לך הגבר של חיי

זה לא מצב לחיוך עכשיו...

תאר לעצמונך שהוא יגיע אליי... ואז אני אעבור התעללות... אני עדינה ורגישה... נו...אז לא נראה לך שכדאי למנוע זה ממני? מחייך לי...פפפפפפפפפפפפפ

הריי לך דירגום סימולטיזי...

הוא דפק לה ת'צורה אחוריי ששמעה שהוא דפק למישי לפנייה את החיים... מה לא ברור??? לביא מפתח צינורות??

אחוריי מה עברתי היום..

נה.. תנסי עוד.. אממ... תחשבי על... יצירתיות..+..אקס..+..רעב...{ נשמע כומו פצצה גריעינת}

:)))

זה מה נהיה ממנו אחריי ביקור פתע ש'לי...??? עכשיו בכלל לו מיגלית לך.. רק תדעי לך מדובר בזו עם האף הסולד.... ובהו שנכנס לכל חור שחור... זהו.

מזדהה

עם המעוללת.... [גם לי התעללו בי היום.. לכן לא מנדבת יותר פרטיות.. רק תדעי לך ששעווה חמה שמה.... זה מה זה לא נחמד... לא לנסות בבית לבד..:))]

נודי....

{מתחת ללשון...ולא לבלוע...לתת לזה להתמוס לבד...זה נותן יותר אפקטים ופולסים למח} לא חארם על ניקיון הזה??? לשים שוקולדה חמה אחוריי כל ההתעללות???

שאני אבלע?

ב'מת אקסי... את מכירה לי יותר טוב מזה
אני מיגלגלת על המעל והמתחת של הלשון...לאט לאט...עד שמיתמוסמס... ומתגלץ' בעדינות לעורף של הקנה. נו...מנה אחרונה...עם האייס קרים...רוצה?

:))

עכשיו זה כבר מחייך לי... אייס קרים...קוביות קרח... אפרטיף קטן... .................................................... בולעת אחולבלוע :))

נודי..

ואני חשבתי שאת ככה מחזרת לי בקצה הסולד... האא.. מנסה לסחוט ולדלות... רק תדעי לך שמדובר בזו שעברה להוא... בגלל שההוא השליך מעליו את ההיא... וההיא קפצה על ה"מציאה" ונפלה על ביציה סרוחה.. עכשיו סייסטה...

למעלה