ליפהפיה שלי

jongler1

New member
ליפהפיה שלי

קודם כל נתחיל בזה שאני מרגיש די אידיוט שאני עושה את זה,מדי פעם הייתי מרפרף בהודעות מסוג זה שאנשים משאירים וחשבתי שזה קצת חסר תוחלת. אבל סערת הרגשות שתקפה אותי פתאום גורמת לי לחשוב שאולי זה יהיה טוב לכתוב על זה ולהוציא את זה. אני משתגע!!! אני לא יודע מה לעשות. אני כל כך רוצה להיות איתך כל הזמן.שתהיי שלי.ושאני ידע שאני שלך. אבל את..עם הסרטים שלך והבעיות שלך...לא נותנת לעצמך. כמה שהייתי רוצה להגיד לך "נמאס לי! נשבר לי מהמשחקים..לא רוצה לדבר איתך יותר" זה כל כך קשה,אני חושב עלייך כל הזמן..התמונה שלך לא מוכנה לצאת לי מהראש. ואני יודע שהיה יכול להיות לנו כל כך טוב ביחד.אם רק היית נותנת לי להתקרב. תמיד חשבתי שאני חזק...מחליף ומעיף נשים כמו כלום.לא נותן לאף אחת אפילו לחשוב שהיא יכולה לשבור לי את הלב. המשחקים האלה שאנחנו משחקים,לא אומרים אף פעם מה באמת מרגישים כי מפחדים שזה יהיה פשוט יותר מדי. ואני שונא!! אני שונא את העובדה שאת יודעת כבר איך לעצבן אותי. יודעת בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ בשביל להוציא אותי מדעתי. את יודעת שאני שונא שאת מסתובבת איתו,אז למה היית צריכה להגיד לי שיצאתם למסיבה ביחד? התסריטים ההזויים שעברו לי בראש שאני חושב עלייך איתו שם במסיבה,כמעט הוציאו אותי מדעתי. מי יודע מה היה שם? שניכם מסוממים ובטח כעסת עלי שאמרתי שאני יוצא הערב עם ידידה. רק לחשוב על הסיטואציה........ אני לא יודע מה אני יעשה אם לא נתראה יותר. אני מרגיש כאילו עולמי מתמוטט עליי רק מהמחשבה שאני לא אוכל לדבר איתך יותר. את כל כך חשובה לי וכל כך אכפת לי ממך. אבל זה יותר מדי...זה כבר כואב. הלוואי והייתי יכול פשוט לשחרר.

ה מוזה

New member
משחקים באהבה

בטבע יש חיזור מופלא ,משחק של זוגיות ואהבה בני אדם משחקים באהבה משחק של מי יותר חזק מי מסתתר בענן של ערפל ומי יתאמץ אותו לפזר מפחדים מהרגש ועוד יותר מפחדים פשוט.. לא לשחק אז אולי ..תפסיק את המשחק תאמר לה בגלוי בלי חשש "את כל כך חשובה לי וכל כך אכפת לי ממך" וכמה שאתה אוהב ..ולא רוצה לשחק "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד" - מירי פיגנבוים -

jongler1

New member
הלוואי

וזה היה כזה פשוט :) בכל מקרה......חתכתי כבר את הקשר. :(

למעלה