תודה רבה על השרשור הנפלא ועל ההקדשות../images/Emo24.gif
התמונות מהממות ויש אפילו כמה שאין לי (ההיא עם הקריצה והקסם בשבילי, היא אחת מהן). כנראה שהקסם שלו עובד שוב והנה, הופ השכלתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ואני יושבת בקומה השניה שלי ללא מזגן (אין לי פה מזגן בחדר ורק בחורף נעים כאן) עם מאוורר, רק כדי להגיב לך
. אז ככה, אם הייתי יכולה לקחת את ג'ונקי ולסגור אותו אצלי בבית, כדי שאף אחד ואף אחת לעולם לא יוכלו להעריץ אותו חוץ ממני, הייתי עושה את זה. אבל, לצערי, כל זה נשאר בגדר טירוף (ברמות שלא מוכרות לאנושות בכלל) ולכן עליי להתחלק איתו עם עוד הרבה אנשים (שלא לדבר על מועדוני מעריצים רק בסין). אני בדרך כלל לא קוראת שרשורי ג'ונקי של אחרים, לא בגלל שאני מזלזלת חלילה, אלא כי אני מקנאה (אמרנו, טירוף רציני). אתמול קרנית אמרה לי שאני ממש מפגרת, כי חצי שרשור מוקדש לי והחלטתי להכנס (לא לפני שעשיתי מדיטציה ולקחת כדורים לבנים קטנים וורודים עם נקודות ירוקות). אז אני רוצה להגיד לך תודה, כי השרשור מעולה והתמונות מהממות ואני מתה על החולצה הזאת שלו הצהובה ועל התמונה של SPRISS על החולצה הלבנה ועל הקריצה ועל התמונה בורוד. ועל זאת עם הפרחים שמוקדשת לי (אגב, ראיתי את הטקס הזה של הקרנת כלב זאב עם החולצה הצהובה והפאדיחה הייתה שהמעריצים של ג'ונקי הביאו לו פרחים ולא הביאו לאף אחד אחר. הוא היה במבוכה, כי השחקניות בכלל לא קיבלו פרחים ורק הוא. אבל נראה שזה עבר לו מהר מאוד. אז אני אצטרף לשרשור הנהדר הזה. באמת עשה לי טוב. קומאפטה|קידה|. הנה קצת תמונות מהפרסומת לEVERLAST (שהוא אגב פרסם המון ב"FLY DADDY", כל הסרט היה פרסומת אחת סמויה.