לינקין פארק

~*~gaL

New member
לינקין פארק

נתחיל עם הדבר הכי חשוב - למה לעזאזל הם לא מעיפים את הראפר הזה לאנשהו רחוק רחוק למקום שאף איש לא ישמע ממנו יותר? למה? אף אחד לא יודע. הלהקה הזאתי יכלה להיות להקה כל כך מצויינת בלעדיו. לסולן יש קול מדהים, והמוזיקה גם מעולה. רק הראפר, זה מה שהורס. קחו לדוגמא את "In The End": שיר שבעצם הוא שיר ענק. כמובן, הפזמון והקטע בסוף. ומי לא נמצא בפזמון ובקטע בסוף? כן, הראפר. "Crawling" ו"One Step Closer" הם גם שירים טובים, ואני באמת לא מבינה מה השנאה של אנשים כלפי הלהקה הזאתי. נכון, הם לא רדיוהד, אבל תנו להם הזדמנותץ זה שהם בMTV לא עושה אותם ללהקה לא מעניינת. נכון, מה שMTV מספק לנו, בד"כ או בכלל ברוב הזמן, זה לא משהו בכלל. אבל לא *כל* דבר שם כזה נורא. כן, באמת. מצד שני קיימת לימפ ביזקיט, שאני בכלל לא מבינה מה הקטע של לקרוא לזה מוסיקת רוק שזה נשמע ראפ טהור. ואם לא ראפ טהור, אז ראפ. וכל הקטע הזה של ראפ-רוק בכלל לא מתחבר לי. לא יודעת. וגם אם זה אפשרי, הם לא עושים את זה כמו שצריך. שמעתי אבל שהיו להם שירים טובים בעבר לפני שהם התמסחרו, ואני, כמובן, אשמח לקבל ממי שיודע על שירים טובים שלהם את השמות. בכל מקרה - לנושא ההודעה: לינקין פארק לא גרועה כמו שעושים אותה, ואפילו אחותי שהיא מנגנון להקות מטאל מהלך מוצאת את "In The End" כחביב. דעות, מישהו?

גם אני חושב...

שהוא סתם לא קשור לכלום... in the end זה אחלה שיר אבל לפי מה ששמעתי כל שאר השירים שלהם הם סתם צעקות וכולם נשמעים אותו דבר... יצא להם כנראה במקרה שיר טוב אחד קורה לכולם
אבל אין, אין כמו לימפ...

Another Brick

New member
גמני לא מבינה

לא רק שהם לא גרועים כמו שעושים אותם, הם לא גרועים בכלל חוצמזה שהקטע של מייק, הראפר, ממש נחמד לפי דעתי אבל זה רק כי אני ממש ממש אוהבת ראפ באמת הרבה אמרו שהוא די מיותר.. אבל זה כי הם אמורים להיות הרכב רוק, או מטאל, או ניו אייג´, או הארדקור... אני כבר לא יודעת יש להם כמה שירים בדיסק שנשמעים אותו דבר אבל ממש לא כולם. מקסימום 3 שירים מומלצים: Crawling Forgotten In The End One Step Closer Pushing Me Away יש גם את Papercut לכל אלו שאוהבים פופ מור
חח חבול זו מילה מצחיקה ביי

adibb

New member
שכחת את>>>

>>> רן אווי שהוא ממש מעולה!!
עדי
ולינקין פארק מצוינים!!!!

Sexy_worm

New member
הראפר דווקא בסדר../images/Emo98.gif

אני לא ממש אוהב את לינקין פארק אבל גם לא שונא אותם. אני אוהב את In The End. בכל מקרה, לפחות בשיר הזה הקטעים של הראפר יפים ומוסיפים לשיר.

בןלי

New member
אז ככה

דעתי השיר הכי יפה באלבום שלהם הוא השיר שאחרי IN THE END. ברח לי השם שלו אבל שווה שמיעה. הם באמת להקה נחמדה והאלבום בכלל נחמד ודיי קליט. לימפ ביזקיט הם להקה שלדעתי עשו אלבום ראשון ענק ומאז הם רק בדרך למטה מבחינה מוזיקלית. עדיין יש להם את אותו קצב טוב אבל רה לי שחסרה קצת משמעות למילים... שמות: stikafinger nobody loves me אני רושם את זה מזיכרון בלבד אז בטח יש כמה טעויות, בכל מקרה - כל האלבום הראשון שלהם מעולה (קוראים לו THREE DOLLAR BILL YALL).

חולוני

New member
In The End שיר גרוע.

שמעתי את כל הדיסק, והוא כ"כ קליט שהם נשמעים כמו בויז באנד עם גיטרות. אם יש שיר אחד שאפשר להגיד עליו שהוא "לא רע" בדיסק, אז זה אכן השיר שאתה מדבר עליו, השיר שאחרי IN THE END.. קוראים לו A Place For My Head. והביסקווטים הצולעים לא שווים יריקה, כי הם ראפ עם גיטרות וליריקה ברמת גנון.

זה תלוי...

אם השיר קליט יותר מדי מהר אז הוא כנראה גם ימאס מהר...מה שאומר שהוא גם לא ממש טוב. אבל זה רק אני

חולוני

New member
כי הוא נמאס אחרי יומיים בדיוק.

ואם עוד פעם אני אשמע את השיר של קיילי מינו(ג) בפעם המיליון ושתיים מאיזו מכונית..אני אפוצץ את המכונית. ככה זה עם שירים קליטים, ואצל לינקין פארק כל השירים קליטים. כמו שאמרתי, הם בוי באנד עם גיטרות. מה לא עושים בשביל כסף והצלחה..

Chot

New member
אז אל תשמע..?

אני לא מבינה למה צריכים להיות חוקים שרירותיים כאלה שקובעים, למשל, שאם נמאס לך משיר אחרי תקופה מסויימת, תהיה קצרה אשר תהיה- אז השיר מחורבן לגמרי? גם אם השיר הוא קליט מידי, וגם אם הוא עומד בסטנדרטים המדוייקים של הנורמה, וגם אם לזמרת יש שדיים מקפצים, וגם אם זה להיט שמגלגל מליונים- אני סבורה שחלק מתוך כל זה מספק לי הנאה, כלשהי, ואף אם היא במובן המינימלי ביותר של המלה. תגיד שאני מתפשרת? שאני מסתפקת? צודק, אתה באמת צודק, אבל למי אכפת? אני אשמע מה טוב לי, מה שכיף לי, ולא מה שאיכותי ומסתבך. ז"א- גם מה שאיכותי ומסתבך, בתנאי שאני אוהבת את זה, ולא עושה את זה כדי להוכיח לעצמי כל מיני שטויות. אתה שומע את המוזיקה להנאתך שלך, אתה לא נתון לרשותה! ואם אתה נהנה משתיים וחצי דקות של שיר מסויים, אף אחד לא מחייב אותך לחזור ולשמוע אותו עוד פעם, אף אחד- חוץ ממך, לא מצפה ממך שלא להתחרט, או שלא יימאס לך. בעע מבולגן לי מידי.

Chot

New member
אני רק רוצה שתענה לי כמו בנאדם

ושתפסיק עם השטויות של "מה את רוצה ממני". אני רוצה לנהל דיון כמו שצריך, בלי שטויות של ילדים בני 4.

חולוני

New member
על מה לא עניתי?

אני מנהל דיון, אם יש לך בעיה עם הדעות שלי, זה בעיה שלך.

Chot

New member
לא! אתה לא!!

אתה לללאאאא מנהל דיון! זה לא נקרא לנהל דיון! אתה סתם אומר כל מיני שטויות אחרי שאני השקעתי בהודעה גדושה וארוכה, כדי לפטור את עצמך מלהגיב כמו בן אדם, על שום דבר לא ענית!

Chot

New member
אשמדאי

לדבר איתך זה כמו להקריא לעיוורים. הנה אני יורדת ממך לבינתיים, אתה מוזמן לחזור ולהמשיך להרגיש טוב עם עצמך.

בןלי

New member
דבר דבר

זה שהמוזיקה שלהם קליטה לא אומר שקל לעשות אותה. מה שאני רוצה להגיד שלא צריכים לזלזל - לא בקיילי מינו ובטח לא בלינקנפרק שכותבים מלחינים ומנגנים את השירים שלהם לבד אז קצת כבוד.

חולוני

New member
מה איכפת לי שהם מנגנים ?

אז עכשיו אני אתחיל לשמוע כל אחד בעולם שיודע לנגן ולכתוב שירים ? השאלה היא האם הם עושים מוזיקה טובה. והתשובה ? לא. ומוזיקה קליטה באותה נוסחה "מנצחת" של "בית-פזמן-בית-פזמון-בית" ממש לא קשה לעשות..

למעלה