לקובץ הזה התכוונת ? מוריד לפנייך...
F fungas New member 3/3/03 #23 מה לא הבנת, יא כרוב? בכלל התכוונתי לקובץ המצורף אל תשחק אותה ראש קטן. FUNGAS
כRובי New member 3/3/03 #24 דביל. קודם כל , אני התכוונתי לקובץ הזה . בעיקר בגלל כי כשפתחתי את ההודעה הראשונה שלך , לא נפתח הקובץ.
דביל. קודם כל , אני התכוונתי לקובץ הזה . בעיקר בגלל כי כשפתחתי את ההודעה הראשונה שלך , לא נפתח הקובץ.
F fungas New member 3/3/03 #27 אההה... מצטער.... אני פשוט חשבתי שדיברת על הקובץ הזה FUNGAS (יאללה כרוב, הגיע הזמן למחוק לא?)
כRובי New member 3/3/03 #28 עזוב אותו , זה סתם נחנח.. לפלף אשכנזי שמפחד לתת בגזים. קבל איזו השכבה פראית ככה רוכבים על |נכנסים למוד של מבטא כבד| : מאטא קראס חזקה!
עזוב אותו , זה סתם נחנח.. לפלף אשכנזי שמפחד לתת בגזים. קבל איזו השכבה פראית ככה רוכבים על |נכנסים למוד של מבטא כבד| : מאטא קראס חזקה!
X xfwind New member 3/3/03 #18 אאאאאאאאהההההההההה../images/Emo4.gif [או אייקון של אנחת: "הלוואי בקרוב אצלי"] אתמול מצאתי עצמי מבצע פעולת שיווק נמרצת לבי"ס לרכיבה... מול רוכב KLE ירוק (....), רק דברים טובים. (לא שאין ביקורת).
אאאאאאאאהההההההההה../images/Emo4.gif [או אייקון של אנחת: "הלוואי בקרוב אצלי"] אתמול מצאתי עצמי מבצע פעולת שיווק נמרצת לבי"ס לרכיבה... מול רוכב KLE ירוק (....), רק דברים טובים. (לא שאין ביקורת).