אה, לא בובלה, לא
"אני לא מסוגלת להעריך מישהי שמתלבשת כמו זונה בשביל להצליח ולא מסוגלת להקליט חומר מקורי משלה אלא מחדשת כל יומיים שיר של אמן מוכשר כזה או אחר, או מסתמכת על דואטים עם אנשים מצליחים אחרים בשביל להעלות את הפופולאריות שלה." במלה אחת- ממוסחרת! ואר אי אמ זה כככןן פופ! פופ! הם פופ! אני מעוללם לא אמרתי שהם ממוסחרים, הם פשוט פופ! אני מאוד אוהבת אותם, מייק סטייפ הוא בובה, יש להם מוזיקה נהדרת, אבל הם פופ! אני לא חושבת שזה מתפקידך להחליט מה נקרא מוזיקה ומה לא. אני חושבת שזה צעד פתטי ועצוב של בנאדם יומרני ומעצבן. אני חושבת שאם מישו רוצה לקרוא ליצירה שלו מוזיקה, זה נקרא מוזיקה, זה נקרא אומנות, וזה לא נתון לשיפוט הציבור, כלל וכלל לא, בטח שבטח שלאחת שקובעת את זה על סמך העובדה שהיא "מתלבשת כמו זונה, יש לה קול של צפרדע מעוכה" או משו כזה אידיוטי שאת או מישו אחר אמרו. אם את יכולה להגיד שזה לא מוזיקה, אני יכולה להגיד שאת לא חכמה, שאת לא אינטיליגנטית כמוני, כי את משתמשת שבשפת גנון, ואני לא. איך לך מה לעשות בנידון, כי זה מה שאני חושבת, נכון? זכותי לחשוב? אבל את חושבת על עצמך שאת אינטיליגנטית, לכן המשפטים האחרונים יעוררו את חמתך, ואת הצורך העז שבך לקלל אותי חזק חזק ולהוציא עלי את העצבים האלטרנטיבים שלך, באופן שבו פעלת ויישמת על "בריטני ספיכס" ו"כריסטינה מגעילרה" (שיואו איזה שמות מגניבים! איך עלית עליהם? עכשיו בטוח תהיי מלכת כיתה ו´. את בכיתה ו´, נכון?). תני לי להרגיע אותך- זה לא מעניין אותי לדבר איתך על הממוצע שלך או על מבחני הסמסטר האחרונים שעברת בהצלחה, אני בטוחה שאת ילדה מאוד אינטיליגנטית וחכמה ומופלאה ושנונה ושקלית וכל הסלנג הזה שמשתמשים אצלכם ביסודי. היה לי מאוד כיף לנעים לכתוב לך את ההודעה הזאת, קר לי, נחמד לי, אני רגועה, זה היה לי ברור שאת תנסי להתכחש לעובדה שלך ולחולוני יש מניעים שונים הדוחפים אותכם לשנאת מוזיקאים אילו או אחרים, אבל זה לא משנה לי, כי אני אינטיליגנטית, ואת לא! (נכון שזה כיף לקבוע עובדת בצורה שרירותית ושטחית?).