לינקין פארק

חולוני

New member
את שמה לב שאת מסיקה מסקנות על עצמך?

בחורה מבדרת את..

חולוני

New member
אז למה הגבת עכשיו?

את אפילו לא שמה לב איך שאת סוטרת את עצמך..חחחח..

עוגייה

New member
אמממממ....איך אפשר לסטור את עצמך?

להביא לעצמך סטירה? לסתור, מותק, לסתור.

ואתה טועה.....

בשני דברים.....אתה לא נחמד ואני לא קרציה.....ועם אני כן זה רק לאנשים שנורא נורא אבל נורא העצבנו אותי וזה נדיר ואתה אחד מהנדירים ואם אתה לא מאמין לי אתה יכול לשאול את כל הפורום על בנות ועל בנים

חולוני

New member
שוב, את לא מבינה.

אני כן נחמד, אבל לא לקרציות. אז תביני את הרמז הענק למדי (את), ותעזבי אותי בשקט גוד דאמיט. ואת צודקת, אני נדיר. ואת לא.

בןלי

New member
סלח לי

אבל אתה ממש בור. אני אוהב גם את לינקנפרק גם את DR.DRE גם את דרימ תיאטר אינקובוס והרשימה נמשכת. מה הבעייה בזה. לינקנפרק הם מקום בכלל לא רע להתחיל לשמוע בו מוזיקת רוק. ולדעתי, הם כן נחשבים מוזיקה אלטרנטיבית. עצם זה שהם מושמעים ב MTV וגלגלצ לא הופך אותם לא אלטרנטיבים. ותפסיק כבר עם כל הקביעות האידיוטיות האלה שלך. LIVE AND LET DIE

Chot

New member
לא, זה לא ממש מדוייק.

לינקין פארק כבר מזמן לא אנלטרנטיבים, (מבחינתך הם יכולים להיות אלטרנטיבים עד מחר), ודווקא זה שהם מופיעים באמ טי וי ללא הפסקה ושכולם נורא אוהבים אותם ומפזמים ניגוני לינקין פארק, דווקא זה מה שהופך אותם לכאלה.

חולוני

New member
בןלי, עם כל הערכתי אלייך..

אתה הבור הפה. לינקין פארק אלטרנטיביים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...גדול, בדיחת המאה. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אתה בכלל יודע מה זאת אלטרנטיבה ? אתה יודע מה פירוש המושג הזה בכלל ? לא נראה לי. לינקין פארק לא יכלו להיות אלטרנטיבה גם אם הם רצו. אלטרנטיבה פירושה ברירה\תחלופה משנית, ההפך מהפופ והמיינסטרים. לינקין פארק, תרצה או לא, הם מיינסטרים מובהק, משמע הם פופ. אז או שאתה עיוור וחירש ובחיים שלך לא ראית ולא שמעת את לינקין פארק ב MTV וברדיו, או שאתה לא יודע מה זאת אלטרנטיבה. אני אלך על האפשרות השניה.

Vixen_June

New member
אויש

אולי תפסיקו עם הקביעה הזאת שכל מה שמושמע באמ.טי.וי זה מוסיקה שלא ראויה להישמע, מוסיקה נחותה של ילדים טפשים ובורים? אר.אי.אמ נטחנים ללא הפסקה באמ.טי.וי ועדיין לא שמעתי על אף אחד אומר שהם להקת פופ שרק ילדים קטנים שומעים ומתלהבים. וזה לא משנה איך תגדיר את לינקין פארק- הילדים ששומעים את זה רק בגלל שזה מה שהם חושבים שהוא רוק ומתלהבים מזה- בעיה שלהם. אני שומעת אותם מפעם לפעם, אני בכלל לא חושבת שהם גרועים כל כך, ואפילו את הראפר, עם כל שנאתי למוסיקת ראפ, אני מוכנה לסבול. אני לא מנסה להגדיר את לינקין פארק כי אני מסריחה בהגדרות אז נאי פשוט שומעת אותם, ונורא מעצבן אותי לשמוע אותך מסיק מסקנות וטוען טענות על אפיים וטיבם של אנשים רק בגלל שהם שומעים לינקין פארק או לימפ ביזקיט (שזו להקה שנאי דווקאמ אוד לא סובלת). אם זה נשמע נחמד- תשמע את זה. אני לא אוהבת כשאומרים לי מה לעשות ומה לשמוע רק בגלל שזה לא מספיק "אלטרנטיבי".

חולוני

New member
בעיה שלך, לא שלי.

אני לא אומר לך מה לשמוע. אני רק אומר שלינקין פארק הם פופ וממש אבל ממש לא אלטרנטיבה, והם מעולם לא היו אלטרנטיבה, כבר בדיסק הראשון שלהם הם הפכו לפופ.

Vixen_June

New member
אוקיי

אני אמרתי כבר שנאי לא נכנסת להגדרות, תגדיר אותם איך שבא לך. אני שומעת אז זה וזהו, אלטרנטיבה או לא אלטרנטיבה. תראה, בעניין הזה אתה לא צריך לשכנע אותי, אני לא אמרתי שהם רוק ואני לא אמרתי שהם אלטרנטיבה, פשוט מוסיקה נחמדה לרקע, זה הכל.

Chot

New member
סליחה שאני מתפרצת

אר אי אם הם באמת להקת פופ, ואני שמעתי אנשים שאומרים עליה דברים דומים לא פעם ולא פעמיים. ובאמת מותר לך לשמוע כל מה שמעלים באמ טי וי, כמה שמתחשק לך ומתי שמתחשק לך, אבל זה לא משנה את העובדה שזה לא אלטרנטיבי- ללאאא אלטרנטיבי. וחוצמזה את בעצמך מתחילה עם כל השטיות האלה של "כריסטינה מגעעעילללרה הפריחה המטומטמת המסריחה הזאת" אז אל תזייני תשכל על דברים "לא אלטרנטיבים" מספיק. את שונאת אותה בידיוק מאותן סיבות שהחולוני שונא את לינקין פארק, ואל תנסי להכחיש. אני עליתי עליך.

למעלה