לך יקירי צחי צחי שלי יקירי הראל טהור שלי מה קרה ביננו אינני יודעת מדוע שערינו נסגרו מדוע דלתותיך נסגרו בפניי מה גרם לך לחשוב ולהעלות את המילה הנוראית הזו הפסקה אני כל כך שונאת את המילה הזאת שונאת אותה שונאת אני מדברת כאילו אנחנו חברים ואנחנו לא חברים אולי ידידים לא אנחנו לא ידידים בשבילי אנחנו הרבה יותר מידידים אני לא יודעת איך להגדיר אותנו אני שונאת הגדרות כבר אמרתי לך אני מרגישה אליך המון ואתה יודע את זה פוגע בי והורס אותי לדעת להרגיש ולראות איך הקשר המעולה הזה מתנתק אני לא מבינה למה אני לא מבינה איך אני לא מבינה מתי אני לא מבינה אני לא מבינה כלום רק בדבר אחד אני בטוחה בזה שאני לצידך לעד לא משנה מה יקרה ביננו אני תמיד פה לצידך תמיד תעזור לי להבין תעזור לי להבין מה גורם לך לא לדבר איתי תעזור לי להבין מה גורם לשתיקות הרועמות ביננו תעזור לי להבין מה גורם לרגשות האלו להתחזק מיום ליום תעזור לי להבין מה גורם לנו להיקשר נערה בת 16.5 מישראל ונער יפיפה בן 17.5 מקנדה נושי שלי צחי אני דואגת דואגת שלא יבוא היום הזה וכל הקסם יגמר והאש תכבה וכבר לא יהיה מתוק מתוק ביחד וכבר לא נאהב לדבר ויציק לנו ויעיק ולא יהיה כיף באמצע השיחה שלנו חשבתי שהנה זה קרה היום חטפתי שוק כמעט התחלתי לבכות אל תשכח אל תשכח אותי פה לבד, ליאת.