראשון... אז אני לא דואגת :)) תגידי לו שאני אוהבת אותו המון ושלא התכוונתי שהוא ייעלב!! המורה שלי אומר שזה טוב שאומרים על בוחן נהיגה ככה :) זה אומר שהוא בוחן טוב :)

סליחה אני מבקש...

יש גם כאלה שעוברים טסט ראשון... אם לא עושים טעויות וטיפה מזל אין סיבה לא לעבור

THE sky angel

New member
חברים, מורה לנהיגה, חברים, מורים לנ

לנהיגה.... משו בסגנון הזה וחוזר חלילה!

ה טמבל

New member
חחחח לא הייתי בטוח שתראי את זה

בכלל... לא היה לי יותר משלוש דקות להיות שם כי הייתי חייב לטוס חזרה הביתה, וגם הייתי יותר מדי זמן בכפר חיטים אז בכלל מיהרתי... כרטיל במכירה מוקדמת עולה 60 שקל, בהופעה עצמה זה עולה 80....

go golan go

New member
מיכלי!!! את גדולה!!!!

חחחחחחחחחח..... גדול!!! וואי! הנסיעה הארוכה בעולם!

kedeman

New member
לך תתקע איזה ../images/Emo32.gif

מישהו חייב לעשות פה סדר!

fresh mishmesh

New member
עניין שדורש הכרעה

זוכרים את הפרסומת לאיזושהי חברת אינטרנט עם מורן אייזנשטיין? זאת שהיא אומרת בה "ואם ביום ______ לא בא לי?" בקיצור- הויכוח הוא כזה: איזה יום היא אומרת? שלישי או שישי? זה מאוד מאוד חשוב!! למען עתיד המדינה...

למעלה