לישון......

leeloo

New member
לישון......

מעצבן איך שבזמן האחרון אני פשוט לא נרדמת! אני לא מבינה למה, אבל אני לא! שנה עד שאני נרדמת! ואולי זה בגלל כל מיליון המחשבות שרצות לי בראש אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב! משום מה, אני לא עייפה! ואני לא יכולה להמשיך ולהישאר ערה, כי ככה אני לא רק אגסוס מחוסר שינה, אני ממש אמות מזה. אז מה לעשות?! הייתה לי היום שעת 0 והייתי צריכה לקום ב5:50 (כן, אתם לא מדמיינים השעה 5 מופיעה פה) , אבל הייתי כל-כך גמורה!! בקושי זזתי! ולא יכולתי להמשיך ולהישאר לישון, כמו שאני עושה בד``כ, כי לא נשארו לי כבר מנות. :( כל מה שאני רוצה לעשות זה לישון... אני כל-כך אוהבת לישון... מזה שמחר יש לי חופשת מתכונת, אז אני אשן לפחות עד 10-11. הייתי הולכת לישון בצהריים אבל למי יש זמן!? צריך לאכול, ללמוד, לעבוד. אין לי זמן. פשוט אין. אחחח שינה.... תהיתם פעם למה אנחנו אוהבים לישון כל-כך? אין לי מושג למה, אני יודעת שאני פשוט אוהבת! לילו, שעוד שנייה נרדמת על המחשב מרוב עייפות.

Hell is beige

New member
דשא! גם סובל מאותה הבעיה באופן חמור

ברמה של לא לישון בכלל בלילה בגלל זה הוא תמיד הולך לישון עם טלויזיה או מוסיקה

leeloo

New member
זו בעיה עבורי

אני לא יכולה לישון ברעש לצערי... אני לא יכולה לישון בכלל... אבל לא משנה. החדר שלי נראה כמו חדר אטום: הכל חושך, על החלונות שמתי בריסטולים שחורים כדי שבשבת בבוקר, או ביום של חופש, האור מהשמש לא יפריע לי, ומתחת לדלת אני שמה שטיח. מה אני אעשה?! אני לא יכולה לסבול את האור המעצבן שנכנס בבוקר. ובכל מקרה אני קמה כשאני מ-ת-ה מעייפות!

leeloo

New member
מה הקשר?!

אני לא חולת נפש, תודה רבה. סתם אני לא סובלת אור. הרבה אנשים שראו את ההמצאה שלי- לשים בריסטולים על החלון, אמרו לי שזה ממש חכם, ושגם להם זה תמיד מפריע שיש אור בבוקר שבא דרך החריצים בתריסים. פעם אחת ישנתי אצל חברה שלי והלכנו לישון ב-4 בבוקר בערך, ואז ב-9 התעוררתי מהאור הנוראי שפרץ מהחלון. וזה לא שתגידו שהוא היה סגור, אלא הוא היה פתוח לגמרי, ולא יכולתי להירדם עם כל האור הזה! ממש עצבים. ואני גם לא אעיר את חברה שלי, מסכנה, לקום ב-9, אחרי 5 שעות שינה בסך הכל...

Hell is beige

New member
אבל זה מדכא את המחשבות

ואז כשלא חושבים כל כך הרבה אפשר לישון נורמאלי

leeloo

New member
אאההה טוב לדעת!

אולי באמת אני אקח איזה כדור שינה... או פרוזק... אבל הקטע הוא שאפשר להתמכר לזה די בקלות, ואז באמת אני לא אוכל להירדם בלי הכדורים! הכי טוב ללכת על טבעי (?!) .... אני אני ארדם לי רק ב- 4 בבוקר... מה לעשות... למזלי יש חופשות באמצע!

Metal_F

New member
קצת סדר

פרוזאק = סם הרגעה. הסיסמה שלו היא ``אקמול לנפש``. זנוקס = לאנשים שמדוכאים באופן מיוחד (כדבר מקרי ולא כדבר קבוע) ואליום = לאנשים שדיכאון הוא נורמת חיים אצלהם.

Black Star

New member
אבל אבל...

כשאנדי (דוסון...) הייתה צריכה את התרופות שלה שהיא לוקחת על בסיס קבוע היא לקחה ``זנקס``. אה, ועכשו היא על נרדיל. שאין לי מושג מה זה.

kit k@t

New member
הסדר הוא ממש מבולגן

זאת קאט רק שתידעו ואמא של קאט הרגע הסבירה לה מה זה כל אחד(ואמא שלה אחות ולשאבר רופאה אז אל תתוכחו איתה!) פרוזק זו תרופה נגד דיכאון זאנוקס זו גם תרופה נגד דיכאון וואליום זו תרופה שמרגיעה היא מרגיעה גם את השרירים וגם את המצב הכללי אז חה אני צדקתי קאט(לא אמירוש)

Metal_F

New member
גררררר

גם אמא שלי רופאה (כן הייתי חייבת לציין את זה כי זה לא כיף לא להיות צודקת): וזה מה שהיא אמרה. אבל זה לא עקרוני.

kit k@t

New member
לא לא לא לא לא

לא רוצה אני תמיד צודקת!!!!! אז זהו כצעד חסר תקדים התקשרתי לאבא(תראי מה גרמת לי לעשות....לא דיברתי איתו כמעט חודש! זה על מצפונך) ואבא אמר לי את אותו הדבר שאמא אמרה אז אני צודקת וזהו!! אגב יש פה עוד אנשים עם הורים גרושים? קאט

leeloo

New member
אני יודעת מזה

אבל זה לא ניתן לאנשים בריאים בנפשם, או משהו כזה. אני לא כזו, יש לי פשוט בעיה עם אור שמעיר אותי. קצת רגישות לאור, זה הכל. ואני מאוד רגועה, סתם לא יכולה לישון בלי החדר האטום שלי :)

*may*

New member
אצלי זה הפוך..

בזמן האחרון אני נרדמת בכל מקום- בבי``ס, באוטובוס, ובכל שניה שאני יושבת העיניים שלי נעצמות.. (גם בטלפון לפעמים.. :) ) הבעיה היא שאין לי זמן להירדם. וזה כל כך משגע אותי. פעם היה לי מלאן זמן שהיה מוקדש לשינה.. היום ? כלום. אני ישנה בלילה משהו כמו 5 שעות (לא בגלל שאני לא מצליחה להירדם) ולפני שאני מספיקה להירדם טוב אני ישר צריכה לקום... אפילו החלומות שלי נקטעים לפני שהם התחילו !! :) יוחזר זמן השינה לאלתר. מעיין. שלפני חמש דקות חזרה הביתה. ועייפה *מאוד* אבל לא יכולה ללכת לישון כי יש לה כל כך כל כך הרבה דברים לעשות. אוףףףףףף...

orchid

New member
אני צריכה לישון!!! :-()

וזה לא שאני לא ישנה או משהו..ממש לא, אבל אני רוצה ללכת לישון כשאני יודעת שאני לא צריכה לקום באיזו שעה כדי לשנן איזה ספר היסטוריה או לפתור בגרויות במתמטיקה...או להשלים פרוייקט בעיצוב פנים...כי די! נמאס לי! מה, אני לא מבינה, השנה הזו לא מתכוונת להסתיים? אני צריכה שעות שינה ודחוף, יותר מזה...אתם יודעים כמה זמן לא חלמתי? וזה נורא מתסכל! רוני, שמרגישה שהיא סטתה מהנושא לגמרי.... :cool:

למעלה