לי היה 6.8!!!!!!

לזר

New member
כן, אפשר לבצע בולוס או להזריק

בלי לאכול, אבל רק אדם שמכיר את היחס המכונה פחמימה/אינסולין. לדוגמה, אצלי (מחובר מינימד 508) יחידה אחת של הומלוג מורידה 30 מג"/ד"ל כדי לכסות 11 פחמימות בזמן האוכל אני זקוק לבולוס של יחידה אחת. את זה צריך לבדוק, לאחר בדיקב מדוקדקת ובאופן עצמי. לא בבית החולים, אלה בחיים. אני מכיר את הכללים לחישוב היחסים שציינתי והם בתוקף לגבי אדם סוכרתי טייפ 1 שיש לו תגובה נורמלית לאינסולין הומלוג או נובולוג. לדוגמה, אם אני על 200 ולא בא לי לאכול, אני מבצע בולוס של 3 יחידות ןתוך שעה וחצי אני יושב על 100 בערך. בבקשה על תנסו את הנוסחה שלי, כי היחס תלוי במשקל הגוף. אני 75 ק"ג. אני זקוק ביום למה כוללת של 42 עד 43 יחידות אינסולין. שה כולל כל הארוחות שלי והפעילות הגופנית השוטפת. הבזל שלי הוא 50% מהסה"כ. היתרה מסופקת בבולוסים. בשבתות אני לא עולה על 140 ולא נופל מ-70. HBA1c שלי הוא 6.0.

10shosh

New member
לזר הוא דיבר על זריקות

וזריקות אינן נבנות על אינסולין מהיר אלא על הארוך טווח ולכן אני חושבת שההמלצה הזו מאד מסוכנת

לזר

New member
בסדר, עדיף לא לשמוע את דברי,

אבל עבורך משהו פיקנטי: קיים אינסולין הומלוג וגם נובולוג באמפולות של 3 מ"ל עבור המזרקים! האינסולינים ארוכי הטווח לא עשו עלי שום רושם חיובי. הם רק החזיקו אותי חי - זה הכל. לפני המעבר למשאבה, קבלתי המלצה לערות ניסוי עם האינסולין של המשאבה (הומלוג) מספר חודשים, כדי לבדוק את יעילותו. שוש, בתוך 3 חודשים, ה-HBA1c שלי ירד ל-7 מ-9. את קולטת את ההבדל? כעת אני על 6. כל אחוז הוא המון. אני מודע לכך שנובולוג הוא טיפה יותר מהיר. הטיפה הזו חשובה לי ואני ניגש בקרוב למומחית שלי לבקש עריכת ניסוי עם נובולוג. אני מניח שמצבי ילך וישתפר עוד. כמובן זו הערכה או ניחוש, אבל אבדוק.

לזר

New member
את אוכלת נהדר, אבל...

תרשי לי שתי הערות: בבוקר בקיץ אפשר לגוון עם "אול בראן פלאקס" של קלוג´ס (או ברנפלקס של תלמה) ולא קורנפלקס (בשום אופן, כי הוא בעל אינדקס גליקמי גבוה) על חלב קר. קורנפלקס הרגיל מעלה את רמת הסוכר אימים. שמת לב? תבדקי עצמך. בחורף (זהירות) שקית של קווקר בכל טעם שאת אוהבת על כוס חלב חם במיקרו למשך 60 שניות. דייסה זו היא נהדרת. היא ממש ממכרת..(ממקרקת). זה כל הארוחה. אני לא רואה פעילות גופנית ולכן האוכל שלך איננו כל כך קלורטי. אילו הית הולכת ברגל איזה שעה ביום ושעתיים בשבת, יכולת לאכול יותר "בריא". משהו פיקנטי עבורך: ברשתות השיווק באיזור הקופסאות של כל הדגנים יש שקיות צלופן עם תערובות של דגנים. תבחרי את המיזלי של (שכחתי את החברה. אמסור לך כאשר איהיה בבית). שקית מאוד יקרה: 17 או 18 ש"ח. התערובת הזו על חלב או יוגורט היא משהו, משהו. אני מבשל אותה עם פירות יבשים ואגוזים על חלב ודבש. נסי וספרי לי איך היה.

slightly

New member
כמה שאתה צודק

הקורנפלקס הרגיל מקפיץ לי את הסוכר אימים. כשהתלוננתי על זה, אמרו לי לאכול פחות. אבל גם פחות עשה זוועות, אז וויתרתי ולחלוטין. אבדוק שוב עם ברנפלקס. לא מכירה קווקרים בטעמים. את הרגיל, זה עם ה "בלי טעם" ניסיתי...איכס. את המיזלי אני קונה וזה טעים לאללה. אני מגוונת עם נישנושים מהמדף של הסוכרת. עוגיות פקאן של מרמולייט או קריספיות בטעם צ´דר או קרמל - שמתנהגים יפה מאד לערכים שלי. פעילות גופנית אני לא עושה בכללללללל. כן, אני יודעת שזה גרוע מאד, וכן אני יודעת שאני חייבת, אבל ....

אגב קונפלקס , השתמשתי בו פעם

להקפצת רמות הסוכר שלי כלפי מעלה אבל הספקתי להשתמש בו עקב הערכים התזונתים שלו !

לזר

New member
נכון

הקורנפלקס מיועד לאנשים שעושים המון פעילות גופנית. כך בדיוק התקיים הפרסום של המוצר (כדורגלן או כדורסלן על פני הקופסה). הם הבינו שטעו והורידו את התמונה. קורנפלקס הוא בעל אינדקס גבוה ולכן מעלה מהר את רמת הסוכר, אבל הוא גם נמוג במהירות בגוף ולכן איננו יכול לספק אנרגיה לזמן רב בגוף המתעמל. למטרה זו דרוש מזון אחר - לא קורנפלקס. הוא ממש לא טוב לסוכרתיים, כולל משתמשי המשאבה.

10shosh

New member
קורנפלקס וצ,יפס מסרטנים

לא לקפוץ אבל לאחרונה פורסם כי תירס מטוגן כמו גם תפו"א מטגן (לא אפוי) משחררים אקרילטים שאלו חומרים מסרטנים ( הרמה המותרת היא כמה עשרות כאשר בטיגון משתחרר 27,000) ולכן מומלץ להמנע מאכילתם (קורנפלקס עשוי חיטה מלאה הוא בסדר)

לזר

New member
הקווקר לסוגיו

לדייסה הזו יש שם בינלאומי. לקווקר ללא טעם באמת אין טעם, אבל נסי בטעם תפוח וכנמון או French Vanila. אני שם שקית ממנה על כוס וחצי חלב ו75 שניות במיקרו וזה עושה לי את הבוקר. רק זהירות: חלק מהאנשים טוענים שהדייסה משמינה. עלי היא לא עושה רושם במשקל. צריך פעילות גופנית סבירה כל יום, מוכרחים. זה עוזר למטבוליזם לסוגיו בגוף ומוריד רמות סוכר יופי.

slightly

New member
אפרופו פעילות גופנית

מה שנאמר : It is well documented that for every minute that you exercise, you add one minute to your life. This enables you at 85 years old to spend an additional 5 months in a nursing home at $5000 per month.

לזר

New member
ברנפלקס של תלמה

הוא מוצר שמנסה לחכות את האול בראר פלקס הביולאומי של קלוג´ס. הביצועים שלו דומים לאול בראן, אבל טעמו נחות. תלמה עשת עבודה עם ציון 8 אם אול בראן הוא 10. דרך אגב, לפראנפלקס יש חותמת של האגודה שלנו. לאול בראן אין חותמת, כי הם לא יכולים לשלם עבור השירות הזה בארץ. תהני משניהם

10shosh

New member
לקולגס יש גם קונפלקס עשוי אורז וחיט

וחיטה מלאה למי שרוצה לגוון בנתיים התגובה שלי אליו זהה לזה של האול בראון תנסו.....

תירץ

New member
מיזלי של "DORSET CEREALS"

הי לזר, אני משתמשת במיזלי, אבל עם כמה כפות של מיץ תפוחים. כשאני משתמשת ביוגורט, הסוכר שלי עולה לשמים , ולא יורד. תירץ

לזר

New member
יפה תירץ

נכון. Dorset זו החברה. יוגורט לא מקפיץ לך את הסוכר וגם לא מיץ תפוזים אם הוא סחוט בידך עכשיו. הגוף מגיב שונה גם כאשר אנו אוכלים אותו מזון, כי רמת הסוכר שלנו איננה תלויה רק בפחמימות. יש לנו הורמונים שמתעוררים כשבא להם ובאופן בלתי צפוי לחלוטין. במיוחד, כאשר אנו בדיכאון או עצובים או מאוגזים. אגב, המיזלי דורש בישול ולט חשוב מה עתוב בהמלצה על גבי התוית של הדגנים. ה-Power Bar שפרסמתי הוא על טהרת המיזלי הזה. עם גבש וחלב וכו´ לפי המתכון. אני מאוד מרוצה מזה שאתן (כולל שוש) לא מפחדות ממתוקים. כל האוכלוסיה הסוכרתית מופחדת מהרופאים שלא מבינים כלום בתזונה של סוכרתיים וחיים את החיים שלפני 20 שנה לפחות. הם גם לא מבדילים בין טייפ 2 וטייפ 1 בתזונה והולמים בחולים וגורמים להם להיות מסכנים עם ההכרזות שלהם: "על תוכל מזון שיש בו שוכרים ישירים". שטות גמורה היא לומר זאת לטייפ 1 שחיי על משאבה. רק בריאות

למעלה