חחחחחח
M MolsBolsRules New member 12/12/02 #20 *צובטת את עצמי* אאוצ! זה לא חלוםםםםםםם אהההההההההההההההההה אמאלךההההההההההההההההה איזה כוסון
S Sababush New member 12/12/02 #21 חחחח התמונה הראשונה של דאנקן, בשחור לבן, הכי יפה ללא ספקקק הוא נראה כל כך מדהים שםםםם חחח אבל העיניים של סיימון... וווווווואו פעם ראשונה שאני אומרת על עיניים חומות שהן פשוט מדהימותתתתת
חחחח התמונה הראשונה של דאנקן, בשחור לבן, הכי יפה ללא ספקקק הוא נראה כל כך מדהים שםםםם חחח אבל העיניים של סיימון... וווווווואו פעם ראשונה שאני אומרת על עיניים חומות שהן פשוט מדהימותתתתת
I i am just a girl New member 12/12/02 #23 חחח אני באופן אישי הכי אוהבת עיניים חומות, ולסיימון באמת יש עיניים מהממות, אבל... לא נוצר שם קליק, מצטערת ויפעת "keep your hands off!"
חחח אני באופן אישי הכי אוהבת עיניים חומות, ולסיימון באמת יש עיניים מהממות, אבל... לא נוצר שם קליק, מצטערת ויפעת "keep your hands off!"
S Sababush New member 12/12/02 #22 סיימון אחרון לבינתיים כי אני צריכה ללכת אני יחזור בעוד שעה בערך, יסיים עם סיימון וישים לי
D Dani Ryan New member 12/12/02 #32 יש לך מזל! כבר התייבשתי פה!!!! כאילו,עם כל הכבוד ליופי המהמם של דאנקן סיימון ואנטוני(אמממ על האחרון אולי הייתי חולקת על עצמי... ) הגיע זמן לי!
יש לך מזל! כבר התייבשתי פה!!!! כאילו,עם כל הכבוד ליופי המהמם של דאנקן סיימון ואנטוני(אמממ על האחרון אולי הייתי חולקת על עצמי... ) הגיע זמן לי!
D Dani Ryan New member 12/12/02 #35 ../images/Emo99.gifיאיי!!! בלירון-(לא להיסחף...) כי היא שמה את התמונות של לי והיא גם משתפרת מרגע לרגע בעניין לי שלי וכמובן כמובן... בלייייייייייייייייייייי!!מהמם מדהים שלי!
../images/Emo99.gifיאיי!!! בלירון-(לא להיסחף...) כי היא שמה את התמונות של לי והיא גם משתפרת מרגע לרגע בעניין לי שלי וכמובן כמובן... בלייייייייייייייייייייי!!מהמם מדהים שלי!
S Sababush New member 12/12/02 #36 עוד לי נראה חמוד למדי לא לדאוג דני, אני אישה של גבר אחד וזה סיימון
D Dani Ryan New member 12/12/02 #37 ../images/Emo8.gif את באמת משתפרת מיום ליום.... אני אישה של שניים... לי ומייקל...
D Dani Ryan New member 12/12/02 #39 ../images/Emo4.gif אממממממ..... את מעמידה אותי בבעיה קשה אבל אני עדיין אשאר עם לי למייקל יש את לואיס והתינוק/ת שבדרך
../images/Emo4.gif אממממממ..... את מעמידה אותי בבעיה קשה אבל אני עדיין אשאר עם לי למייקל יש את לואיס והתינוק/ת שבדרך