לינקין פארק

Vixen_June

New member
אני מעולם לא טענתי

שמה שמעלים באמ.טי.וי זה אלטרנטיבי. לא, אני לא שונאת את כריסטינה אגילרה מאותה סיבה שהחולוני שונא את לינקין פארק, אני לא אוהבת אותה כי אני לא מסוגלת להעריך מישהי שמתלבשת כמו זונה בשביל להצליח ולא מסוגלת להקליט חומר מקורי משלה אלא מחדשת כל יומיים שיר של אמן מוכשר כזה או אחר, או מסתמכת על דואטים עם אנשים מצליחים אחרים בשביל להעלות את הפופולאריות שלה. חוצמזה שאני לא סובלת אותה בגלל שהמוסיקה והקול שלה פשוט מוציאים אותי מדעתי, לא בגלל שאני בוכה שהיא ממוסחרת והיא לא אלטרנטיבית, כי לא התיימרתי להיות אחת ששומעת רק אלטרנטיבי. אני שומעת כל מה שעושה לי טוב באוזן, וכריסטינה לא עונה על ההגדרה הזאת. יש מספיק פופ שאני דווקא יכולה לסבול. אני לא טענתי שאר.אי.אם לא ממוסחרים, אבל בעניין הזה אני דווקא מסכימה עם גל- הם לא פופ, הם פשוט רוק ממוסחר שנטחן באמ.טי.וי, לדעתי זה לא עושה אותם פחות מוכשרים או איכותיים. תתבעי אותי. אני דווקא אוהבת את אר.אי.אם. אני שומעת המון סוגי מוסיקה, וממש לא אכפת לי אם זה "ללאאאאא אלטרנטיבי". ולא, אני לא קוראת לכריסטינה ובריטני "מוסיקה", אני קוראת לזה בחורינות לא מספיק מכוסות שמתעשרות על חשבון בחורים חרמנים (?!) וילדות בנות 12 שמצאו להן מודל לחיקוי. אני לא קוראת לזה מוסיקה. שהחולוני יגיד שגם לינקין פארק לא מוסיקה, פיין וויד מי. אני חושבת שעדיין יש לי זכות להביע את דעתי ולשטוח את טענותיי והשקפותיי בנושא. אבל אני חושבת שהשנאה שלו ללינקין פארק נובעת מזה שזה "ממוסחר מדי ולא מספיק אלטרנטיבי", בעוד שהשנאה שלי לבריטני וכריסטינה נובעת פשוט מחוסר הערכתי ליאהן, אם בתור מודל לחיקוי לילדות מסכנות או אם בתור "אמניות".

Chot

New member
אה, לא בובלה, לא

"אני לא מסוגלת להעריך מישהי שמתלבשת כמו זונה בשביל להצליח ולא מסוגלת להקליט חומר מקורי משלה אלא מחדשת כל יומיים שיר של אמן מוכשר כזה או אחר, או מסתמכת על דואטים עם אנשים מצליחים אחרים בשביל להעלות את הפופולאריות שלה." במלה אחת- ממוסחרת! ואר אי אמ זה כככןן פופ! פופ! הם פופ! אני מעוללם לא אמרתי שהם ממוסחרים, הם פשוט פופ! אני מאוד אוהבת אותם, מייק סטייפ הוא בובה, יש להם מוזיקה נהדרת, אבל הם פופ! אני לא חושבת שזה מתפקידך להחליט מה נקרא מוזיקה ומה לא. אני חושבת שזה צעד פתטי ועצוב של בנאדם יומרני ומעצבן. אני חושבת שאם מישו רוצה לקרוא ליצירה שלו מוזיקה, זה נקרא מוזיקה, זה נקרא אומנות, וזה לא נתון לשיפוט הציבור, כלל וכלל לא, בטח שבטח שלאחת שקובעת את זה על סמך העובדה שהיא "מתלבשת כמו זונה, יש לה קול של צפרדע מעוכה" או משו כזה אידיוטי שאת או מישו אחר אמרו. אם את יכולה להגיד שזה לא מוזיקה, אני יכולה להגיד שאת לא חכמה, שאת לא אינטיליגנטית כמוני, כי את משתמשת שבשפת גנון, ואני לא. איך לך מה לעשות בנידון, כי זה מה שאני חושבת, נכון? זכותי לחשוב? אבל את חושבת על עצמך שאת אינטיליגנטית, לכן המשפטים האחרונים יעוררו את חמתך, ואת הצורך העז שבך לקלל אותי חזק חזק ולהוציא עלי את העצבים האלטרנטיבים שלך, באופן שבו פעלת ויישמת על "בריטני ספיכס" ו"כריסטינה מגעילרה" (שיואו איזה שמות מגניבים! איך עלית עליהם? עכשיו בטוח תהיי מלכת כיתה ו´. את בכיתה ו´, נכון?). תני לי להרגיע אותך- זה לא מעניין אותי לדבר איתך על הממוצע שלך או על מבחני הסמסטר האחרונים שעברת בהצלחה, אני בטוחה שאת ילדה מאוד אינטיליגנטית וחכמה ומופלאה ושנונה ושקלית וכל הסלנג הזה שמשתמשים אצלכם ביסודי. היה לי מאוד כיף לנעים לכתוב לך את ההודעה הזאת, קר לי, נחמד לי, אני רגועה, זה היה לי ברור שאת תנסי להתכחש לעובדה שלך ולחולוני יש מניעים שונים הדוחפים אותכם לשנאת מוזיקאים אילו או אחרים, אבל זה לא משנה לי, כי אני אינטיליגנטית, ואת לא! (נכון שזה כיף לקבוע עובדת בצורה שרירותית ושטחית?).

~*~gaL

New member
כמו שחולוני אמר פעם --

פופ זה לא "סוג של מוזיקה", זה קיצור של המילה פופולאריות, ולכן REM הם פופולאריים, אבל הם עדיין רוק. זה היה רק לשם הדגשה למקרה שזה לא ברור למישהו..

Vixen_June

New member
טוב

תחשבי עליי מה שבא לך- אני מזמן כבר לא ביסודי, ואני אתקן, אוקיי? *לדעתי* בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה (מעולם לא קראתי להם בשמות שהזכרת אבל נניח) הן לא מוסיקה שראויה לשמיעה *שלי*. יותר טוב? תגדירי את אר.אי.אם איך שבא לך, לא אכפת לי, הם עדיין טובים. וישמ וסיקה ממוסחרת שנאי מאוד אוהבת, זה שאני לא אוהבת ספציפית את כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס לא אומר שאני לא אוהבת מוסיקה ממוסחרת באופן כללי. יש הרבה אמנים ממוסחרים מאוד שאני יכולה לאהוב ולהעריך כי הם עושים מוסיקה טובה. לדעתי המוסיקה של בריטני וכריסטינה לא כזאת. לא הטעם שלי, תתבעי אותי. את תוקפת אותי כי אני לא אוהבת אותן?! אוקיי, אז אני גם לא אוהבת את ג´ניפר לופז וסנופ דוגי דוג. ישששש, עכשיו את יכולה לקרוא לי ילדה בגנון גם בגלל זה! ותני לי שוב להסביר לך- החולוני נימק את חוסר אהבתו ללינקין פארק כי הם לא מספיק אלטרנטיביים או משהו כזה, וכפי שבטח כבר הבנת לי *אין* שום בעיה עם מוסיקה לא אלטרנטיבית. ישל י בעיה עם אנשים שעושים מוסיקה שמעצבנת אותי, אוקיי? אז כן, יש דמייון בין חוסר אהבתי לכל מיני סוגי מוסיקה לבין זו של החולוני ללינקין פארק, אבל יש הבדל, וחוץ מזה לפי מה שאני יודעת רוב האנשים לא אוהבים מוסיקה מהסיבות האלה. הסיבה הבסיסית והפשוטה מכולן: זה לא מוצא חן בעינינו. אז בואי תגידי שבגלל זה כולנו ילדים בגנון? וזה שפעם אחת קראתי לכריסטינה אגילרה בשם כזה או אחר לא מקנה לך שום זכות להחליט באיזו כיתה אני ומה רמת המשכל שלי. מעולם לא התיימרתי להיות יותר חכמה ומעולם לא אמרתי שאני אינטליגנטית במיוחד או בוגרת במיוחד או כל דבר שהכנסת לי לפה, בסך הכל אמרתי את דעתי ואת החלטת להסיק מז מסקנות שונות ומשונות. יום טוב לך, פלג.

Chot

New member
אבל זה לא מה שאת אומרת!

כל מה שאת אומרת כל היום, שוב ושוב אונה ואונה זה שאת שונאת אותן! שהן זונות! שהן פרחות! אני לא "יורדת" עליך כי אני אוהבת אותן ואת לא, אני בכלל לא אוהבת אותן! אני משתלחת בך, או יורדת עליך, כי את חושבת שאת יודעת יותר טוב! לא אכפת לי מה נעים לך לאוזן ומה לא נעים לך לאוזן! אכפת לי שילדים כמוך וכמו הרבה אחרים פה הולכים ומציפים פורומים בסיסמאות "מחאה" כמו "הוי, אמ טי וי בזבל, הוי כריסטינה אגילרה היא פרחה", כאילו שהם גילו את הבהמאס! אני לא חורצת את גורלך, פשוט הנחתי, את יודעת, שאם לך מותר להחליט מה נקרא מוזיקה ומה לא, (נושא שדשים בו הבקיאים והותיקים בתחום), לי מותר לקבוע את רמת השכלתך, (שוב, נושא שדשים בו הבקיאים והותיקים בתחום), חשבתי שאולי אנחנו משחקים "דוקטור", או משו. את לא ממש פירטת את דעותייך, הויכוח התחיל מזה שאת טענת שלינקין פארק הם אלטרנטיביים, (בסדר, סגרנו את הנושא את זה, זה כבר לא מעניין), ושהחוחלוני מתקיף את כולם על הימין ועל שמאל בכל הזדמנות שהוא רק יקבל. אני טענתי שאת ממש לא שונה ממנו. ערב מבורך לך, ילדה שלא כתבה לעצמה כלום בפרטי משתמש.

Vixen_June

New member
מקובל עליי

איכשהו הטיעונים שלך, אין לי כוח לריב עכשיו על שטויות... ואגב, לא הסתכלתי בפרטי משתמש שלך... אבל תודה שהזכרת לי ללכת ולכתוב שטויות באינפו.

~*~gaL

New member
כי REM היא להקה איכותית.

וזה לא רק פופ, זה פשוט רוק שמושמע הרבה. וטוב שכך.

Vixen_June

New member
דעתי

אני דווקא אוהבת את לינקין פארק. וגמני אוהבת מטאל. יש על הלהקה הזאת כמה סטיגמות שלא בהכרח נכונות כמו שהיא לילדות מתלהבות בנות 12. אז נכון, גם כאלה יש, אבל אני דווקא מוצאת את השירים שלהם חביבים ביותר, וIn the End בכלל יפה. בלי הראפר, כמובן. הוא לא כל כך שייך לשם... היה כל כך נחמד לתקוע שם במקומו איזה סולו יפה של גיטרה או משהו כזה, למה ראפ? ראפ זה פיכס. נמאס כבר, במילא כל הראפ נשמע אותו דבר: מישהו עם קול שחור אומר כל מיני שטויות על כלבות וזונות מהר מהר כדי שחס וחלילה לא יבינו מה הוא אומר. נהדר. ולימפ ביזקיט... בתקופה החשוכה שלי, לא עד כדי כך מזמן, אהבתי אותם. מודה באשמה. ואז שמעתי את האלבום השני שלהם. והבנתי שהאמת המרה היא שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר, ועכשיו אני בכלל לא אוהבת את המוסיקה הזאת... אוף כל כך נמאס לי כבר מלהקות שלא יכולות להוציא להיט בלי להגיד את המילה "פאק" שלושים פעם במשפט... מה עם קצת מילים? תוכן? אובמקרה של לימפ ביזקיט- מנגינה, אניוואן? שיהיה... ולגבי הגדרה- נאי את לימפ ביזקיט כבר מזמן הפסקתי לנסות להגדיר...

למעלה