לי יש תלונה...

לי יש תלונה...

למה אין מקום לאלה שיש להם תלונות של ממש, לאלה הזקוקים לעזרה, לתמיכה, זקוקים לדבר, לבכות, נזקקים לכתף תומכת ואוזן קשבת? להודעות כאלה- אין מתייחסים, או לפחות לא ברצינות... אבל אם נקרא לכם נייר טואלט שלא בקו החורים, או משכו לכם באף- אין בעיה, כולם יקשיבו!!! גם מנהל הפורום של תלונות...הרי שהתלוננתם...

אינה חולמת עוד יקרה

הפורום הזה פתוח להכל... אם יצא לך להבין כי זה פורום בדיחות ופורום צחוקים, אז את טועה... הפורום הזה פתוח להכל כולל הכל. כל התלונות שבעולם. את מוזמנת...

האם אתה ואני ...

קוראים את אותם הדברים??? מדברים על אותם הפורומים??? חיים באותה המציאות??? לא בטוחה... ולא כי לא ניסיתי ולא חיפשתי, אלא כי אולי באמת דרשתי את אשר אין לקבל כאן...

קיים

New member
אינה חולמת עוד

כאחד שגולש כאן די הרבה וקורא הרבה, כותב הרבה פחות יש כאן כמה פורומים ששוקא את כן יכולה לקבל כתף. תעברי ביניהם ואם את רגישה את תמצאי .

דפנה25

New member
אולי..

אולי בגלל שאתה כותב הרבה פחות... אבל בתכלס המציאות היא מוגבלת, אולי זו המציאות וצריך לקבל אותה.. אבל להגיד שאם היא רק תחפש היא תמצא מענה יהיה טעות. ואל תגיד את זה אם לא התנסת בעצמך. כי האמת היא שהיא צודקת אני גם מרגישה כמוהה. דיף

mooma

New member
יגעת ומצאת תאמין

תנסו ותראו שתמצאו. ואם לא תמיד תוכלו לחזור לכאן ולהלונן על זה.... זה גם משהו, לא????

למעלה