לינקין פארק

אז"ש(ל) חולני יקר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מי אתה חושב שאתה?! אוף אני כל כך מעצבן וזה לא לפעמים זה תמיד..... אין לך משהו טוב להגיד על אנשים אתה תמיד --מנסה-- לקטול אותם...... אתה בכלל מכיר אותי שאתה יכול להגיד עליי משהו?!?!?! לא......אז שקט

אני לא מבינה על מה אמרת אז זהו שכן?

כי אתה מכיר אותי זה לא ואתה קיבלת איזה אישור עליון להחליט מה טוב ומה רע זה גם לא.... אז מה כן?

אני הקרציה<?!

אתה יודע מה.....אני לא שמה עליך..... ועוד משהו.... אין לי יותרכוח להוציא עצבים מבוזבזים אז אני לא יגיב להודעות שלך אלא עם כן אני ממש יצטרך.....וזה הייה נדיר להתראות חולוני לא יקר

Vixen_June

New member
אני כבר מזמן החלטתי

שיותר עדיף לי לשמוע מה שאני אוהבת, מה שנשמע לי נחמד, בלי להיכנס לזה אם זה ממוסחר או אם הזמרים נראים טוב או אם הם עונים על הקריטריונים של "להקת בנים" או מה ההגדרה של המוסיקה שלהם. והאמ.טי.וי מיוזיק אוורדס היה פשוט בושה, ולימפ ביזקיט בתור ה"רוק הטוב ביותר" זה באמת רע מאוד... אבל זה לא היה בלינק 182?

~*~gaL

New member
--"לא אוהבת"--

אמרתי. טוב, אז אני -חוזרת בי- ואומרת שאני לא אוהבת אותם בלי קשר למסחור, טוב? אפילו שהכוונה שלי הייתה, שאמרו לי, שלפני התקופה של הדיסקים החדשים הם היו טובים יותר, ופשוט הדיסקים החדשים הם הדיסקים שהיו יותר ממוסחרים. כנראה שזה באמת מצב מקרי. מקווה שככה זה יותר מובן. ואני לא הולכת למרר לילדים אחרים את החיים בגלל מה שהם אוהבים, אני אוהב את מה שאני אוהבת וזהו. כמובן, שאני יכולה לייעץ, אבל לא "להגיד להם מה לעשות". אגב, עדיף לי שאנשים ישמעו כבר לימפ ביזקיט על בוי בנדז, ככה שלימפ ביזקיט הם לא בעדיפות אחרונה. ואני לא אמרתי שאני שונאת את לינקין פארק, ודווקא אמרתי את ההיפך, שלמרות שהם ממוסחרים הם לא נראים לי גרועים כמו שעושים אותם. את לימפ ביזקיט אני לא אוהבת, כי כמו שאמרתי, זה ראפ, ולראפ אני ממש לא מתחברת. ואם כבר וויטני - איזה קול יש לה, מדהים.

חולוני

New member
ללינקין פארק יש רק דיסק אחד.

הם נוצרו בשביל המיסחור, יש להם צליל מסחרי שנוגע בכל הז´אנרים, ולכן הם כ"כ "אהובים" ו"פופלאריים" בקרב קהל היעד הטיפש של ה MTV. וזה ממש לא מקרי, כמו שבוי בנאד´ס זה לא דבר מקרי אלא מתוכנן בקפידה ע"י המפיקים, ככה גם לינקין פארק. רק שלהם יש קצת גיטרות ודיסטורשן ואנשים שלא מכירים רוק חושבים שהם רוק.

~*~gaL

New member
התכוונתי לדיסקים של לימפ ביזקיט..

סליחה שלא הייתי ברורה.

Chot

New member
אני יודעת שאת לא אמרת את זה.

באיזשהו שלב של ההודעה שלי עברתי מלדבר אליך- ללדבר לאנשים באופן כללי. לא כל מה שכתוב שם מכוון אליך - בחלק מההודעה אני אכן מסכימה עם מה שאמרת.

תאמת יש לי משהו להגיד....

עצם העובדה שיש להם בלהקה רוקיסט, ראפר,די ג´יי ונגנים רגילים זה משהו שלא אופייני ללהקות אחרות זה מן יחוד שלהם שוודקא שאהבה ומאד מוסיף להם....עם הם יעיפו אותו הם כבר לא היו אותה להקה...וכל הסגנון מוזיקה שלהם ישתנה...... ויש להם שירים יפים חלקם לפחות למשל לא סבלתי את כרולינג...

חולוני

New member
"משהו שלא אופייני ללהקות אחרות" ?

אולי את לא יודעת ולא מכירה, אבל בשנים האחרונות התפתח סגנון חדש שבתעשייה קוראים לו "NU METAL", ותחת סגנון זה יש עשרות, אם לא מאות להקות שנשמעות בדיוק כמו לימפ ביזקיט ולינקין פארק וגם להן יש דיג´יי, ראפר, וסולן צווחני ( וונאבי קשוח..). בקיצור אם את לא יודעת אל תדברי.

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אתה כזה............ אוף!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח וחשק להגיב בכלל אז אני לא יגיב ואתן לך להנות מהספק

אז זהו שיש לי מה להגיד כי מה לעשות

אני לא ברבי פוסטמה שסותמת את הפה שלה ועושה מה שאומרים לה לעשות.... יש לי מה להגיב והרבה דווקא אבל אין לי כוח שיעיפו אותי מכאן או סתם להוציא עצבים......

טוב אני חייבת לשאול אותך משהו...

אתה נהנה מזה?! זה נותן לך סיפוק?! כי אישית אני לא מבינה מי אתה שתקבע לאנשים מה הם צריכים לשמוע! אתה לא איזה מבין גדול אתה רק אדם שאוהב מוזיקה.... אז למה אתה יותר טוב ממני?! או לפחות למה אתה חושב שאתה יותר טוב ממני?! בגלל חילוקי דעות בנוגע למוזיקה אני לא מבינה?!

למעלה