לי וסיימון מהספר של סיבוב ההופעות יש גם כתוב למטה וחתימות אבל זה לא נכנס לי בסורק
S Sababush New member 12/12/02 #1 לי וסיימון מהספר של סיבוב ההופעות יש גם כתוב למטה וחתימות אבל זה לא נכנס לי בסורק
S Sababush New member 12/12/02 #3 חחחח ../images/Emo13.gif איזה שועל ערמומי... חחח סורקת את אנטוני ודאנקן עכשיו
I i am just a girl New member 12/12/02 #6 אוך הפרצוף הזה זה כל כך דאנקן! והפרצוף של אנטוני גם נורא אופייני לווווווווווווו חמודיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
אוך הפרצוף הזה זה כל כך דאנקן! והפרצוף של אנטוני גם נורא אופייני לווווווווווווו חמודיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
I i am just a girl New member 12/12/02 #5 אוקי... מה עובר על לי? זה נורא פרצוף ניק קארטר כזה "בואי הנה מותק" או משהו בבטא ערסי במיוחד
I i am just a girl New member 12/12/02 #26 בצחווווווווווווווווק take it easy girl, אף אחת לא התכוונה לזסה ברצינות
I i am just a girl New member 12/12/02 #24 חחח לא, התכוונתי שזה פרצוף ג´סטין/ניק רשע כזה, חוצמזה זה גם אומר כזה "מותק שלי... בא לך על ***********?" או משהו בסגנון, מבט זדוני ומלא כוונות כזה
חחח לא, התכוונתי שזה פרצוף ג´סטין/ניק רשע כזה, חוצמזה זה גם אומר כזה "מותק שלי... בא לך על ***********?" או משהו בסגנון, מבט זדוני ומלא כוונות כזה
S Sababush New member 12/12/02 #12 מי היה מאמין ש... אפילו אנטוני המתוק יכול להיראות טוב לפעמים חחח... סתאאאאאאם, לא להרוג אותי!! הוא ה2 הכי אהוב עלי!! חחח
מי היה מאמין ש... אפילו אנטוני המתוק יכול להיראות טוב לפעמים חחח... סתאאאאאאם, לא להרוג אותי!! הוא ה2 הכי אהוב עלי!! חחח
ר ריילי New member 12/12/02 #28 *אההההההההההההההההההההה* אין לי אוויר לתאר את היופי הזה! כן החתיכות הזאת! זה פשע להיות סקסי כזה!