ליקוק כוס

פששש.... נוAה התרשה ../images/Emo45.gif

נכנס הישר למאמרי הפורום. אנחנו מחכים להמשך לכיליון עיניים

Spiritualized

New member
אבל נועה כפרה...(מאמי)...

הלכו לי האצבעות כבר! אפשר לקחת ברייק לסופשבוע?

אתה לא יודע שבלי אצבעות

אתה לא יכול להעשות כלום??? נוAה מנסה לדמיין מה היה קורה לו באמת אצבעותיה היו הולכות

מה לגבי סוגי מזון ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

מישהו כתב כאן בעבר שסוגי מזון מסויימים משנים את טעם ההפרשה (ורטולין).
אז השאלה שלי היא - מה יעשה את מיציי מתוקים

BiggPoppa

New member
את תמיד שואלת שאלות טובות

אז קודם כל החומר נקרא ברטולין. המתיקות היא (שוב - לדעתי) פיקציה שבאה מהמוח שהוא כידוע איבר המין החשוב באמת שיש לנו. אני לא חושב שאף אחת צריכה לשנות את ריח מיצי האהבה שלה. הריח הזה הוא אופייני, חייתי ומגרה. בדומה לזיעה ההפרשות הללו מכילות פרומונים שהם חלקיקי ריח שנקלטים אצל בן הזוג וגורמים לו להפרשת הורמוני מין. זה ריח מדליק והנשים שמנסות לנקות עם כל מיני שטיפות אינטימיות סתם מקלקלות את הכיף. לכן אני חושב שגם אין טעם לשנות את התזונה בשביל זה. אם לבן הזוג שלך קשה עם הטעם או הריח - הוא כנראה פחות "חייתי". זה בטבע האנושי של הגברים להדלק מהריח הזה ופשוט צריך לעזור לו לאהוב את זה. אם את רוצה מתוק - נסי סירופ שוקולד או מייפל או מה שהוא אוהב.

בן אדם1

New member
לפני רחיצתו של המנוש באמת....

יש לו ריח לא נעים כמו של דג מלוח לא טרי,איכס.....

Sefy

New member
...I'm Very Curious Now

I'm sure more then one of you eats fish, some may even eat sushi and others (propably most) drink Coffee every day, even several times per day, others drink Wine or Beer, and i'm sure I can find more... And I don't see any of you complaining about those smells! you remark that it smells like a dead fish, well, personaly, I don't eat fish but i'm 90% sure you do! and atleast some of the people here! so you eat sushi ? that's a dead fish too, I don't see the smell bothering them. Coffee, the most HURRIBLE smell, I can't even breath next to Coffee as it kills my entire sense of smell! what about those who smoke ? surely that stinks alot more! I'm very sensetive to smells and tastes, and i don't have as much of a experience level as most of you here, but I certainly didn't suffer of smells in a car, I barely noticed it. Sure, i'l propably prefer eating a Burger King for breakfast, but each is different for it's purpose!, so why the disgusting comparison to a dead fish ? especialy since alot of people eat fish and don't seem to mind the smell of it.

בן אדם1

New member
אחרי רחיצת הכוס זה נעים ....

ומגרה את הבחורה.לפני רחיצת הכוס יש לו ריח של דג מלוח ישן ומסריח.

למעלה