ואיזה כניסה לפורום.. כל הכבוד!!
T tofit New member 19/2/03 #28 זה אני מודה קצת קשה זו שורה שרצה לי בראש כמה ימים, והיום ב 4 בבוקר נזכרתי איזה שיר זה רמז: מדובר בשיר של להקה
זה אני מודה קצת קשה זו שורה שרצה לי בראש כמה ימים, והיום ב 4 בבוקר נזכרתי איזה שיר זה רמז: מדובר בשיר של להקה
A adiville New member 19/2/03 #30 האמת היא שזיהיתי רק את 4.... פאדיחה שלי או שזה באמת קשה ? דרך אגב, השיר עם הצפרדעים זה משהו שקשור לאלפא....?
האמת היא שזיהיתי רק את 4.... פאדיחה שלי או שזה באמת קשה ? דרך אגב, השיר עם הצפרדעים זה משהו שקשור לאלפא....?
A alpha80 New member 19/2/03 #20 5 FOOLISH BEAT - DEBBIE GIBSON אח.. איזה שיר מח**ן ממסיבות כיתה ח'.....
T turrican New member 19/2/03 #23 ד"א טופית אמרת שאלה שירים קלים.. לא רק שלא זיהיתי את המלים גם אני לא מכיר חלק מהשירים הללו. תגידי את באת לעשות צחוק? למה כאלו שירים קשים?
ד"א טופית אמרת שאלה שירים קלים.. לא רק שלא זיהיתי את המלים גם אני לא מכיר חלק מהשירים הללו. תגידי את באת לעשות צחוק? למה כאלו שירים קשים?
T tofit New member 19/2/03 #32 ../images/Emo41.gifרמז ל../images/Emo41.gif 1 אני פשוט אתן לכם את השורה המקורית באנגלית, להזכירכם מדובר בלהקה. Putting the gun down on the bedside table I must have realized
../images/Emo41.gifרמז ל../images/Emo41.gif 1 אני פשוט אתן לכם את השורה המקורית באנגלית, להזכירכם מדובר בלהקה. Putting the gun down on the bedside table I must have realized
D dj80s New member 19/2/03 #33 אה, אוקי a-ha, i've been losing you אחד מהטובים שלהם לדעתי. תודה שהזכרת לי, עכשיו אני חייב לרוץ. מחכים לי החבר'ה בקאזה.
אה, אוקי a-ha, i've been losing you אחד מהטובים שלהם לדעתי. תודה שהזכרת לי, עכשיו אני חייב לרוץ. מחכים לי החבר'ה בקאזה.
T tofit New member 19/2/03 #34 גם לדעתי אחד הטובים אתה רואה, לפחות משהו טוב יצא מהסיוטים שלי ככה פתאום ב 4 בוקר נזכרתי בשיר הזה שנים לא שמעתי אותו, אם אתה מוריד אותו, אתה תהיה חייב להשמיע לי אותו וקבל ח"ח על הפתרון, בדיוק כשהרמתי ידיים סופית.
גם לדעתי אחד הטובים אתה רואה, לפחות משהו טוב יצא מהסיוטים שלי ככה פתאום ב 4 בוקר נזכרתי בשיר הזה שנים לא שמעתי אותו, אם אתה מוריד אותו, אתה תהיה חייב להשמיע לי אותו וקבל ח"ח על הפתרון, בדיוק כשהרמתי ידיים סופית.
D DJ Dawn New member 19/2/03 #35 ../images/Emo5.gifאוי אוי אוי!!! אני כן מתביישת!!! ידעתי שזה משהו מוכר ! העובדה ששמעתי אותן אין-ספור פעמים וגם בהיתי במלים שלו ב-DVD הורגת אותי!!! אוי! הבושה!
../images/Emo5.gifאוי אוי אוי!!! אני כן מתביישת!!! ידעתי שזה משהו מוכר ! העובדה ששמעתי אותן אין-ספור פעמים וגם בהיתי במלים שלו ב-DVD הורגת אותי!!! אוי! הבושה!
D DJ Dawn New member 19/2/03 #36 ולהגנתי אומר... שחשבתי שזה understood ולא realized... שיר מדהים באמת!