לירון וייסמן

LuZ dE EsTrElLa

New member
תאמת

לירון יפיפיה אין מה הלגיד היא פשוט 100ממת... אבל ריקי יותר סקסית לדעתי..

ריקי יותר סקסית כי ככה מלבישים

אותה בסידרה.....אם היא הייתה מתלבשת כמו ליה והיו עושים לה כאלה תיסרוקות היא לא הייתה מי יודע מה סקסית.....

LuZ dE EsTrElLa

New member
זה לא הלבוש שלה

ברובו הוא מגעיל לדעתי
זה ההתנהגות של ריקי...היא סקסית

גם אם הלבוש לא ממש אופנתי

אבל הוא סקסי בעיקרון.....כול החצאיות העור הקצרות שלה, השיער הפזור, העגילים כול זה נותן לה מראה סקסי כזה.... לעומת זאת הסגנון של ליה הוא פחות סקסי...

LuZ dE EsTrElLa

New member
אממ יש משהו בדברייך

אבל גם כשליה פיזרה את השיער היא לא היתה סקסית וגם כשהיא לא לבשה כמעט כלום (החזיה הפרחונית) כשהיא עשתה את זה עם ירון גם אז היא לא היתה סקסית במיוחד ריקי היא פשוט סקסית, כי ככה יעל (שרוני) אמורה לעשות אותה וליה היא יותר חננה, צנונית למרות שהיא באמת יפה מאוד, ממש מדהימה..אישה

tsveeka

New member
זה נכון שריקי יותר סקסית

אבל ליה בעלת יופי אצילי. מחכים לנו עוד 19 פרקים בכדי שירון יתאפס. ויאהב את האישה שלו.

LuZ dE EsTrElLa

New member
לליה באמת יש יופי אצילי

אני ממש שונאת שהיא אומרת לירון בשקט..תנשק אותי...אני רוצה נשיקה..

liron lia

New member
לירון ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!

אני מסכימה איתך במיליארד אחוזים!!!!!!!!! לירון היא מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!!

Vendetta

New member
כן :)

בסדרה היא ממש חמודה. אבל ראיתי כמה תמונות שלה בלי איפור שלא ממש החמיאו לה... אני מקווה שזה סתם היה יום רע שלה.

Dafi the Mighty

New member
היא מדהימה

אני זוכרת שפעם ראיתי אותה- פשוט לא היו לי מילים. וואי היא הייתה מדהימה... פשוט מהממת.

eli9545

New member
אני מסכימה איתך!!!1

לירון לא רק מהממת היא מדהימה מוכשרת אין פשוט עבודת טבע מוצלחת ביותר! מעניין כמה פעמים היא עמדה בתור שאלוהים חילק את היופי! יש המון מה הלגיד על לירון! וכדאי שאני לא אתחיל כי אני לא אסיים!

סאב365

New member
לירון לאחרונה נראית הרבה יותר טוב,

למרות שיש בה עדיין משהו בפנים שמאוד מציק לי ואני לא יודעת מהו.. אבל הוא ממש מציק.. או בעצמות לחיים או באף.. לא יודעת, משהו ששובר והורס את היופי שלה! בכל אופן, אני חושבת שיעל הכי שווה, ההתנהגות שלה סקסית, היא ממש יפה, חוץ משהיא מרימה תגבות שאז זה נראה כאילו יש לה תגבות של גנגנה, אם מישהו חוץ ממני ומאמא שלי שם לב.. תכלס שתיהן נורא נורא יפות, אבל אני עדיןם מעדיפה את יעל..

ofer 2

New member
כמה תגובות...

ולחשוב שכתבתי את זה סתם כי לא יכלתי להחזיק את זה יותר... :) ישר כוח חבר'ה! אחלה פורום!

MTKOL

New member
עזבו אתכם שטויות...תקשיבו

תראו, כל הדיבורים על דמויות אחרות ומשניות כדוגמת ריקי הם לדעתי משמ לא רלוונטים לגבי איזושהי השוואה ספקולטיבית לגבי ליה-לירון.... לירון וייסמן, לא רק שהיא יפה ומההמת כמו שלדעת הרבה מחברי הפורום ומכתובי התגובות והנושא ציינו, אלא גם בעלת כישורי משחק מבטיחים (בכל אופן לדעתי), היא עדינה, נשית, יפיפייה ובעלת אופי מיוחד-אכפתי שלא רואים בכל יום... ייתכן וחלקכם ייחלקו על דעתי, אולם לדעתי הבנתי את זה לא רק מ"משחק החיים" עצמו, אלא ממה שלירון משדרת, בצורה שהיא מחייכת (אל תחשבו שאני איזה משוגע... ;)), הבעות הפנים שלה, והאופי שכ"כ נראה שהיא לא מחקה אותו אלא ממש מזדהה איתו כאילו היה חלק ממנה ;).

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

לירון בחורה מקסימה אבל בשבילי ריקי היא הרבה יותר בסתם דמות משנית. ריקי היא יעל
היא יפה
היא סקסית

למעלה