עונה

(יצאתי ממשבר העייפות
)
כמה שעות אתן ישנות בממוצע? אני חושבת ש8-9 שעות ביממה.
כמה שעות ביום אתן חושבות שאידיאלי עבורכן? 8-9 (אני מתעוררת לרוב ביקיצה טבעית כך שכנראה שזה מספיק לי)
כמה שעות מינימום אתן צריכות לישון כדי לתפקד? 5 שעות ברצף, פחות מזה, אני בקושי מתפקדת, חסרת סבלנות, עצבנית, נרדמת בעמידה אחרי כמה שעות.
כמה שעות ישנתן הכי הרבה ברצף?
אני כבר לא זוכרת, אבל כמתבגרת הייתי ישנה ממש המון בסופי שבוע. המון. הייתי קמה בצהרים, אוכלת את החמין המסורתי של שבת, וחוזרת לישון
איך אפשר אחרת?

סיפורים..
אוי...
אח של זוגתי ישן לכל אורך חדירת מחבלים לבסיס שלו, לא שמע אזעקות, לא שמע בלאגן, כלום, התעורר רק אחרי שהכל נגמר
אחותו גם כזאת, מסוגלת להרדם בעמידה! ראיתי את זה קורה במו עיני
וישנה כל כך חזק שקרנבל יכול לעבור על המיטה שלה והיא לא מתעוררת, זה כל כך נוח
חבל"ז

אני לעומת זאת צריכה מצבי קיצון.. זה אומר או שקט וחושך, כמו כל בן אדם נורמלי, אבל גם להיפך, כבר פעמיים נרדמתי בדיסקוטקים, בפעם השניה היה ספסל ליד עמדת הדיג'י, מתחת לרמקולים הענקיים, התיישבתי שם רק לרגע ומה זה נרדמתי! נפלא! (ולא היה מעורב בעניין אלכוהול או סמים אחרים
). גם בבית, לפעמים כשאני רוצה להרדם אני שמה איזה תוכן רעשני בווליום שהוא מעל מה שבעיני סביר, ודווקא כשזה רועש מידי אני נרדמת אפילו יותר מהר
כבר יש ביננו בדיחה שיש תוכניות מסוימות שזוגתי אוהבת לשמוע, איך שזה מתחיל אני נרדמת
ולא בגלל שזה לא מעניין אותי, משהו בווליום והמקצב שם משדר לי: "לכי לישון" לא מודע שכזה