לירושלמים

chris king

New member
לירושלמים

היום עשינו תפירה נחמדה, ולאט לאט אני מתחיל למפות את האיזור בראש.
1)מהר הרצל ירדנו את הרצל "רוחבי" על סמ"ש כחול. משם התחברנו לסינגל שעוקף את מרכז ציפורי עד לפאתים של עין כרם.
1.א.) האם סינגל "עמק התימנים" שמתחיל מאותה נקודה ויורד מתחת לעין כרם רכיב? האם הוא שווה משהו?
1.ב.) האם יש סינגל שיורד משכונת יפה נוף לבלאק סטיר? או שלמעשה מדובר במה שנקרא "הרצל דוח" אם הוא לא הדוח, איך הוא?
2) טיפסנו לכיוון קרית יובל ומשם התחברנו לסינגל כפר השבדי. בקצה העליה\ נ.ג. היה פיצול ימין\שמאל. אנחנו לקחנו שמאלה וירדנו עד ללב עין כרם וסיימנו בדרך הכביש שהיא למעשה חלק מאורה.
2.ב.)האם בשביל להגיע לסינגל הקלאסי, היינו צריכים קחת בפיצול ימינה ולרדת יותר במקביל לכביש? כי להבנתי הסינגל נגמר במסעדה הלבנונית.
3) משם המשכנו למעיינות, IMBA, גתות, ומצומת פישר בסינגל דרדרת ארוךךך עד לרכב ביער יהדות קנדה.

4) האם מישהו יכול למפות לי את כל הסינגלים חסרי השם שבואדי של עין חינדק? הבנתי שיש שם המון.
5) האם יש משמעות\עניין בסיבוב ממוקד האיזור של גן החיות התנ"כי? שמעתי שיש שם סינגלים בשם עין ולוג'ה\עין לבן, פיראט וכו...
6)האם ניתן לתפור מסלול במגמת ירידה עם הקפצה בסוף, ממוקד סינגלים מהאיזור של ברבהר עד לבית שמש\זנוח?

המון שאלות ורצון רב להכיר את האיזור,

גימל4

New member
התפרצת לדלת פתוחה...

יש מפות מתעדכנות של הסינגלים בהרי ירושלים (וגם של מדבר יהודה, עדולם/בריטניה, בן-שמן...).
תוכל להוריד אותן מהקישור [URL]http://hebrew.israelbiketrails.com/tabid/59/Defaul[/URL]t.aspx

הסבר על המפות תמצא בקישור http://hebrew.israelbiketrails.com/tabid/105/Default.aspx

אגב... רק היום מצאתי שני סינגלים חדשים בהרי ירושלים, ובקרוב הם יוכנסו למפה.

chris king

New member
מדהים!

וואוו..כל הכבוד בן אדם!
פשוט מפעל חיים.

אגב, בקבצי המפות, שמתי לב שהסינגלים מסומנים כל אחד בנפרד, ולפי רמות. האם יש בקובץ גם מידע עליהם? (רמה, נקודת התחלה, שם וכו...)

גימל4

New member
מפעל חיים או הפרעה נפשית

הכל התחיל כדי לוודא שלא אחזור (חס וחלילה) על אותו מסלול פעמיים.
ויש הטוענים שמדובר בהפרעה נפשית

את מבנה המפה תוכל לראות בתמונה המצורפת כאן.
את ההקלטות מהטיולים אני מחלק למקטעים (לגים), ואח"כ מעתיק כל לג לשכבה המתאימה.
לדוגמה מקטע אחד מועתק לשכבה "סינגלים בינוניים", והאחר לשכבה "סינגלים של קק"ל".
לכל שיכבה יש מאפייני תצוגה משלה.

לסינגלים עצמם יש שמות. אם כי לא תמיד מדובר על סינגל מוכר...
יש גם שמות של נק' עניין (כמו למשל "הרומני" בתחילת הסינגל או "מצפה מודיעים") כדי לאפשר ניווט אוטומטי מהמיקום שלך אל אותה נקודה.

ungy

New member
- למה אני לא רואה מפות?

המסך האמצעי אפור.
עובד עם windows 7 x64

תודה

chris king

New member
מדהים

האם ניתן לייצא את המסלולים (או למעשה את שכבות המסלול) לקבצי מסלול שעובדים על האורוקס?

וד"א, כמה הגרסה החינמית לאנדרואיד מוגבלת?
האם ניתן לטעון דרכה מפות אונליין?

למעלה