לינדזי מושפלת

זה לא קשור

לא רק מקרים חריגים של אונס וכדומה משפיעים על התנהגות של ילדים. כנראה שהבית של משפחת לוהאן לא התנהל כהלכה כדוגמת אבא מעורער בנפשו,להזכירכם היה מעורב במספר פרשיות בעבר שהשפיעו רבות על היחס של ילדיו כלפיו ולא רק זה,הויכוחים והעימותים שהלכו במשפחתה של לינדזי במהלך השנים. מובן שכל מה שהתרחש השפיע על לינדזי,היא כנראה לקחה דוגמא לא טובה וגם אם לא,כל ההתנהלות הדפוקה שמה נתנה לה לגיטימציה ללכת ולעשות שטויות. אין שום סיבה בעולם שבנאדם ילך ויעשן סמים או יהיה אלכוהליסט בגלל סיבה מוצדקת. אנחנו שומעים על הרבה אנשים שהחיים שלהם בזבל,אין להם כסף לכלכל את הבית,שום מקום עבודה לא מסכים לקבל אותם,המשפחות שלהם מפורקות ועדיין,הם נלחמים ולא נופלים לסמים או נהיים אלכוהליסטים. מובן שיש גם כאלה,אני לא אומרת. בנוסף לכל,לינדזי הסתובבה עם האשפה של הוליווד,סילחו לי,פריס הילטון וכל הביצ'יות הקטנות האלו שגם בהן מצוי כוח השפעה לא קטן עליה,כך שהן דאגו לתת לה דוגמאות מאוד טובות כיצד להתנהג. אם אתם שואלים אותי,היא צריכה להפסיק להסתובב עם כל הבנות הזולות האלו שרק מדרדרות אותה כל הזמן,לעבוד על עצמה חזק בעניין הסמים והאלכוהול כי זה באמת הכי חשוב ומשום שהיא הורסת לעצמה את הבריאות ואת כל דרך החיים שלה. לינדזי צריכה להתנקות מכל מה שעושה לה רע,או גורם לה להתנהג בדרך שלא כהלכה. היא חייבת רגיעה קלה,חופשה או משהו כדי לחזור טיפה לעצמה. אני לא שופטת אותה,אבל באותה מידה לא מצדיקה את המעשים שלה. אני משערת שהיא בחורה מספיק נבונה כדי להבין שהסמים והאלכוהול לא יפתרו את הבעיות שלה. לגבי התקשורת,תראו,בתכל'ס אין כל כך מה לעשות. היא סלב,היא מפורסמת אז תמיד יהיו כתבות בעיתון. אין מה לעשות. זה המקצוע שבו היא בחרה,ולכן היא הייתה אמורה לקחת את כל השיקולים האלה בחשבון כשלא רק כסף,הנאה ותהילה מובילים אותה. אני לא אומרת שאני מצדיקה את כל אשר כותבים עליה. צריך להבין שיש אנשים שזה המקצוע שלהם,אכן חרא מקצוע שבו מנבלים ומלכלכים את הפה,אבל בכל זאת,מקצוע,אז פשוט צריך להתעלם מטיפשויות כאלו. אתם הרי לא מחפשים צדק בעולם נכון
גם כשאנשים עושים רק טוב,או שאנשים יודעים רק אושר בחייהם תמיד ימצאו סיבה להוריד להם את הביטחון העצמי ולקלקל להם.

never cry

New member
רק אונס יכול לגרום לקשים?

ומה עם דיכאון קליני? וחרדות? שיכולות להגרם מפרסום? קהל? וכו'.. ולא חסרות סיבות שימשכו אותה לזה גם בלי אונס או הטרדה מינית! ובכלל מי אמר שאנחנו יכולים לעשות משו? אני סתם העלתי את הנושא של ההשפלות מהתקשורת שהיא עוברת.. שתחשבו על זה שאם זאת לא הייתה לינדזי או בריטני או מישהו שהוא מפורסם התקשורת הייתה מתנהגת אחרת לגמרי! וגם אם אלו היו סלברטאיות אחרות..

אם ואם ואם...

הרי זה ברור שהתקשורת רק מחפשת את הקטנות האלו בשביל לנפח את הכל ולהוציא את כל העובדות כשהן לגמרי רחוקות מהאמת,במיוחד כשמדובר בכוכבות שעושות הרבה עניין בזמן האחרון. את צודקת,לינדזי סופגת לא מעט השפלות,חלקן אף נחשבות לניבולי פה קשים במיוחד,אבל היא חייבת להשלים עם העובדה הזאת ולשים פס על כל מי שמעליל עליה את המעשיות הבדויות האלו. חוץ מיזה,שיש טבע כזה לבני אדם,לראות מישהו שמנסה להשתקם או להתעלות על עצמו ואז ישר דואגים להוריד לו את הביטחון ולהחליש אותו. אם התקשורת כל כך משפיעה עליה וממוטטת אותה שתלך לדבר עם פסיכולוג או משהו. וזאת לא בושה. כל אדם חייב לעיתים לפרוק את העול שיושב עליו,והיא רק תרוויח מיזה משום שכמו שהמצב נראה,אין לה חברים אמיתיים באמת. אולי מעטים מחבריה מקורבים אליה כשלא מניעים אינטרסנטיים מפעילים אותם ולא בגלל שהיא לינדזי לוהאן המפורסמת. ותגידו לי,איפה התמיכה המשפחתית שהיא מקבלת
אמא שלה,כמו שהיא מציגה את עצמה בתור אחת שאוהבת את ביתה באמת ובתמים,לא עושה משהו בנידון
היא לא אמורה לצאת ולהגן על הבת שלה,במיוחד עכשיו,כשהיא רואה שהיא במצוקה
איזו מן אמא זאת שרואה את ביתה סובלת ולא עושה דבר כדי להוציא אותה מהבוץ שאליו היא נכנסה
זה פשוט מחריד לראות אותה מתמודדת לבד עם כל הבעיות שלה. לכן לדעתי,היא חייבת טיפול מקצועי שיעזור לה ויעודד אותה. פשוט חייבת.

LindZiv Cohan

New member
הממ../images/Emo119.gif

זה באמת נראה כאילו לינדזי מתמודדת עם הכל לבד, וזה נורא קשה לראות אותה ככה.. כמו שאמרת מעטים החברים האמיתיים שלה [אם בכלל יש לה כאלה], שאיתם היא יכולה לדבר על הכל ולשפוך את הלב. עם זה אני מסכימה איתך, אבל האם את יודעת בוודאות שאמא שלה לא שם בשבילה? מתמונות אי אפשר לדעת, כבר חודש שלא היו תמונות של לינדזי [חוץ מהתמונות בהן היא רוכבת על אופניים, ועוד כמה כשהיא נמצאת עם המשפחה שלה בסופרמרקט], ולא בדיוק ראינו מה הלך שם בחודש האחרון. לכי תדעי איך אמא שלה עוזרת לה ותומכת בה... הרי אנחשנו לא מצפים ממנה לבוא בהצהרות בטלויזיה או במגזינים [שתכלס זו הדרך היחידה שנוכל לראות שהיא מנסה לעזור]. אני מצפה ממנה שתהיה איתה בזמנים האלה ותתמוך בה, שינהלו שיחה רצינית פעם אחת. ובזה אנחנו לא יכולים להיות בטוחים, אבל גם לא נשלול את האופציה הזאת..

asprinis

New member
תאמת זה מענין אותי אבל

אין לי כח לקרוא הכל אני מקווה בשבילה שיהיה לה טוב וזה לא משנה מה נגיד פה..זה רק ישנה את הדעה שלנו לא שלה..

אני לא מצפה מאמא שלה שתבוא בהצהרות לתקשורת

אני לא אומרת,אולי אמא שלה באמת מדברת איתה והכל. הבעיה היא שכבר זמן רב אנחנו לא רואים התקדמות ושיפור בהתנהגותה של לינדזי,למרות המכון גמילה וזה,אין שום שיפור ניכר במצבה. אני מאמינה שלאמה יש השפעה רבה עליה ואם היא הייתה באמת מנסה להזיז דברים ולעזור לבת שלה,לינדזי שלנו כבר הייתה נראית אחרת. או שהמצב חמור עד כדי כך,שגם העזרה של אמא שלה כבר לא מועילה,והיא במצב כזה שהיא כבר צריכה לפנות לעזרה מקצועית בדרגה גבוהה יותר.

LindZiv Cohan

New member
אני רק מקווה שזה לא יותר מידי חמור..

ושאפשר להוציא אותה מהמצב הזה... הגיע הזמן שתהיה מאושרת

למעלה