לךְ

moran500

New member
לךְ

בלבול. אני כל כך מבולבלת. אני מרגישה כל כך הרבה דברים עכשיו שאני כבר לא יודעת מה אני מרגישה... יש מין תחושת בדידות שאופפת אותי, כמו חוט דק שנמתח לי בתוך הבטן, תחושה קטנה אבל חודרת קוראת הרבה כי לברוח למציאות של אחרים משכיח את הבעיות, זה עוזר לי להתמודד עם שלי... רוצה להגיד לך מה אני מרגישה אבל בעצם כבר אמרתי... ובכל זאת את אף פעם לא תדעי זאת אהבה לא אהבה רומנטית פשוט... אהבה לא יודעת למה זה פשוט ככה לקח לי שנתיים להבין את זה אבל עכשיו נפשותינו קשורות הלוואי שהיית יודעת הלוואי שהייתי יכולה להגיד לך אבל די! צריכה להתנתק ממך קצת כדי להתמודד עם החיים בעצמי חבל שאין פער דורות בינינו כי אז באמת היינו יכולות להיות חברות... איזה פספוס הלוואי שהיית יודעת ובעצם, איתך אי אפשר לדעת, אולי את יודעת...

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif באמת מבולבל לך ..בפנים

יש לך נשמה תאומה ,מה כל כך מבולבל בזה? את אוהבת אותה כשם שאוהבים נפש שמתחברת לנו לכל אותם מקומות כמוסים יש אנשים שיוותרו להם מחוץ לחומה ולא תהיה להם נגיעה פנימית ברגש שלנו ויש את אלו שכמו מגנט בלתי נראה יחבר אותנו ואותם לחיים שלמים של חברות ואהבה וקשר מיוחד ..זכית לך במתנה למה לוותר עליה? למה להתרחק? בשביל זה יש חברים שכאלו ,לעזור להתמודד עם החיים ..כמובן שיש את נפעמים שכל אחד מאיתנו חש שצריך קצת מרחב נשימה ועדיין אותם חברים נשארים חברים בכל הזמנים ..גם כשקשה גם כשלבד וגם כששמח לא הבנתי מה הקשר לגיל ולחברות ..אם היה פער דורות אז הייתן חברות? ועכשיו אתן לא? כתבת שזו לא אהבה רומנטית ..ואם זו לא אהבה רומנטית אלא אהבת נפש לנפש אין גיל ..
שבת שלום לך

moran500

New member
זה לא בדיוק זה...

אני לא ממש מעוניינת לחשוף יותר מדי פרטים כי מי שמכיר אותי (אולי לא הקבועים של הפורום אבל אורחים מזדמנים שאני ממליצה להם בחום על הפורום) יידעו ישר על מי אני מדברת ואני לא מעוניינת שזה יקרה... זה לר כל כך פשוט כי אנחנו לא חברות במלוא מובן המילה... זה מסובך אבל להתרחק אני צריכה, לא להאטם או להיסגר, אבל להתרחק כן כי כ"כ הרבה זמן הייתי תלויה בה והייתי צריכה לעבור מין תהליך של אי-תלות (לא מצאתי מילה אחרת..) בכל מקרה תודה כל מה שאת עוזה בפורום הזה נפלא!

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif

אני מקווה עבורך שבאמת תפרחי לך פריחה עצמית שאינה תלויה באיש

moran500

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

וכי שכבר אמרתי את באמת עושה עבודה נפלאה!

היי ... ואני מסכימה איתה ...

את באמת עושה עבודה מקסימה ... את תמיד מעורבת במתרחש, ואין הרבה מנהלות כמוך ...
היי אנשים , אני המון זמן חברה מסתורים של הפורום הזה ... הוא מדהים ! גם לי כמו לכולם יש את המטען שלי , מקווה שאומץ יגיע ואפרוק אותו כאן. יש לי מגירה קטנה מלאה מכתבים שלא נשלחו ... אך לפרסם אותם? ...
לא יודעת זה מפחיד ... זה סודות ... שאת/ה שומרת בפנים ואם כבר לפרוק זה לתת למילים לצאת ... אך רק על דף . אך אולי עוד קצת זמן יעזור לי ... אולי יום יבוא וארשום את מיכתבי ... להתראות .

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif תודה מלאכית וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תמיד מחמם את הלב לראות כאן גולשים סמויים ועוד כזו מלאכית .. מגירות המכתבים מלאות בכל כך הרבה רגש שבאמת המקום היחידי שבו מרגישים בטוחים זו אותה מגירת מכתבים אישית ראי את הפורום הזה כתיבה אישית קסומה ומיוחדת שבה תוכלי לשתף ולהשתתף במסע של הלב מוזמנת מתי שתרצי יודעת שזה לא קל לחשוף את המגירה הכמוסה הזו מול עיניים רבות קחי לך את הזמן .. אנחנו כאן

חחח../images/Emo9.gif

תודה לך מקווה שזה יגיע בקרוב. אך מה שבטוח לא התמכרתי ... יש לך אחלה פורום ואחלה של אנשים .

ברוכה הבאה.... ../images/Emo20.gif

תרגישי חופשי לכתוב מתי שבא לך.. או סתם להעיר הארות או הערות..

למעלה