ליריקס, שלב 3

tofit

New member
ליריקס, שלב 3

כלומר לא ממש יש שלבים, זה לא נע מדרגת קושי אחת לשניה. סתם שיהיה מסודר. אז ככה. 1. כשהנחתי את האקדח על שידת הלילה, כנראה שהבנתי 2. נקנקיות, צפרדעים קופצות 3. קר בחוץ, ביום שהאהבה מתה 4. אני רוצה לנשק אותך, אבל אני רוצה יותר מידי 5. לעולם לא אוכל לאהוב, כמו שאהבתי אותך, לעולם לא אוכל לבכות כמו שבכיתי כשעזבתי אותך עד כאן אל תאכזבו אותי ובוקר אור

turrican

New member
רגע ? מה עם בוקר טוב ../images/Emo13.gif

לקחת את החידונים ברצינות..חיחי.. זה בהחלט מעיר קצת את החברה אבל מה עם בוקר טוב עסיסי?? אז בוקר טוב לכוכבים : טופית,אלאדין,אלפא,טורה,Pimpf, Dj Dawn,שמש (נעלם כלא היה) ,טל-יה Dj80 (טוב לראות אותך שוב) ,עדי,סידצ'יפ,Yaronimus ולכל שאר האנשים ששכחתי את שמם.

tofit

New member
אלכס דרלינג

אם היית קורא את ההודעה שלי עד הסוף, היית רואה שאיחלתי לכל המוני ב. ישראל בוקר אור.

turrican

New member
אהה.. כן טוב בסדר

אבל את יודעת , אין כמו הודעת בוקר טוב חגיגית בראש ההודעה. זה עושה כיף לאנשים פה. אבל באמת לא שמתי לב.לא משנה כבר. יאללה אני מנסה לפצח את החידון שלך..

turrican

New member
בוקר נפלא טל-יה ../images/Emo140.gif

היי ! מה המצב נשמתנו האהובה והדואגת?

טל-יה

New member
פפפחחחחח

עוד מעט תהפוך אותי "לאם הבנים" בגבול הצפון עם סנדביצ'ים
והנה משהו שעיצבתי לפורום מוזיקה אולי אשתמש בו אולי לא? מ'תה אומר טורי?

turrican

New member
מממ...

נדמה לי שחוש רושמים Sense ולא sens . עבודה נחמדה למרות שראיתי טובים יותר אצלך. את מתכוונת לפורום מוזיקה כאן? כן? כי אני מכיר רק את הפורום הזה.

turrican

New member
אין פתרונות.. :((

הבוקר הזה שום דבר לא עולה לי לראש. מרוב סידורים לא עולה לי שום שיר לראש..

dj80s

New member
האמת ש

נורא רציתי להגיד שאני שומר על זכות השתיקה מפאת היותי "תותח על" (ע"ע אלפא) - אבל האמת שאין לי מושג לגבי אף שיר. איזה פאדיחקה #2. אולי הייתי צריך להישאר במיטה הבוקר.

טל-יה

New member
האמת

שאני לא טובה בחידונים... שכאלה ואם היהה פה שיר דואט נגיד של ברברה+בארי אני חושבת ש..ישר הייתי אומרת שאלה ששרים את זה זה סיסרא ויעל, או מיכי ושאוליקו או שרל'ה ואברום. כן כן חברים צ'לי מהתנ"כ
ובכלל אלה דמויות שרו במקצבים אחרים. ובסוף הייתם אומרים לי יאאאאאא כאילו דא??? האמת שלא זיהיתי מההתחלה שום שיר. איזה פאדיחות. יווווווו

tofit

New member
אם תמשיך ככה

התואר תותח על יילקח ממך :( אני מכאוכזבת עד עמקי נשמתי, ויש לי הרבה עומק בנשמה לצערי. אולי אני הייתי צריכה להשאר במיטה, ישנתי רק 4 שעות שבמהלכן סיוט אחד רדף את השני. תראה, את בשיר הראשון אתה בטוח מכיר את המבצע

dj80s

New member
סיוטים?

משהו שקשור אלי? תמהתני. אבל האמת שאת עושה את זה ממש קשה. לנחש איזה שיר זה לפי שורה של 3-4 מילים זו משימה קשה גם בפני תותחי על עם רשיון.

tofit

New member
אבל, אבל

אני לוקחת את השורות הכי קלות מהשיר אתה יכול להמשיך לתמוהה (2 ה'?)

DJ Dawn

New member
ככה משליפה... 2 ו-4.

2. Prefab Sprout - The King Of Rock'N'Roll 4. Alice Cooper - Poison על השאר אני צריכה לחשוב קצת...

turrican

New member
Dj Dawn

אני נדהם מהקלות שאת פותרת את החידונים הללו. קבלי צל"ש

DJ Dawn

New member
תודה... תודה...

אבל זו בסה"כ הפעם הראשונה שאני משתתפת בחידונים האלו (אתמול לא נחשב כי נעזרתי במנוע חיפוש). את אחד השירים שעניתי עליהם שמעתי יותר מדי (נחשו איזה מהם) במסיבות כיתה ואת השני אני מתקלטת ואוהבת...
אגב- יש לי הרגשה מוזרה שכשיגידו את התשובה ל-1 אני ממש אתבייש!
בוקר טוב... ותיכף הולכת ללמוד.

alpha80

New member
3

THE NIGHT YOU MURDERED LOVE - ABC איפה שמש.. היה קופץ על זה..........

למעלה