לינקין פארק

חולוני

New member
בואי נגיד שהדברים שסבא

שלי מנגן בכינור שלו הרבה יותר קשים ומסובכים מהמוזיקה של לינקין פארק.

Vixen_June

New member
קיילי מינוג

זה איכסה... השיר שלה היה בסדר פעם ראשונה ועכשיו בא לי להקיא כל פעם שאני שומעת אותו... ושוב- זה שלינקין פארק הם, כהגדרתך, "בוי באנד עם גיטרות", לא אומר שלא יכולים להיות להם שירים יפים שנחמד לשמוע. זה שזה אולי נחות- למי אכפת? למה לא לשמוע שיר טוב, רק בגלל שאתה מגדיר את הלהקה ככזו או אחרת? שיר טוב זה שיר טוב, זה לא משנה מה ההגדרות שלו.

Vlad Drac

New member
אם יש משהו שהופך אותם לסבירים בקושי

זה הראפר... יש גם שילובים טובים של ראפ ורוק, אני מציע לך לשמוע את science של אינקובוס או the real thing של פיית נו מור. גם hed pe לא רעים מהמעט שיצא לי לשמוע.

Chot

New member
אני חושבת

שאת יורקת היטב ובשלמות את מה שלימדו אותך אנשי האלטרנטיבה. "שמעתי שהיו להם שירים טובים לפני שהם התמסחרו". מההההקשר בכלל? תסבירו לי, בבקשה, אני ממש רוצה לדעת, מה הקשר בין מידת ההנאה שלכם ממנגינה, לבין הכוונות המקוריות שלמענן היא נוצרה? "הנההנה ברגע שמישו מתפשר על המוזיקה שלו לטובת כסף נהנהנה" בתחת שלי. זה רק מוזיקה. לא אוהבים את לימפיזקיט, תגידו לא אוהבים, את הסגנון, את העמאאא, אבל אל תגידו "כי זה ממוסחר", ואז תלכו ותמררו לילדים מסכנים את החיים שכן אוהבים את זה, מאותה סיבה. ואני מתערבת איתך שאנשים שונאים את לינקין פארק רק בגלל שיש כל מיני ילדות ווסטלייף שאוהבות אותם, אז זה כבר לא מספיק "אפל" ו"שחור" כמו שהם רוצים. זה באמ טי וי? ללאאא מספיק אלטרנטיבי!! ההווו לאאאאא!!!! לא לינקין פארק ולא לימפ ביזקיט גרועות כמו שעושים אותן, אפילו אם הן ממוסחרות, ואפילו אם הם נמצאים בטופ ליסט באותה מחיצה ביחד עם וויטני יוסטון.

חולוני

New member
הם גרועים בלי קשר למיסחור.

וכבר ציינתי למה - לינקין פארק הם בוי באנד עם גיטרות. ולימפ ביזקיט הם ראפ עם גיטרות וליריקה של בני 3 מאותגרים שיכלית.

חולוני

New member
שזה לא רוק.

וכשלהקת ראפ זוכה בפרס "הרוק הטוב ביותר" של MTV, מצבנו לא טוב. כ"כ חבל לי על הדור הזה של הילדים שגדלים עכשיו על לימפ ביזקיט ולינקין פארק ושחושבים שהם להקות רוק.

Chot

New member
לא רלוונטי.

אתה אולי צודק, ולמרות שלי זה לא באמת מפריע, זה אולי טיפלה לא לעניין שילדים גדלים על הגדרות לא נכונות לסגנונות מוזיקה שונים. אבל זה שאמ טי וי הוציאו את הרוק מהקשרו - לא קשור ולא במיל לזה שהלהקה עצמה, או הסגנון אותו היא מייצגת, שיהיה "ראפ עם גיטרות", גרועים.

חולוני

New member
לך זה לא מפריע ? לי כן.

והם גרועים כי אני לא אוהב ראפ עם גיטרות ומילים של ילדים בני 3. "I Did It All For The Nookie". בקיצור, זה כן רלוונטי, וחבל שלהקת ראפ זוכה בפרס "הרוק הטוב ביותר" של MTV, ונותנת לקהל היעד שלו להאמין שהם באמת רוק.

חולוני

New member
כן.

שמעת פעם על דבר כזה "מוזיקה אלטרנטיבית" ? אם לא, חבל שאת חיה בבועה של MTV.

אווווווו דווקא כן שמעתי.....

אני יודעת שאתה חושב שאני הטיפוס של קלולס....או לפחות סטייל קלולס ואולי אתה צודק קצת אבל אתה גם טועה ובגדול מה הסיפור שלך אתה נהנ לקטול אנשים?! או להחליט איזה מוזיקה הם צריכים לשמוע?! ואיזה מוזיקה זאת מוזיקה מצויינת ואיזה לא?! ותתפלא פופ זה לא כל החיים שלי..... אני מחוברת למוזיקה באינפוזיה כמעט...אני מסוגלת לשמוע הכל ואני שומעת הכל כל מה שבא ברדיו כל דיסק שחברים שלי מלווים לי(חוץ ממרלין מנסון ומיזרחית) כי אני אוהבת את זה... ואם לך יש איזשהי בעיה עם זה.....הבעיה היא שלך ולא שלי סיימתי את דבריי לבנתיים ליאורה

goldi san

New member
האם יש לך רשיון מהמלך להצהיר

על כל מיני אנשים שהם חיים בבועה של אם טי ווי, ושכל מיני דברים ממוסחרים ומגעילים הם לא מוסיקה? אתה סמכות עליונה? אתה מכיר את האנשים האלה בכלל? אתה פשוט נוהג לזרוק ככה "אתה חי בבועה של אם טי ווי" כאילו אין מחר. גם עלי אמרת את זה כמדומני, ולי אין בכלל טלוויזיה כדי לראות בה אם טי ויי. זה פשוט ביזארי ההצהרות שלך. זה חי-בר! פינת ליטוף! אוטו גלידה!

למעלה