ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #23 זה לא מצב לחיוך עכשיו... תאר לעצמונך שהוא יגיע אליי... ואז אני אעבור התעללות... אני עדינה ורגישה... נו...אז לא נראה לך שכדאי למנוע זה ממני? מחייך לי...פפפפפפפפפפפפפ
זה לא מצב לחיוך עכשיו... תאר לעצמונך שהוא יגיע אליי... ואז אני אעבור התעללות... אני עדינה ורגישה... נו...אז לא נראה לך שכדאי למנוע זה ממני? מחייך לי...פפפפפפפפפפפפפ
א אקסייטרית New member 23/3/07 #18 הריי לך דירגום סימולטיזי... הוא דפק לה ת'צורה אחוריי ששמעה שהוא דפק למישי לפנייה את החיים... מה לא ברור??? לביא מפתח צינורות??
הריי לך דירגום סימולטיזי... הוא דפק לה ת'צורה אחוריי ששמעה שהוא דפק למישי לפנייה את החיים... מה לא ברור??? לביא מפתח צינורות??
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #20 דיייייייייייייי|צווחת| מי???????????????????????? מי?????????????????????????????????? סתומים פה כולם,או מה?
דיייייייייייייי|צווחת| מי???????????????????????? מי?????????????????????????????????? סתומים פה כולם,או מה?
א אקסייטרית New member 23/3/07 #22 אה זה ברור... אבל את צרכיה לשות משו למעני שאגלה לך... מה במקלדתך????
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #27 הנה...הפכתי אותה... פירורי קוראסון מאתמול... אפר של כמה ציגרטות... עיסה של מיץ פז וקפה... זה מספיק?
א אקסייטרית New member 23/3/07 #28 אחוריי מה עברתי היום.. נה.. תנסי עוד.. אממ... תחשבי על... יצירתיות..+..אקס..+..רעב...{ נשמע כומו פצצה גריעינת}
אחוריי מה עברתי היום.. נה.. תנסי עוד.. אממ... תחשבי על... יצירתיות..+..אקס..+..רעב...{ נשמע כומו פצצה גריעינת}
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #32 מצאתי... צימוק... חושבת זה היה ענב מתי נכנס שמה במקדלת. זה טוב?
א אקסייטרית New member 23/3/07 #34 )) זה מה נהיה ממנו אחריי ביקור פתע ש'לי...??? עכשיו בכלל לו מיגלית לך.. רק תדעי לך מדובר בזו עם האף הסולד.... ובהו שנכנס לכל חור שחור... זהו.
)) זה מה נהיה ממנו אחריי ביקור פתע ש'לי...??? עכשיו בכלל לו מיגלית לך.. רק תדעי לך מדובר בזו עם האף הסולד.... ובהו שנכנס לכל חור שחור... זהו.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #37 האף הסולד... זה אחורי ההתעללות? אוףףףףףףףףף...ב'סדר... נשארה לי מנה אחת של פרופיטרול... תני לי עוד.
א אקסייטרית New member 23/3/07 #39 מזדהה עם המעוללת.... [גם לי התעללו בי היום.. לכן לא מנדבת יותר פרטיות.. רק תדעי לך ששעווה חמה שמה.... זה מה זה לא נחמד... לא לנסות בבית לבד..)]
מזדהה עם המעוללת.... [גם לי התעללו בי היום.. לכן לא מנדבת יותר פרטיות.. רק תדעי לך ששעווה חמה שמה.... זה מה זה לא נחמד... לא לנסות בבית לבד..)]
א אקסייטרית New member 23/3/07 #44 נודי.... {מתחת ללשון...ולא לבלוע...לתת לזה להתמוס לבד...זה נותן יותר אפקטים ופולסים למח} לא חארם על ניקיון הזה??? לשים שוקולדה חמה אחוריי כל ההתעללות???
נודי.... {מתחת ללשון...ולא לבלוע...לתת לזה להתמוס לבד...זה נותן יותר אפקטים ופולסים למח} לא חארם על ניקיון הזה??? לשים שוקולדה חמה אחוריי כל ההתעללות???
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/07 #46 שאני אבלע? ב'מת אקסי... את מכירה לי יותר טוב מזה אני מיגלגלת על המעל והמתחת של הלשון...לאט לאט...עד שמיתמוסמס... ומתגלץ' בעדינות לעורף של הקנה. נו...מנה אחרונה...עם האייס קרים...רוצה?
שאני אבלע? ב'מת אקסי... את מכירה לי יותר טוב מזה אני מיגלגלת על המעל והמתחת של הלשון...לאט לאט...עד שמיתמוסמס... ומתגלץ' בעדינות לעורף של הקנה. נו...מנה אחרונה...עם האייס קרים...רוצה?
א אקסייטרית New member 23/3/07 #47 ) עכשיו זה כבר מחייך לי... אייס קרים...קוביות קרח... אפרטיף קטן... .................................................... בולעת אחולבלוע )
) עכשיו זה כבר מחייך לי... אייס קרים...קוביות קרח... אפרטיף קטן... .................................................... בולעת אחולבלוע )
א אקסייטרית New member 23/3/07 #49 נודי.. ואני חשבתי שאת ככה מחזרת לי בקצה הסולד... האא.. מנסה לסחוט ולדלות... רק תדעי לך שמדובר בזו שעברה להוא... בגלל שההוא השליך מעליו את ההיא... וההיא קפצה על ה"מציאה" ונפלה על ביציה סרוחה.. עכשיו סייסטה...
נודי.. ואני חשבתי שאת ככה מחזרת לי בקצה הסולד... האא.. מנסה לסחוט ולדלות... רק תדעי לך שמדובר בזו שעברה להוא... בגלל שההוא השליך מעליו את ההיא... וההיא קפצה על ה"מציאה" ונפלה על ביציה סרוחה.. עכשיו סייסטה...