לך הגבר של חיי

לך הגבר של חיי

היא הלשעבר שלך כתבה פעם שהתעללת פעם אז לך אני רוצה לומר שאני עברתי את אותו הדבר כל המכתבים שרשמת לו היו בהם 100% אמת שאני אז חשבתי שאין בהם שחר הכל נכון אתה איש רע

מגשימה1

New member
איזה ניק מקורי ../images/Emo6.gif

מה דעתך על "זהב טהור"? "מים זכים"? "שמחה בלב"? , משהוא חיובי שיעשה לך טוב על ה
, איזה מין כינוי זה נייר טואלט? למה לא סמרטוט ריצפה?
אני מקווה שאתה לוקח הכל ברוח טובה

מאוד

עצוב לשמוע "שהגבר של חייך מתעלל בך" עוד יותר עצוב לדעת שהיתה לך הזהרה ולא נדלקה לך מנורה...והכי עצוב..שאם את כבר יוצאת בפרהסיה ומהארון אין לך אומץ TO FACE HIM ולומר לו את זה ישירות. דעתי בלבד

להרחיב לך?

מה יש להרחיב? מה? הוא התעלל בהיא, עזבה אותו, בא לזאת, ההיא אמרה לה הוא ככה וככה, זאת לא האמינה, התעלל בה גם, עכשיו מאמינה. זהו, מורחב לך?

אתה...

לא מרחיב מי יודע מה
אני צכה ת'הרחבה גם לאורך... מי זו זאת? מי זו ההיא? מי זה הוא? הסגנון של טליה שפירא...אם כבר...בתוספת מימיקה עסיסית.

לא חייבים ללכת על...

פירטוטים של שמות... תן כמה טביעות זיהוי...משו בסגנון חמיצר... זה אני אוהבת. מיז'דז'עים...לדעתי הם כבר לא

נו טוף, מה לשות..

ההיא מה נרשמה ב-62 באה, שפכה והלכה, והשאירה אותנו פה עם התהיות וההשערות, ומה נעשה? מה? אנה אנו באים? אנה גומרת ברבע שעה, ואנחנו? עוד לא התחלנו בכלל...

בחייאת זואי...

לא'כולה ככה בלי הידיעה... ללכת לסייאסטה. ההוא שעומד לו על הצד...לא סיפק לי... ת'שי מצווה...תני לי לנוח על משכבי בניחותא.

° זואי °

New member
אני אנסה את כוחי....

היה אחד, הייתה לו חברה, אותה חברה כתבה שאותו אחד התעלל בה. לימים הייתה לו חברה אחרת, ששמעה הכל מהצד שלו והאמינה רק לו. אחורי כמה זמן הבינה שהצד השני הוא הצודק כי הרגישה את ההתעללות על בשרה. היא דם טוענת שכל מה שהוא כותב זה שקר. ~נראה לי~

למעלה