לישוווווון

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
לישוווווון

כמה שעות אתן ישנות בממוצע?
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן?
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד?
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף?

ומי שמספרת סיפור מעניין על שינה מקבלת סיפור לפני השינה, בונוס!

(השאלון מיועד כמובן לשני המינים :)))

לא רוצים לישון, רוצים להשתגע

לאחרונה אני ישנה בין שעה לשש שעות בלילה

תלוי עד כמה העבדתי את עצמי בפרך עם כל ההכנות לפינוי הדירה
.

ברגיל מספיק לי לישון 5 שעות-אני מתפקדת מעולה.
למדתי שגם בהרבה פחות אני מתפקדת ואז יש לי נקודת משבר
.

כמה שעות ישנתי הכי הרבה-אולי 10 שעות כשהייתי ממש חולה...

סיפור מעניין
:

בעלי העיר אותי פעם מהשינה כי פשוט החלטתי לעשות משחקי תפקידים מתוך שינה ולעשות לו מפגש שלם.
הוא העיר אותי בסוף אחרי ששרתי לו כמה שירי אצבעות, מחאתי לו כפיים ואמרתי לו שיהיה בשקט כדי שיוכל להקשיב- הוא פשוט לא הצליח להפסיק לצחוק

dify

New member
שתי תהיות

אחת כללית, לכל אלו שמדברים מתוך שינה (גם אני הייתי כזו פעם) אתם לא חוששים מה אתם אומרים כשאתם לא מודעים? היום עם הזוגה אני לא חוששת, אבל כשהייתי ילדה והייתי ישנה תמיד תהיתי מה אני מגלה להורי ולא מודעת לזה

&nbsp
&nbsp
השניה יותר ספציפית- לא מכרת כבר את כל הבית בערך? מה את עושה שם כל כך הרבה? מילא אני, אגרנית מטורפת, אבל את? אני בטוחה שהכל אצלך מצוחצח ומסודר כמו חיילים כל השנה, אז מה יש להשקיע כל כך הרבה עבודה בדירה השכורה הזו? מה כבר נשאר לארוז אחרי כל המכירות והתרומות. יאללה, שטיפה קלה של הבית, שתי מזוודות, ויוצאים מהבית :) זה לא שיש לכם ים של זכרונות לארוז מהבית הזה, זו דירה שכורה שלמיטב זכרוני לא ממש נקשרתם אליה, לא?

אני דווקא לא מהדברנים מתוך שינה

זה היה משהו חד פעמי שקרה אחרי יום ממש עמוס ומתיש בגן

לגבי השאלה השניה-מכרנו ומסרנו הכל, חלק מוכן לשליחה ברגע שתהיה לנו דירה בניו יורק אבל קודם צריך להשיג ויזה-השגרירות סגורה עד להודעה חדשה. הצלחנו לקבוע פגישה בשמיני לאוגוסט-מקווה שייצא לפועל...

לצערי בעלת הדירה קטנונית ברמות היסטריות ואני לא מספיק נקייה לה -היא הזהירה שאם הדירה לא תבריק כולל חלונות, פאנלים, ברזים,ארונות וכו'- היא תפדה את צ'ק הבטחון כדי לקחת חברת ניקיון... פשוט אין לנו כוחות אליה.

dify

New member
הדירה הגיעה מבריקה?

זה כתוב לכם בחוזה? שעליכם להחזיר אותה מבריקה? חוצפנית! אני בטוחה שלא. זו דרישה לא הגיונית בעליל. צריך להחזיר את הדירה במצב שקיבלתם אותה פלוס בלאי טיבעי. אני בטוחה שלא קיבלתם אותה מלוקקת חדשה ומיד אחרי שיפוץ חיצוני יסודי. ממש חוצפה.
&nbsp
&nbsp
אגב, מניסיון עם חברת ניקיון, מצוחצח היא לא תקבל את הדירה, הם לא משקיעים, הם עובדים עם המכשירים שלהם, גוברים כל מיני תוספות כסף בכל מיני אמתלות, אבל בסוף מנקים בעיקר את הדברים הגדולים.
&nbsp
אם לא כתוב לכם במפורש בחוזה לנקות פאנלים וכד' היא יכולה לקפוץ לכם וגבוה. אף בית משפט לא יקבל את הדרישות הללו אם הן לא כתובות במפורש.
&nbsp
&nbsp

זה מסובך...

בעיקרון לא כתוב בחוזה איך בדיוק צריך לנקות. היא טוענת שקיבלנו את הדירה מבריקה לגמרי ובמצב פיקס.

אנחנו קיבלנו את הדירה נקייה אבל עדיין יום שלם אני,חמותי והמנקה של חמותי ניקינו את הדירה.

לגבי בלאי טבעי- הדירה מאוד ישנה ויש לה בלאי טבעי בהרבה מקומות אבל היא כמובן מנסה להפיל עלינו את האשמה-מה שלא עובד יותר מידי- משסים בה את הבולדוג המשפחתי המאיים (להלן חמותי
).

nate2000

New member
לאחר 7 שנות נישואין

אתמול נודע לי שאני מקללת די הרבה מתוך שינה

ידעתי שאני מסוגלת לפלוט צרור קללות כשמנסים להעיר אותי, אבל גם תוך כדי שינה רציפה.... זה ממש מוזר לי.

dify

New member
ווואי!! איזה גילוי מדהים!

אני מתנצלת אבל זה אחד המצחיקים שנתקלתי בהם הערב, והיה לי ערב גם מצחיק וגם מפתיע במיוחד
מעניין לאן זה עוד יכול להגיע

dify

New member
ישנתי על זה קצת

ופתאום תהיתי- יתכן שבן זוגך אמר את זה בצחוק? שזה לא אמיתי ובגלל זה את לא מודעת? סתם צחק איתך?

nate2000

New member
אני כבר לא ממש זוכרת איך הגענו לדבר על זה

אבל זה מה שהוא אמר לי. אחת לכמה זמן אני מקללת תוך כדי שינה, בדרך כלל לא נשמעת ברורה, וזה קורה כבר מלא זמן.
מוזר שהוא אמר לי את זה רק עכשיו ולא בפעם הראשונה שהוא נתקל בזה.

dify

New member
אני אומרת לך

הוא צחק איתך
שיסריט אותך פעם הבאה, לפחות שתוכלי להינות מזה גם :))))

In Another Time

New member

כמה שעות אתן ישנות בממוצע? 8
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? 8
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף? 14
לא עולים לי סיפורים מעניינים

dify

New member
עונה :) (יצאתי ממשבר העייפות
)

כמה שעות אתן ישנות בממוצע? אני חושבת ש8-9 שעות ביממה.
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8-9 (אני מתעוררת לרוב ביקיצה טבעית כך שכנראה שזה מספיק לי)
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? 5 שעות ברצף, פחות מזה, אני בקושי מתפקדת, חסרת סבלנות, עצבנית, נרדמת בעמידה אחרי כמה שעות.
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף?
אני כבר לא זוכרת, אבל כמתבגרת הייתי ישנה ממש המון בסופי שבוע. המון. הייתי קמה בצהרים, אוכלת את החמין המסורתי של שבת, וחוזרת לישון
איך אפשר אחרת?

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
סיפורים..
אוי...
אח של זוגתי ישן לכל אורך חדירת מחבלים לבסיס שלו, לא שמע אזעקות, לא שמע בלאגן, כלום, התעורר רק אחרי שהכל נגמר
אחותו גם כזאת, מסוגלת להרדם בעמידה! ראיתי את זה קורה במו עיני
וישנה כל כך חזק שקרנבל יכול לעבור על המיטה שלה והיא לא מתעוררת, זה כל כך נוח
חבל"ז

&nbsp
אני לעומת זאת צריכה מצבי קיצון.. זה אומר או שקט וחושך, כמו כל בן אדם נורמלי, אבל גם להיפך, כבר פעמיים נרדמתי בדיסקוטקים, בפעם השניה היה ספסל ליד עמדת הדיג'י, מתחת לרמקולים הענקיים, התיישבתי שם רק לרגע ומה זה נרדמתי! נפלא! (ולא היה מעורב בעניין אלכוהול או סמים אחרים
). גם בבית, לפעמים כשאני רוצה להרדם אני שמה איזה תוכן רעשני בווליום שהוא מעל מה שבעיני סביר, ודווקא כשזה רועש מידי אני נרדמת אפילו יותר מהר
כבר יש ביננו בדיחה שיש תוכניות מסוימות שזוגתי אוהבת לשמוע, איך שזה מתחיל אני נרדמת
ולא בגלל שזה לא מעניין אותי, משהו בווליום והמקצב שם משדר לי: "לכי לישון" לא מודע שכזה

&nbsp
&nbsp

nate2000

New member
עונה

כמה שעות אתן ישנות בממוצע? 6-7
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8-9
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? לפחות 6 שעות אם כי כבר יצא לי לתפקד בהרבה פחות מזה. אני סובלת ממיגרנות ומחסור מהותי בשינה מחמיר בצורה משמעותית את ההתקפים
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף? כמעט יום שלם.
&nbsp
סיפור מעניין- כמו שכתבתי אני מקללת כמו תגרן בשוק מתוך שינה....

elena20

New member
במהלך השבוע 7-8, בסופ"ש קצת יותר (לכיוון ה9)

אצלי השינה נורא קלה, אני מתעוררת מכל דבר ובלי קשר קמה לפיפי איזה פעמיים (כשאוכלת אבטיח בערב אפילו יותר
) לכן חייבת 7,8 שעות כדי לתפקיד ולרוב אני תמיד עייפה.
אם אני ישנה 8 שעות שינה טובה ועמוקה מספיק לי.
הכי הרבה שישנתי אני זוכרת כשחזרתי הביתה אחרי שבוע ראשון בטירונות,
הלכתי לישון באיזה 8,9 בערב והפעם הראשונה שפתחתי עיניים הייתה ב8 בבוקר למחרת. הייתי בהלם מעצמי שישנתי כל כך הרבה שעות רצוף בלי להתעורר אפילו פעם אחת.

השינה שלי

יושנת כ7-9 שעות ביום.
לא כולל שנת צהריים שהיא חובה מבחינתי.
רק אז יכולה לתפקד כראוי.

ברצף ישנתי 24 שעות בדיוק, ככה זה אצלי כשיש יותר מידי עומסים של החיים.
כן... אפשר בהחלט לקרוא לי יפייפיה הנמה

Ginger L Honey

New member

כמה שעות אתן ישנות בממוצע? 6-7
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? 6
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף? 12
&nbsp
ולסיפור.
פעם חלמתי שבן-זוגי לשעבר היה ממש רע ומגעיל אליי. לא אלים או משהו חלילה, פשוט דיבר אליי לא יפה וגרם לי להרגיש חסרת חשיבות ועלובה.
התעוררתי באמצע החלום ופשוט נתתי לו סטירה לפרצוף!
המסכן התעורר ולא הבין מה קרה.
אחרי זה חזרתי לישון כמו תינוקת

שינה

יש ביננו יחסי אהבה שנאה. מצד אחד יאאאא כל כך נעים ורך ומתרפק כן לישון. ומצד שני אני שונאת את זה ומעדיפה להיות ערה תמיד. שנ״צ מדגים נפלא את היחסים האלה - כשאני מתפתה לשנ״צ אני תמיד קמה הפוכה ומעוכה יותר משהייתי.
משהו כזה: http://cdn.iwastesomuchtime.com/September-13-2011-19-28-18-88.jpg
&nbsp
כמה שעות אתן ישנות בממוצע? 7-8
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8-9
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? 6-7
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף? לא זוכרת את המקרה הספציפי, אבל אני משערת שבסביבות 12-14 שעות.
&nbsp
חבר שלי לשעבר היה דברן שינה, והייתי מתעללת בו שחבל על הזמן. הייתי מנהלת איתו שיחות שלמות ומתפקעת מצחוק. הכי מצחיק כשהוא היה מתחיל לדבר על פוליטיקה מתוך שינה. אח, זה היה נהדר. לא היה זוכר כלום אח״כ.

dify

New member
את מזכירה לי מצב נפוץ אצלנו

השעון המעורר של הזוגה מצלצל, אני מעירה אותה ואומרת לה: "השעון שלך מצלצל" היא ממשיכה לישון. מעירה אותה שוב והיא אומרת לי משהו בסגנון : "היום מתחילים מאוחר" או איזה משהו כזה. ואני אומרת לה: את בטוחה? והיא לכאורה מתעוררת לגמרי ועונה לי בביטחון מלא שהיום מאיזשהי סיבה היא צריכה לצאת מאוחר מהרגיל.
&nbsp
שעתיים אחרי זה, בהיסטריה טוטאלית, היא מתעוררת ולא מבינה מה קרה לשעון המעורר, היא לא זוכרת מילה אחת מהשיחה איתי, מבחינתה היא ישנה עד עכשיו ולא היו דברים מעולם. למעשה, הבנו שממש ולחלוטין אסור להאמין לאף מילה שהיא אומרת מתוך שינה
היא חייבת ממש לקום ולהגיע לפחות עד האמבטיה כדי שנהיה בטוחות שהיא מדברת מעירות ולא מהאוטומט שתמיד נותן לה אישורים ומשכנע אותי לתת לה לישון עוד קצת

למעלה