ליקוק כוס

sin450

New member
ליקוק כוס

שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי איזה טעם יש לכוס ? איזה ריח? האם מישהו פעם ליקק וזה היה מגעיל ומסריח ? מאיזה גיל אפשר ונראה נורמלי לעשות את זה ? ...כנל מהצד השני... ביי

Alfa156 GTA

New member
ריח של גוויה של דג.

אבל ברצינות - אם אתה אוהב אותה ואכפת לך ממנה, אז שום ריח ושום כלום. תענוג לכולם. האלפא

Spiritualized

New member
השתגעתם?

ריח של גוויה של דג?זה רק במקרים קיצוניים של חוסר בהגיינה... תנו לי רגע לסיים פה כמה דברים ואני אכתוב לכם מאמרון על ה wide selection of flavours שאני מכיר:)

Spiritualized

New member
טוב...אז ככה...

מהנסיון שלי (שהוא די מכובד כי אני יורד לכל אחת שאני איתה), אני יכול לומר שיש טעמים ומרקמים רבים ושונים לואגינה הישראלית. ככה בשביל הקטע אני אפילו אתן להם שמות. 1)הואגינה המצויה. לואגינה המצויה בדרך כלל יש טעם חמצמץ עם גוון מתקתק קליל. היא לחה ורטובה מעט בהתחלה והופכת לביצה של חמיצות קלה בתנאי שהעבודה מתבצע כראוי. ניתן לומר שככל שהעבודה מתבצעת יותר טוב כך הואגינה הופכת ללחה יותר וחמוצה יותר וגם...ריחנית יותר...אבל זה לא מגיע בדרך כלל לרמות של סירחון. 2)הואגינה המפתיעה. או!זאת ואגינה שאני דווקא אוהב אבל רבים מסתייגים ממנה. הואגינה המפתיעה היא חסרת טעם באזור השפתיים גם כשהן רטובות ויש לה בדרך כלל מרקם חלק מאוד אבל... כשאתה חודר יותר פנימה - עם הלשון,האצבע או הבואבוס אתה מגלה הפתעה. פתאום היא הופכת לחמוצה מאוד והטעם הופך להיות מאוד חזק! אני אישית אוב את הטעם הזה אבל רבים יגידו שכשזה חזק זה מגעיל. גם המרקם משתנה למאוד מוספס ורך ככל שאתה מעמיק בעניין... 3)הואגינה המתעקשת. זאת ואגינה שצריך להשקיע בה הרבה מאוד אהבה. עד שלא תשגע לה את הצורה מכל כיוון אפשרי לא רק שלא יהיה לה טעם וריח - אתה גם לא תוכל לחדור אליה בשום צורה. בהתחלה זה ירגיש כמו כל איבר אחר בגוף - כמו אצבע או בטן...בלי ריח מיוחד ובלי טעם משונה אבל אחרי שתשקיע בה את מלוא אהבתך ומיציך - היא תהפוך או לואגינה המפתיעה או לואגינה המצויה. 4)הואגינה המתוקה. זאת ואגינה מאוד נדירה. בדרך כלל אתה מצא אותה כשאתה בעצמך מסטול או שיכור כך שיכול להיות שהיא פיקציה אבל בכל מקרה...אם אתה מרגיש משהו - הוא קיים!אפילו אם זה רק בראש שלך... הואגינה הזו היא התגלמות השלם. היא חייבת להיות מחוברת לבחורה מדהימה שבאמת עושה לך פיצוצים בלב. יש לה טעם של המאכל שאתה הכי אוהב ומרקם של שייק הפירות החביב עליך ולכן, לעולם לא תרצה שהיא תהיה בשום מקום מלבד הפה שלך. 5)הואגינה הקטסטרופלית. כן...גם זאת קיימת...אבל די נדירה. זאת ואגינה שבאמת יש לה טעם של דג מת ולרוב גם מרקם שמזכיר קיר עם שפריץ. אני נתקלתי באחת כזאת ולא בשקעתי בה יותר מדקה עד שנאלצתי להודות בפני הבחורה שזה פשוט לא ילך בנינו... יש עוד הרבה אבל אני חושב שזה יספיק להלילה... בהזדמנות אחרת נדבר גם על המראות השונים המגוונים של הואגינה הישראלית וגם...על האופי שלהן! עד אז, sex drugs and rock n roll to you all :)

PazsOrca

New member
אהבתי במיוחד את ה"ואגינה המתוקה"!

וזה נכון לחלוטין! לבחורה שאתה אוהב יש את הטעם הכי מתוק בעולם!!! ו Spiritualized כל הכבוד לך !!
שדון שמחפש פיה קסומה ופנויה

הספרנית

New member
../images/Emo45.gif הספרנית קראה את שכתבת בשקיקה

וכעת היא מצפה בקוצר רוח להמשך
חן חן

quawax

New member
אולי אין לי יותר מדיי נסיון אבל...

יצא לי לרדת ל-2 בנות אחת שמאווווד אהבתי ואחת שחיבבתי... ודווקא לזאת שאהבתי היה ריח ממש מסריח הטעם לא היה ממש חזק אבל הריח היה דיי נוראי.. לזאת שפחות אהבתי היה טעם קצת מגעיל וריח יותר חלש.. לריח אפשר להתרגל(אחרי שהראש שלך שם כמה דקות לא מרגישים כבר) אבל אם הטעם רע אז אין מה לעשות...

מר מתוק

New member
מחזק את ידיך על סעיף 4 ../images/Emo45.gif

כל מילה חקוקה בסלע
זה די מדהים אותי כל פעם מחדש איך רגש לאדם אחר יכול לשנות כל כך הרבה דברים באדם וזה כולל גם שינויים בדברים פיזיים שפתאום מרגישים\טועמים\כואבים\נראים\מריחים אחרת...

למעלה