לך יקירי

תותי-בת

New member
לך יקירי צחי צחי שלי יקירי הראל טהור שלי מה קרה ביננו אינני יודעת מדוע שערינו נסגרו מדוע דלתותיך נסגרו בפניי מה גרם לך לחשוב ולהעלות את המילה הנוראית הזו הפסקה אני כל כך שונאת את המילה הזאת שונאת אותה שונאת אני מדברת כאילו אנחנו חברים ואנחנו לא חברים אולי ידידים לא אנחנו לא ידידים בשבילי אנחנו הרבה יותר מידידים אני לא יודעת איך להגדיר אותנו אני שונאת הגדרות כבר אמרתי לך אני מרגישה אליך המון ואתה יודע את זה פוגע בי והורס אותי לדעת להרגיש ולראות איך הקשר המעולה הזה מתנתק אני לא מבינה למה אני לא מבינה איך אני לא מבינה מתי אני לא מבינה אני לא מבינה כלום רק בדבר אחד אני בטוחה בזה שאני לצידך לעד לא משנה מה יקרה ביננו אני תמיד פה לצידך תמיד תעזור לי להבין תעזור לי להבין מה גורם לך לא לדבר איתי תעזור לי להבין מה גורם לשתיקות הרועמות ביננו תעזור לי להבין מה גורם לרגשות האלו להתחזק מיום ליום תעזור לי להבין מה גורם לנו להיקשר נערה בת 16.5 מישראל ונער יפיפה בן 17.5 מקנדה נושי שלי צחי אני דואגת דואגת שלא יבוא היום הזה וכל הקסם יגמר והאש תכבה וכבר לא יהיה מתוק מתוק ביחד וכבר לא נאהב לדבר ויציק לנו ויעיק ולא יהיה כיף באמצע השיחה שלנו חשבתי שהנה זה קרה היום חטפתי שוק כמעט התחלתי לבכות אל תשכח אל תשכח אותי פה לבד, ליאת.

tairon

New member
תותינ`קה זה נשמע.. שאת סובלת מאד ואת נשארת עם המון שאלות פתוחות שאולי לכרגע הוא בגלל כאבו לא מסוגל לענות לך עליהן ואולי הוא כמוך חושש לאבד את הקשר ביניכם תני לזמן לעשות את שלו תרגעו ותשוחחו שוב רוגעים על הכל בצורה פתוחה וגלוייה אני מניח שאז הכל יעשה לברור יותר

למעלה