לירון וייסמן

ofer 2

New member
לירון וייסמן

אני לא יכול לשלוט בעצמי :) יש פה עוד מישהו שחושב שלירון וייסמן היא אולי הבחורה הכי יפה בארץ? איזה הודעה לא קשורה... :) בילוי נעים!

tsveeka

New member
אני חושב כמוך

אמנם החברה שלי מדהימה יותר (אני משוחד - בצדק) אבל לירון - ליה היא בחורה יפיפיה. היא יפה יותר מריקי, מיעל, מנירה, היא שמה אותן בכיס. רותם יפה אבל לא כמו ליה. ליה (לירון) לא רק יפה אלא בעלת אישיות שחבל על הזמן. חבל על כל מילה מיותרת. אני ממש מתחבר לזוג הזה ירון - ליה כדרך אגב. נכון שזה נותן פילפל שירון וליה אחים אבל אני מאמין שבסוף הם יהיו הזוג הניצחי, אני מאמין שהם לא אחים ולא נעליים.

הגזמתם קצת לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ליה יפה אבל לא מלכת היופי כמו שאתם אומרים!! לדעתי ריקי הרבה יותר יפה ומושכת מליה
סתם יפת נפש כזאת
לא משהו

tsveeka

New member
ידידי, הכל עניין של טעם

ריקי יפה גם כן אבל לליה יש יופי מיוחד כזה. עניין של טעם.

liron lia

New member
טעות!!!!!

לירון היא מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!! וריקי דיי חיקוי עלוב......... היא סתם..והלבוש לא משהו.... לירון מושלמת!!!!!!!!! ואומרים בדרך כלל...לירון ויעל.. ולא ליה וריקי.. למרות שזה גם הן...ככה נהוג.. אבל עדיין לירון מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתהההה עליך לירון ...את מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!! גם יעל יפה-ריקי...אבל לירון-ליה הרבההההההההה יותר...בלי לפגוע בריקי ..יעל שרוני.... לירון אני אוהבת אותךךךך!!!!!!

liron lia

New member
תיקון טעות 2 - לירון הכייייי הכיייי

ראית איך היא מתלבשת?!!!!!!!!!!! לירון היא הכיייייייייייייייייהיא הכי נחמדה גםםםםםםםםם ריקי--יעל שרוני אם היית מעריצה שלה היית יודעת... היא לא ממש נחמדה אני יודעת!!!!!ואמרו...!!!!!!! וליוש- לירונוש!!!!!!!!!!!!!!!! i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu liron!
!!!!!!!!!!lia...:)

LuZ dE EsTrElLa

New member
בטח שהיא נחמדה..

אני ראיתי אותה בגרנד קניון ושאלתי אותה שאלה והיא היתה ממש חמודה גם לירון אבל..

יעל לא נחמדה?!?!

זה כל כך לא נכון!! היא כזאת חמודה! היית צריכה לראות אותה בגרנד קניון לא רק שהיא אמרה לכל אחד שהוא נשמה ושלחה נשיקות באוויר לכולם,הייתה גם ילדה קטנה שם בת איזה 10 בערך שלא הפסיקה לבכות ויעל פשוט קמה והלכה וחיבקה אותה משהו כמו 5 דקות כשכל המעריצים עולים עליה ומתפרעים והדביקה לה גם נשיקה רטובה על הלחי. לירון היא אחלה באמת,חמודה והכל יש בה משהו קצ סנובי אבל אין לך מה להגיד שיעל לא נחמדה כי את פשוט לא יודעת

liron lia

New member
בלירון?!!!!!

לירון סנובית?!!!!!!! ריקי סנובית!!!!!!!יעל סנובית אבל לירון נשמה איך היא פתוחה ונחמדה ומתוקה ויפיפיה פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת את לא שמעת אותה בצאט הקולי!!!!!!!!!! היא מדהימה!!!!!!! אמרו שיעל-ריקי פחות נחמדה!!!!!!ושהיא לא משהו...גם מיכל-יעל בסדרה..אז ליה היא הכיייייייייייייייייי והכיייייייייי מושלמת!!!!!

אני רואה שאין עם מי לדבר

את ממש באובססיה על לירון הא? אני פשוט אומרת שיכול להיות שאנשים קיבלו את הרושם הלא נכון מיעל אני קיבלתי ממנה רושם של אשה מאוד מאוד נחמדה,תראי לירון באמת יפה ואחלה אבל חברה שלי הייתה ביום האחרון לצילומים והיא אמרה שליה מהממת אבל שיש בה משהו טיפה סנובי..יכול להיות בגל שהיא הייתה בלחץ מהצילום האחרון או משהו,אל תקחי כל דבר ללב

liron lia

New member
נכון!!

היא לא סנובית אפילו לא טיפה וכן אני אובססיבית אליה..כי אני מתההההה עליה!!!!!!

tsveeka

New member
לא מדברים על השחקנית מיכל טאוריג

יעל היא הביץ' של הסידרה עם נירה ברגר ואודי אלה הרשעים.

אוקיי שמעתי טוב?? יעל לא נחמדה?

בטוח שלא התבלבלת באדם? יעל שרוני? היא כזאת נשמה אני מתה עליה היא כזאת ממי חמודה מקסימה ויפיופה עולמית וגם אני הייתי בגרנד וראיתי איזה מתוקה היא אז תעשי טובה כי ממש נראה לי שאת טועה...ולדעתי יעל יותר יפה מלירון למרות שאני חולה גם על לירון אבל לדעתי יעל יותר יפה!

lolo girl1

New member
אתה לא יודע....

הם לא אחים בכלל ליה הוחלפה אם אפי בלידה וההורים שלה מתו והורים של אפי הם נירה ושאול....... זה היה כזה צפוייייייי לדעתי לירון מדהימה.......אבל אין לה יופי מיוחד הוא מאד מונוטוני אבל יפה.........אני מאד אוהבת את היופי של רותם וריקי..... נכון ריקי מתלבשת מ-ה-מ-ם???????

tsveeka

New member
הבנתי שאפי אח של רותם

לליה יש יופי מיוחד. לא מונוטוני בכלל. ריקי ורותם יפות ללא ספק אבל ריקי לבושה בצורה יותר מדי סקסית. היא לבושה ככה לנקר את העיניים של קובי. אפי לא אח של רותם?

גם לדעתי לירון הכי יפה

אבל חבל שהיא לא הולכת עם שיער פזור בסדרה. ניראה לי שהרבה יותר יפה לה חלק ופזור...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifלירון 100ממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואין מה להגיד! היא פשוט בן אדם מושלם, היא מדהימה יש לה יופי מיוחד שאי אפשר לתאר... היא פשוט מהממת
|
אני חולה עליך לירון נשמה
לירון וייסמן המלכה

למעלה