לישון......

*may*

New member
את צריכה להירגע.. (לא ?)

אוקיי אז יש בגרויות ויש עבודות ויש מבחנים ויש לחץ, אני יודעת. אבל תירגעי קצת. את מזכירה לי קצת את אנדי מדוסון.. יש עוד דברים חוץ מללמוד כל היום. נכון שגם זה חשוב אבל יותר חשוב זה להנות ממה שאת עושה. ולהפיק מזה משהו. (להפיק?? לא מצאתי מילה יותר טובה.) השנה כן תסתיים (בקרוב הלוואי) ואין ממה להילחץ. אה ובקשר לחלומות.. אני, בניגוד אלייך, כן חולמת חלומות (מוזרים מאווווד), אבל בגלל שהם נקטעים באמצע (או שמא זאת רק ההתחלה שלהם?)- אני לא זוכרת אותם אח``כ . אני זוכרת רק קטעים במעורפל מאוד. וזה החלק העצוב שבזה. פעם היו לי חלומות כאלה יפים וזכרתי את כוווולם. עכשיו גם זה לא.. אוי, הימים של היום הם לא הימים של פעם. :) (או משהו..) מעיין. שמאחלת לעצמה ולכולם לילה טוב טוב וחלומות פז. :)

MERD!

New member
את יודעת......

אני גם חולם מלא חלומות לא קשורים. אתמול חלמתי אני פוגש ידידה שלי ואז תופס טרמפ עם ערבים לשוק בנצרת. אבל בסוף משכנע אותם להביא תשוק לליד הבית שלי והנרגילה שרציתי לקנות מקולקלת! :( כל מקרה זוכרים רק חלומות שנקטעים באמצע.... והיא כן חולמת כל אחד חולם בממוצע 5 חלומות ללילה נ.ב אני עם כל הבגרויות והחרא הזה עדיין ישן מלא.. קמתי היום ב12 וגם אתמול וגם אני יושן צהריים :) הכי כיף

*may*

New member
רק שכחת..

1. שכרגע אתה לא לומד ויש לך זמן לישון. 2. אולי לא שמת לב אבל דיברתי על חלומות שנקטעים לפני שהם התחילו ואני זוכרת רק מעט מאוד מהם. לא אמרתי שאני לא חולמת.. פשוט החלומות האלה הם לא כמו החלומות שפעם חלמתי.. מעיין. שבימים אלו ישנה הרבה יחסית וחולמת דווקא חלומות מעניינים מאוד.. :). אה, וכן, שלא יודעת להסביר את עצמה בשעה כזאת של הבוקר.

leeloo

New member
אז אני לא היחידה

שנשארה בבית, לישון וללמוד. נחמד! טוב אני הולכת לאכול, כי הרגע קמתי, ואז אני אצטרך ללמוד למתמטיקה... :(

אל תתחרו איתי !

אני חולם את החלומות הכי לא קשורים בעולם פעם חלמתי שאני יושב לבד באצטדיון כדורגל .. זורק אבנים על המגרש .. ואז עובר מעליי מטוס קרב, ואני קם ומוחה לו כפיים. והחלום הכי מוזר שלי: נסעתי עם כל המשפחה שלי לספארי, באמצע הלילה, ובדוחן בכניסה יצא ראש של צבי בוער באש ... אז אחותי נבהלה וקפצה למושב הקדמי של אמא שלי ... ואמא שלי מסתובבת אליה עם כוס תה ואומרת לה ``אל תפחדי, תשתי קצת תה`` היו עוד מלא ... זה מה שעולה לי כרגע בראש ...

*may*

New member
החלום הכי מקסים שאי פעם היה לי

היה שאני מדברת עם חברה שלי על דברים מוזרים מאוד ואז פתאום אי חוזרת בזמן ומגיעה לחתונה של ההורים שלי.. כמובן שחלמתי את החתונה אחרת לגמרי ממה שהיא הייתה.. אבל בחלום היא הייתה ממש מקסימה.. ואני רואה את כולם צעירים יותר בכמה שנים.. ובסוף, לפני החופה, ההורים שלי הולכים למגדת עתידות (??) שהיא בעצם אני (כי הרבצתי למגדת עתידות האמיתית.. :) ) ואני מספרת להורים שלי את כל מה שיהיה להם אחר כך.. ובסוף אני גם מספרת להם שאני אהיה בת הזקונים שלהם.. ואז נגמר החלום. פוף. :)

orchid

New member
יותר מדי

אנשים אומרים לי את זה..כלומר, לקחת דברים בקלות ועוד משפטים כאלו.. מה לעשות, אני ידלה נורא נורא לחוצה...אני פשוט לא מתמודדת עם לחץ כמו שצריך איכ ממש.... זה יעבור לי, בסוף י``ב אולי :)

Levinzone

New member
אני בדיוק להיפך...

אני יותר מדי רגועה.. יותר מדי!! נראה לי שההכחשה אצלי עובדת שעות נוספות, וזה לא תמיד טוב...

hasaroot

New member
סיני זקן פעם אמר לי

האמת היא שהוא היה י``אניק אשכנזי.. לא משנה. הלילה הלבן הראשון שלי (כשניסיתי לישון) היה אחרי סוכות השנה. הברנש נכנס למיטה ב12:00 בלילה, בלי טלויזיה שתשאיר ער, בלי מוסיקה שתפריע, פשוט להיכנס למיטה, להתכרבל מתחת לשמיכה ולעצום את העיניים. וככה עוברת לה רבע שעה, חצי שעה, שעה, התעורר הברנש וחשב ``אולי איזה ספר יעזור לי להרדם`` וכך היה שהברנש קרא שני ספרים *שלמים* (``העץ הנדיב`` ו``גם הילד הזה הוא אני``...) וגם זה לא עזר, החליט הברנש לסגור את האור ולנסות לישון מחדש. אוי התסכול! וככה הברנש, ללא דקת שינה, כבר ב6:30 היה בדרכו לשעת אפס. בדרכו הוא פגש סיני זקן וחכם עם זקן מגניב כזה (יא``ניק ממאותגרים עם וואנאבי זקן תיש) שהוא מכיר. שאל הסיני את הברנש למה הוא ער כ``כ מוקדם והברנש סיפר לו את הסיפור הנ``ל. בעוד הסיני מקשיב לסיפור ומלטף את הזקן המגניב הוא אמר ``מממ... מענין מאוד``. הסיני פתח את התיק, הוציא נורה שם מעל הראש ואמר ``יש לי רעיון, תפתח את הפליי ליסט, תקשיב למילים של השירים ותדמיין את מה שקורה בשיר`` והנה הגיע החדש, הברנש, כמובן, לא הצליח להרדם, אז הוא פעל לפי עצת הסיני. היא לא פעלה, בכ``ז לא נרדמתי.. אז מה זה אומר? זה אומר שסתם קראתם את כל ההודעה הזאת!! habarnash פתי מאמין לכל דבר

Metal_F

New member
תנסי...

לשתות כוס קפה חזק לפני שאת הולכת לישון. מה שעובד אצלי זה אם אני שומעת מוזיקה כשאני כבר במיטה אבל לא במערכת אלא בדיסק/ווקמן. ככה זה. זה עקרוני אצלי. נסיאת זה...

הכי טוב

זה להרדם עם שתיקת הכבישים כל לילה (חוץ מחמישי) בגלגל``צ בשעות 02:00-00:00 יש מוזיקה מרגיעה והכל! :)

קפה חזק????

לא ולא ולא!!! בקפה חזק,יש מין הסתם,הרבה קפאין וקפאין,כפי שהשכלנו לדעת מת`רד קודם,הוא מעורר את הגוף,לא מרדים אותו!!! אז ככה שזו לא ממש עצה טובה,מצטערת להרוס... לילו,חשבת על להתחיל לספור כבשים או משהו? אני :cool:

MERD!

New member
כן אבל ...

אבל אחרי שמתעוררים מתעייפים הגוף נכנס להייפר כזה ומתעייף

אם אתה אומר

כנראה שאתה יודע אני לא שותה קפה,אז ככה שלהכיר מקרוב את המצב אני לא מכירה

Metal_F

New member
וואלה!

לא חשבתי על זה....זה כי אני עייפה...זה כי אני צריכה לישון...ואם אני אשכב לשנייה אחת אני ארדם. זה הקטע שאני לא מבינה. איך את לא נרדמת?! את לא עייפה? את לא משתוקקת לשינה טובה?

leeloo

New member
תראי

אני מניחה שאת בחורה בגלל ה-f אז אם לא סליחה. בכל אופן, אני לא נדרמת כשאני הולכת לישון לפני 12, ואני חייבת ללכת לישון לפני כי אחרת אני קמה בבוקר גמורה מעייפות! ככה אם אני הולכת לישון לפני , אני פחות גמורה, הבנת? גם אני לא. אין לזה הסבר ממש, ניראה שכאני יודעת שאני צריכה ללכת לישון (כדי שאני לא אהיה עייפה בבוקר) הגוף שלי עושה מן דווקא, ודווקא שיש חופש וזה כיף כזה להישאר קמת ערה ולחשוב, אלב אני ישר נרדמת. הכי מעצבן זה בקיץ, כשכל שנייה אני צריכה להחילף צד כי הצד שאני ישנה עליו מתחמם, וזה גורם לי להישאר ערה כי זה מצב לא נוח. ותאמיני לי שכל גופי משתוקק לשינה, הוא פשוט, אני לא יודעת, לא רוצה להירדם ביום של ביה``ס. אני מקווה שהמצב ישתפר כי נמאס לי כבר לחכות שעה במיטה, אחרי שהטיימר של המזגן סיים, ופשוט לא לישון. לילו, שמאחלת לכולכם, מכל הלב, שינה טובה ומתוקה! :)

black soul

New member
גם אצלי קיימת אותה התופעה!

ואני ממש לא מצליחה להרדם, בגלל תמונות ומחשבות רבות שמתרוצצות לי בראש... אבל לבסוף אני מצליחה, יש לי כמה פתרונות: לספור כבשים - לי זה כמעט כל הזמן עוזר! באמת! לכתוב על דף לפני השינה את כל הדברים המציקים, פשוט לשפוך הכל, והראש נקי ממחשבות - יש אנשים שזה עוזר להם, לי לא ממש... עוד פתרון - לקום מוקדם בבוקר, ובלילה תרגישי ממש עייפה - דורש תכנון מראש - וזה עובד מקווה שעזרתי black soul

leeloo

New member
תודה על העצה

גם אנשים אחרים אמרו לי את זה. הקטע המוזר הוא, שכשאני חושבת על כל מיני דברים בלילה, פתאום אני קולטת דברים שלא חשבתי עליהם, כי אין גורמים חיצוניים שיפריעו לך להתרכז, כמו שאת מתרכזת במיטה, לבדך. אבל חוץ מדברים מציקים, אני חושבת סתם על דברים, שפשוט קשה להוציא אותם מהראש! כמו שפתאום מתחיל להתנגן לי בראש השיר של ג`ניפר לופז (איזה כיף..) כי הוא השיר האחרון ששמעתי ברדיו. אולי, וזה מה ששמעתי, אני לא נרדמת בגלל שאני רואה טלוויזיה לפני שאני הולכת לישון, ושמעתי שזה מעורר. מוזר לא? כי טלוויזיה דווקא מספקת לי מן רגיעה כזו מהלימודים ומקצב חיי הגועשים (או אה נהייתי משוררת!:)). אבל אי אפשר שלא לראות טלוויזיה לפני שהולכים לישון- מה אני אעשה? אם אני אלך למחשב, זה עוד יותר מעורר, אני לא אשב ואקרא ספר, כי למי יש כוח לזה אחרי שכל היום למדתי בקצב רצחני למתכונת או בגרות? אז אין מה לעשות חוץ מפשוט לשבת ולהירגע מול הטלוויזיה. בכל מקרה, ספירת הכבשים- לא עוזרת לי! הדבר היחידי שבאמת עוזר לי הוא פשוט להפסיק לחשוב, לנקות את הראש ממחשבות, ואני יכולה לעשות את זה, זה פשוט קשה ודורש זמן. ככה יוצא שאני שוכבת סתם במיטה משך חצי שעה עד שעה וחצי.

הפתרון פשוט.

טוב, הוא לא פשוט. הוא צורך הליכה לרופא משפחה ושכנועו לתת לך מרשם. אבל הפתרון הוא מלאתונין. זה לא `כדור שינה`, אלא פשוט הורמון שנמצא אצלך בגוף, שמרדים אותך. (זו לא ההגדרה המדעית, אבל אני אחסוך ממך את התיאור המלא.) אגב, אל תשכבי במיטה חצי שעה. אחרי רבע שעה תקומי, תשתי משהו, תראי טלוויזיה. בהצלחה. (אגב, ההצעות האלו נשמעות טוב, אבל אני כבר משהו כמו עשר שנים לא `הלכתי לישון`. אני נרדם רק שהגוף שלי מתמוטט. אולי אצלך זה יעבוד, מי יודע.)

למעלה