../images/Emo24.gifאהבתי את תשובותך אח יקר../images/Emo13.gif
מאופן הרצינות שבו ענית לי, ומהדימויים הקולעים מבין אני יותר את שאלותך, אתה בדרך המחפשים, אתה גם תמצא! הרשה נא לי , לנסות לעזור לך, כ"מחפש ותיק", שאל שאלות...כן! אל תטיל ספק! אל תנסה לקטלג את המידע, תן לו לזרום החופשיות, אסוף כל פיסה, יש בתוכנו מנגנון מובנה שמשייך את סוג המידע למאגר המתאים. נסה לברר עם עצמך, מדוע יש לך "מניעה" לקבל סוג מסויים של מידע, ולמה סוג אחר נכנס ומתקבל בקלות. נסה לתרגל בלי התחייבות מידע שניתן לתרגמו למעשה שביכולתך לעשות, בדוק את השפעת המעשה על אופן ההתקדמות בזרימת מידע נוסף, עקב ביצוע מעשה. מחק את רשימת המובן מאליו, ונסה למצוא נקודת התחלה "בתולית" לך בשמחה ותצליח. לעניות דעתי יש לך כאן פרוש של כמה וכמה תורות מליקוטי מוהר"ן הקדוש. אפשר להמשיך, צריך להמשיך, עיקר גדול הוא המשכה... "משכני אחריך נרוצה" לסיכום פרק זה אומר לך: המצב בו אתה שרוי כעת הנו מצב נפלא של "הארה" מצב שכל בעל תשובה ותיק מתגעגע אליו נואשות... כל כלי שתמצא כדי להכיל בו אור מופלא זה המושפע לך, יגנז וימתין לך לשלב בו תצטרך לו. ככל שיהיו לך יותר כלים, תוכל לפעול יותר פעולות, ככל בעל "מקצוע". אל תשכח להודות למי שהכל שלו