לינדזי מושפלת

never cry

New member
לינדזי מושפלת

לינדזי עובדות: שחקנית טובה. כישרונית. רגישה. השחקנית הצעירה לינדזי לוהאן עברה בתקופה האחרונה דברים לא פשוטים. כל אחד מתמודד עם הקשים בצורה אחרת. לינדזי התמודדה איתו בעזרת אלכוהל וסמים. ישנם שמועות גם על פגיעה עצמית. מה שאומר שהשחקנית הצעירה נפלה מהקשים והתמודדה איתם בדרך השלילית. וכך נפלה קורבן לתקשורת. לינדזי לוהאן סבלה מהשפלות רבות ע"י התקשורת ולכינוי גנאי שונים. וברור שכאשר אדם עובר משבר הדרך לשיקום צריכה להיות מלאה במקורות תומכים שיעזרו לה לקום אחרי הנפילות שקראות ולנסות לעזור לה ליפול. אך מה שקורה בד"כ לכוכבים שנופלים למשברים התקשורת משפילה אותם וכמות ההרצה יורדת. וזה מה שקרה ללינדזי. דבר זה מאוד מקשה על הסלברטאי לקום כי הוא מרגיש שאין לו למה. בד"כ הוא מגיע לשפל מסויים שבו הוא מנסה להתשתקם וכך קרה גם הפעם. לוהאן נכנסה למוסד גמילה. השתחררה ונראתה שהיא בדרך לחזרה למוטב, אך החזרה למוטב אינה פשוטה כלל כמו שהיא נראת לאנשים שכבר נמצאים בה. ולינדזי נשברה שוב. האם לינדזי חוזרת למוטב כעת?(כתבה בוואלה! סלבס) והאם זה יעצור או לפחות ימעיט את ההשפלות שהיא עוברת בתקופה זאת? האם לאדם שאינו עובר משבר יש זכות בכלל לשפוט אותה על מעשיה?

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo119.gif

הלוואי שהתקשורת תפסיק להיות כזו קשוחה איתה, מתי היא תלך לקראתה? מצד אחד, הם כותבים על כמה שהיא לא בסדר, עד כמה שהיא מכורה ועד כמה ועד כמה. מצד שני, כשהם רואים שהיא מנסה לחזור למוטב, כשרואים שהיא יוצאת לרחות ועושה דברים פשוטים כמו לרכב על אופניים, או כל דבר אחר, כשהם רואים אותה במצב רוח טוב- הם חייבים להוריד לה אותו! תמיד יכתבו על כמה שהיא משעממת, כמה שהיא פשוטה, כמה שאין מה לכתוב עליה יותר. אין להם מילת עידוד אחת, אחת! איך אנשים לא מבינים שכל זה שובר אותה, זה שובר אותה. [ולתקשורת יש עליה השפעה רבה] ולי אישית זה נורא עצוב לקרוא עליה תגובות רעות, הם לא יודעים לתמוך. הם לא יודעים להגיד "הכל יהיה בסדר", תמיד שליליים לגביה. נכון, הם לא החברים הכי טובים שלה, אבל לפחות לשים כמה משפטיים חיובים בכתבות שלהם... יש גם את החברים שלה, שלדעתי הם לא כאלה חברים שלה.. אני בספק אם יש לה יותר משני חברים שלהם היא יכולה לספר הכל... אם בכלל. רובם לדעתי מסתובבים איתה רק כי היא לינדזי לוהאן, מחפשים אחר התהילה. ומאחורי הגב שלה רצים לספר לתקשורת בולשיט עליה.... עם חברים כאלה איך היא יכולה להיות בסדר. בטח מתוסכלת הילדה.
היא צריכה מישהו לדבר איתו, להוציא הכל, לשפוך את הלב. מישהו שיחבק אותה כל פעם שרע, או סתם כל פעם שהיא רוצה חיבוק. אין לא מאמינה שיש לה הרבה כאלה, עצוב. + רוב האנשים שאיתם היא מסתובבת- כולם שותים ועושים סמים. איך היא יכולה להימנע מזה? אולי היא נגררה אחריהם. לא יודעת... סורי על החפירה

asprinis

New member
גם אני אמרתי את זה..הם חברים שלה

רק ביגל לשהיא לינזדי ובטח כמה מהם החליטו שהם מקנאים בה והם החליטו לדרדר אותה לסמים וכאלו רק רוסייות ככה..אני לא מכיר הרבה בנות ששותות או לוכחות הרבה סמים סמים אני לא מכיר חח אני לא בגיל אבל שתיה אני מכיר חברים וזה אבל בנות לא..ומה החרטא הזאת של הקטע הזה אבל היא תעבור את כל זה בסוף ובאמת היא לא צריכה להיגרר..זה הכל בראש שלה מקווים שהיא תיצא מזה :)

asprinis

New member
חחח אוהבות לשתות הרבה וואדקה!

עכשיו אתה מבינה מה הקשר \=?

asprinis

New member
בואי תכירי לי אותם אם הם כוסיות :)

חח קיצר לינזדי צריכה לעזוב תבקבוק

LindZiv Cohan

New member
אני לא מתקרבת לזה בכלל../images/Emo6.gif

רק נתתי דוגמא לזה שלא רק, או לא כל רוסיה אוהבת לשתות וכל זה

asprinis

New member
ברור שלא אני הכי אוהב אותן :)

למה רוצה להכיר לי רוסיה XD

LINDSAY15

New member
ואללה ואללה

מעצבנים :O אני מקווה שיהיה טוב עם הילדה הזאת כפרעליה :|

never cry

New member
התעלמתם מהנושא העיקרי שניסיתי לעלות

ודנתם על וודקה ואלכהול - שברור שלא רק רוסים שותים. ועל זה שוואלה מעצבנים.. במקום להתיחס לנושא באמת..
לינדזי לוהאן עוברת השפלות כל הזמן מצד התקשורת כולה לא רק מוואלה.. וואלה זה פחות גרוע הם לא משפיעים עליה כי היא לא רואה את זה ולא יודעת שזה קיים. הבעיה היא עקרונית שלא משנה מה אנשים לא מבינים שהיא לא סתם "נערה בהפרעה" אלה "נערה במצוקה" שלא מקבלת טיפול ועזרה.

asprinis

New member
אי אפשר לעשות כלום עם זה..אף אחד

אף אחד מאיתנו לא מכיר אותה אישית או הוא עורך דין חזק או עיתונאי שיצא ויעזור לה..ונתחיל מזה שהיא בבעיה כזאת גדולה זאת היא אשמה רוב האנשים מנסים להיות יותר שמחים ולעשות עוד סרטים וכאלו היא בחרה את הדרך הלא נכונה לשתות ולאתחיל לעשן סמים ואז היא אתחילה לקבל שם מסריח של "נערה בהפרעה" או "נערת הסמים" והיא גם רבה עם מלא אנשים בהוליוד מה שהיא צריכה לעשות זה לגמור תגמילה לצאת מזה ולאתחיל כולם הכל מחדש..ואנחנו לא יודע ביכלל מה עבר עליה שהייתה קטנה...מה כבר יכול היה לקרות?אבא שלה אנס אותה?

למעלה