סדר ומשמעת...
דובדבן, נתחיל מהתוצאות או יותר נכון מרמות הסוכר...באמת רמות הסוכר השתוללו והגיעו לרמות גבוהות למדי. במקרה הזה את חייבת להכניס סדר גם במבנה הארוחות ובזמני הארוחות. שוקו אולי טעים אבל זה לא ארוחה, כנ"ל במבה - זה חטיף! חן! חופש או לא חופש מהיום צריך לשנות! אני יודע שבגיל 15 יותר קשה לקבל "חוקים חדשים" אבל נראה לי שזה חשוב לך מאוד. ועכשיו לחוקים מנסיוני האישי (אני לא דיאטקן ולא רופא): תאכלי 3 ארוחות מסודרות : בוקר, צהריים וערב. רוב המזון שלך צריך להיות מפחממות מורכבות או בשפה יותר פשוטה: לחם, פסטה, אורז וכו´ 80% מהתפריט היומי צריך להיות מורכב מקב´ זו. אם יש לך דחף למתוק אז אפשר פירות (מנת פרי אחד - אם תרצי יש לי טבלה של איזה פרי וכמה ממנו זה מנה). אני לא יודע כמה את שוקלת.. אבל נניח שאת זקוקה בכל ארוחה גדולה ל2-3 מנות לחם (שכל מנה שווה 15 גר´ פחממות). - אני בשלב ראשון קניתי לחם אחיד פרוס, שבו כל פרוסה בערך בגודל זהה וספרתי!!!! את חייבת לספור מה שאת אוכלת (בשלב ראשון) תתחילי עם לחם אחיד: תאכלי 3 פרוסות בארוחה עם ממרח נורמלי כלשהו: חומוס, גבינה 5%, קוטג´, טחינה, גבינה צהובה וכו´ תוסיפי כמה ירקות שאת רוצה, אפשר ביצים 3 פעמים בשבוע. לגבי האינסולין תשתמשי לפי נסיונך: אחרי שעתיים מסיום הארוחה תמדדי סוכר. בארוחה הבאה שבה תוכלי את אותן פרוסות הלחם (אוף איזה שעמעום...)תזריקי בהתאם לתוצאה שהיתה במדידה הקודמת: נניח היה לך אחרי הארוחה 180 אז בפעם הבאה תזריקי יותר 2 יח´ לדוגמא. אחרי שלושה ימים חן את עולה על דרך המלך ואחרי שתרגישי בטוחה יותר תוכלי להתחיל לגוון ולהחליף את הלחם בקורנפלקס ובכל מוצר שווה ערך. אני כבר אכלתי ג´חנון (למרות ששחשבתי שזהו כבר אסור). אז החל ממחר. למדוד סוכר לאכול מסודר לרשום ולדווח - אנחנו נעזור. אני מבטיח שמהר מאוד נגוון בהתאם לתוצאות!!! בהצלחה