ליעל גרמן לא חסר כסף...

drarie

New member
acute scialorea

ני יכול לשלוח את נטלי לבית אולי אתה זקוק לו, הם נמצאים בכוננות מקק! לשזב"ן! התקף היה לך,אחרת לא היתה כותב דברי שרץ אילו!

Turquoise19

New member
אהה... בההה...

אני לא חוזר על עצמי כמוך, התקף זה דבר שאתה כנראה מכיר מנסיון, אז אם יש לך לחצן כלשהו, כדאי שתלחץ עליו ותחכה לאמבולנס. ובזאת נגמרה הירידה לרמה שלך, יש לי חיים לנהל, בניגוד גמור אליך, כאמור.

drarie

New member
acure scilorea

בעינים אני לא מבין אך בשבץ שלך כן, אתה זקוק מיד לחדר מיון,לשלוח לך את האמבולנס,כי כבר מזמן מאוחר. אני מבין אילו חיים יש לך לנהל.לכתוב הפורום גרם לך לאירוע, מסכן שלי,חמודי נקרא להוריך ונסביר להם מה קרה לך שיבינו לליבך ולנשמתך! תסתלק,תסתלק , תסתלק ,תסתלק,תסתלק,תסתלק , נבזה לך לחיים שלך ביזבוז! לשזב"ן!

demona

New member
תגיד המילה הזאת "acure scilorea"

היא כל מה שאתה יודע לומר?? כי אתה מפוצץ את הפורום הזה וגם את פורום "הרצליה" בדבר הזה (שאני עדיין לא ממש מבינה מה זה אמור להביע), בלי שום סיבה(לפחות לא אחת הנראית לעין). זה ניראה לי שאתה ממש אבל ממש מחפש צומי, אז אתה נדחף לשרשורים בלי שום דבר חכם לומר, רק כדי שיראו אותך. די פתטי...

drarie

New member
acute scialorea

אדם חכם הולך לחפש ולהבין מה המילה הזאת. לא מבינה תלמדי, תחפשי הרי גב' חינוך למדה איך ללמוד ולהיות חכמים כמוה. אין לי צורך בצומי שלך,הגדרתי את הבעיה שלכם ואבחנתי אותה. מה אצלך חכם , הבלטת הבורות?די פתטי ,סוף, סוף הפנמת עליך ברעי עקום!לשזב"ן!

בנזין 95

New member
זה הכל כסף ציבורי של מרצ

הם קוראים לעצמם "מפלגה חברתית" - ומה יכול להיות יותר חברתי מאשר לזרוק מיליונים שקיבלו מהממשלה (דרך מרצ) ברחובות? שר האוצר חותם על צ'ק ואז יוסי שריד חותם על צ'ק ואת הכסף מפזרים ברחובות.

[אורן]

New member
דמגוגיה זולה

התקציב של מרצ, כמו של כל מפלגה, הוא למטרות מסויימות. אם מרצ תחליט לתת את הכסף לבתי תמחוי, הדבר יהיה מנוגד לחוק.

demona

New member
ועדכון(אם עדיין לא שמעת):

יוסי שריד הוא כבר לא יו"ר מרצ.

lulla b

New member
מי שאתה קורא לו מתנדבים בשכר

הם עובדים שכל מה שהם אמורים לעשות זה להחזיק שלטים... כאילו למתמודדים האחרים אין כאלו... המתנדבים האמיתיים עושים דברים אחרים ולא עומדים עם שלטים.. לצערינו הרב אין מספיק אנשים במדינה הזאת שמוכנים להתנדב ולכן יש כ"כ הרבה בני נוער שעובדים במערכת בחירות זו.

kush kush

New member
יש לך ככ הרבה טעויות...../images/Emo26.gif

אגב אני חדשה:| אוקיי אני עובדת אצל גרמן לעמוד עם שלט נשמע קל, אבל מה לעשות כמה שזה מפגר לעמוד כמה שעות ולהחזיק משו זה קשה מעייף ומתיש וכל מי שרואה אותנו אומר לנו ומנסה לקשור לנו למקומות אבל אסור כי זה כל הקטע זה לא חוקי חייבים להחזיק, וואי כמה מתמודדים לא מחזיקים, דבר ראשון- בניגוד לחוק. חוצמזה מה רע בכמה ילדים שרוצים להרוויח כסף לצרכים שלהם? זה טוב מאוד לכאלו שעוד לא בני 16 ולא יכולים להתקבל לעבודות אחרות. שרוב המדמודדים צועקים ברמקול שהם עוברים באוטו או פשוט איפה שהם עומדים בעיר, אז אל תתלונן. ויעל גרמן לא טענה שכולם טעו חוץ ממנה, היא פשוט החזירה לאלו שכל הזמן תולים נגדה פוסטרים ומפרסמים כתבות ולדעתי זה הפלייר הכי טוב שלה על מה קורה שלוזר משחק את עצמו גיבור, שראיתי את זה בקול הרצליה פשוט השתגעתי, ומה אתה רוצה אם היא טעתה? היא יודעת, אבל היא לא תעשה פוסטרים של אני טעיתי ובלה בלה, למרות שלא מצאתי שום טעות אצלה, אבל כל אחד ודעתו. ולפלטי אין רשיון לעשות ד'יג'יי בעיר או מחוץ לבית כנסת ולצרוח דברים נגד גרמן ברמקול, ולמפלגת הצעירים אין זכות לשים מוסיקה חזקה ב"רונדו" ולהוא שמתמודד למועצת העיר אין זכות לבוא ולצרוח ברמקול כמה משלמים לנו וכל זה, לא עניינם, אז אל תתלונן כי בכל אחד יש צד טוב ורע.ותאמין לי משכל המתמודדים מצאתי בהם הכי הרבה ולא בגרמן, מה היית עושה בלי 2 הקניון ואם הוא לא היה פתח בשבת? בלי ספורטק? מועדון נוער? כל הגינות? היא עשתה הרבה שפשוט קשה לך להודות
ונראה כמה טעויות יהיה למתמודדים אם הם יהיו 5 שנים ראש עיר, תמיד נתקליים בקשיים ומתנגדים, אבל ככה זה לא לכולם אותה דעה.

lulla b

New member
וזאת עובדת...

היא מאלו שבאו לשם לעבוד לא רק בגלל הכסף...דווקא לשם כי היא מאמינה בגרמן! נכון שהיא עובדת אבל תחשוב על זה... היא עובדת רק כי היא צריכה את הכסף הזה - היא יכלה לעבוד בשביל כל אחד אבל בחרה בגרמן כי גרמן היא הכי ישרה בכל מערכת הבחירות הזאת!!!

kush kush

New member
אכן, יש לי חברות שעבדו אצל מתמודדים

אחרים והם בחובות לכל מי שעבד אצלם, על גרמן אני סומכת, ואני לא מבינה למה זה מפריע לך עצם העבודה שאני עובדת, אף מתנדב לא יעמוד כמו דביל עם שלט, טוב

lulla b

New member
צודקת.. שום מתנדב לא יסכים

לעמוד עם שלט... חוץ מזה שאצל גרמן מביאים לאנשים את הכסף... אצל האחרים שמעתי מספיק סיפורים של אנשים שעדיין חייבים להם כסף... למי פנית ד"א?

kush kush

New member
נכון, כמו אצל

יהודה אוריאלי שחייב לכל העובדים מאות מזה? ועכשיו הוא נואש אז הוא קיבל מישו שיעמוד לבד עם 4 שלטים שבכלל לא מהרצליה.

למעלה