Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 09:50 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: צפה בקובץ המצורף 147538 לחץ כדי להרחיב... חיסון נגד שחפת אם זכרוני אינו מטעני.
N nothing but the truth Well-known member אתמול ב- 08:52 #2 לדעתי זה סימן החיסון לאבעבועות שחורות והפסיקו לחסן בו ב 1978 או 1979 לאחר שהוכרז שהמחלה מוגרה
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 09:36 #3 נכתב ע"י nothing but the truth: לדעתי זה סימן החיסון לאבעבועות שחורות והפסיקו לחסן בו ב 1978 או 1979 לאחר שהוכרז שהמחלה מוגרה לחץ כדי להרחיב... יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢
נכתב ע"י nothing but the truth: לדעתי זה סימן החיסון לאבעבועות שחורות והפסיקו לחסן בו ב 1978 או 1979 לאחר שהוכרז שהמחלה מוגרה לחץ כדי להרחיב... יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢
N nothing but the truth Well-known member אתמול ב- 09:48 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢 לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג, ולא זכור לי שנתקלתי. בתמונה שאלו לגבי סימן על הזרוע - הדבר היחיד שעולה לי זה חיסון לאבעבועות שחורות, וגם אז זה לא לכולם, אלא רק מי שבן 47 ומעלה. למעשה לרוב האנשים כבר לא אמורה להיות הצלקת הזו
נכתב ע"י חורזת באהבה: יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢 לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג, ולא זכור לי שנתקלתי. בתמונה שאלו לגבי סימן על הזרוע - הדבר היחיד שעולה לי זה חיסון לאבעבועות שחורות, וגם אז זה לא לכולם, אלא רק מי שבן 47 ומעלה. למעשה לרוב האנשים כבר לא אמורה להיות הצלקת הזו
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 09:51 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢 לחץ כדי להרחיב... זה אולי דומה, אבל לא אותו סימן. בפנים זה נובע ממחלת עור כזאת או אחרת. בזרוע זה צלקת מחיסון נגד שחפת.
נכתב ע"י חורזת באהבה: יש אנשים מבוגרים עם הסימן הזה גם בפנים🫢 לחץ כדי להרחיב... זה אולי דומה, אבל לא אותו סימן. בפנים זה נובע ממחלת עור כזאת או אחרת. בזרוע זה צלקת מחיסון נגד שחפת.
N nothing but the truth Well-known member אתמול ב- 09:54 #7 נכתב ע"י Harrington: זה אולי דומה, אבל לא אותו סימן. בפנים זה נובע ממחלת עור כזאת או אחרת. בזרוע זה צלקת מחיסון נגד שחפת. לחץ כדי להרחיב... צודק, מתאים יותר לשחפת מאשר לאבעבועות שחורות. גם אליו הפסיקו לחסן בישראל (למעט אוכלוסיות ספציפיות)
נכתב ע"י Harrington: זה אולי דומה, אבל לא אותו סימן. בפנים זה נובע ממחלת עור כזאת או אחרת. בזרוע זה צלקת מחיסון נגד שחפת. לחץ כדי להרחיב... צודק, מתאים יותר לשחפת מאשר לאבעבועות שחורות. גם אליו הפסיקו לחסן בישראל (למעט אוכלוסיות ספציפיות)