לי ג'ונקי

../images/Emo140.gif

מאיפה העניבה הזו....
התמונה מאותו הערב שבו הוא נבחר להיות הפנים של....

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

עוד תמונה מהערב של פפסי... שכחתי לשים קודם

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מישהו יכול לתרגם בבקשה מה כתוב?

אחרון חביב...מוקדש לג'ני ../images/Emo28.gif

ג'ונקי יעשה לך קסם והמחשב יחזור מיד לעבוד.... 1,2,3

asia84

New member
../images/Emo140.gifמהמםםם פשוט מדהים ../images/Emo140.gif

יופי של שירשור תמונות של ג'ונקי כל הכבוד לך
ניצן צחור בטוח עשית מצב רוח לג'יני המדימה שלי שלא יכולה להכנס למחשב בטוח כשתראה את זה היא תהנה מאודד

mishi 1

New member
ארהההההה ~~ תודה לך!

ג'ונקי מהמם בכל מצב אבל ממש אהבתי את הלוק החדש הוא נראה מעולההה ואפילו טיפה שונה.. קשה להסביר אבל בהחלט מלך אין על הילד הזה כם הוא נכנס לקטגוריה של "יפה שזה כואב" בהחלט
תמונות מהממות! תודה!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifתודה!!!!! ג'ונקי../images/Emo47.gif

המלך הבלתי מעורער של קוריאה...
זיקית שיכולה להחליף אלף סוגי מראה ועדיין להיות מספר 1... אין על ג'ונקי... וזה עוד לפני שהתחלתי בכלל לראות אילג'י... אני בטוחה שיש לי למה לצפות!!!

לולי מ

New member
../images/Emo24.gif קומאו תודה../images/Emo9.gif אחח ג'ונקי

מסוג הדברים שעד שאתה לא רואה בעיניים אתה לא מאמין שזה יכול להיות ויוה לה קיי

geminigum

New member
תודה רבה על השרשור הנפלא ועל ההקדשות../images/Emo24.gif

התמונות מהממות ויש אפילו כמה שאין לי (ההיא עם הקריצה והקסם בשבילי, היא אחת מהן). כנראה שהקסם שלו עובד שוב והנה, הופ השכלתי לחבר את המחשב ישירות לראוטר ואני יושבת בקומה השניה שלי ללא מזגן (אין לי פה מזגן בחדר ורק בחורף נעים כאן) עם מאוורר, רק כדי להגיב לך
. אז ככה, אם הייתי יכולה לקחת את ג'ונקי ולסגור אותו אצלי בבית, כדי שאף אחד ואף אחת לעולם לא יוכלו להעריץ אותו חוץ ממני, הייתי עושה את זה. אבל, לצערי, כל זה נשאר בגדר טירוף (ברמות שלא מוכרות לאנושות בכלל) ולכן עליי להתחלק איתו עם עוד הרבה אנשים (שלא לדבר על מועדוני מעריצים רק בסין). אני בדרך כלל לא קוראת שרשורי ג'ונקי של אחרים, לא בגלל שאני מזלזלת חלילה, אלא כי אני מקנאה (אמרנו, טירוף רציני). אתמול קרנית אמרה לי שאני ממש מפגרת, כי חצי שרשור מוקדש לי והחלטתי להכנס (לא לפני שעשיתי מדיטציה ולקחת כדורים לבנים קטנים וורודים עם נקודות ירוקות). אז אני רוצה להגיד לך תודה, כי השרשור מעולה והתמונות מהממות ואני מתה על החולצה הזאת שלו הצהובה ועל התמונה של SPRISS על החולצה הלבנה ועל הקריצה ועל התמונה בורוד. ועל זאת עם הפרחים שמוקדשת לי (אגב, ראיתי את הטקס הזה של הקרנת כלב זאב עם החולצה הצהובה והפאדיחה הייתה שהמעריצים של ג'ונקי הביאו לו פרחים ולא הביאו לאף אחד אחר. הוא היה במבוכה, כי השחקניות בכלל לא קיבלו פרחים ורק הוא. אבל נראה שזה עבר לו מהר מאוד. אז אני אצטרף לשרשור הנהדר הזה. באמת עשה לי טוב. קומאפטה|קידה|. הנה קצת תמונות מהפרסומת לEVERLAST (שהוא אגב פרסם המון ב"FLY DADDY", כל הסרט היה פרסומת אחת סמויה.

asia84

New member
../images/Emo140.gifמהמםם גי'ני רק שלך

חחח סוףף סוףף חזרת אילנו ועם תמונות של גוינקיו זה כבר טובב הוא פשוטט מדהים השחקן הזה

קומאו ../images/Emo176.gif ../images/Emo6.gif

היי ג'ני...האבטיח לצינון...אמרת שאין לך מזגן....וחם מאד בטח לראות את כל התמונות הנפלאות שלו... מזל שאת לא יכולה להחביא אותו בעליית הגג.... למרות שהייתי נוקטת בפעולת חילוץ נועזת
מהסרטים בקשר לטקס תוכלי לשלוח לי קישור.... זה רק מראה איזה אדם הוא שהיה במבוכה על הפרחים... מי בכלל חושב על הבחורות כשהוא באזור??? טוב, הנה עוד קצת תמונות...
וגם סרטון אולי כבר ראית...ויש עוד המון בצד שמאל... אז....עוד כמה כדורים, להדק חגורות וממריאים.....

למעלה