לין-משין.

theshark

New member
לין-משין.

הכריש שמח לבשר שהיום היה קורס אומנות הפנייה לאחר תקופת פגרה שבה שלא היו קורסים. כמו כן החברה הראו שיפור אדיר במהלך היום.

theshark

New member
עוד תמונה. הפעם בשניים.

כפיר מדריך תלמיד ומלמד אותו כמה לתת היגוי הפוך.

Asaf-o

New member
במקור הוא על VFR ?!

סתם תמונה מהערכיון... היה מוכר לי המעיל.

theshark

New member
../images/Emo45.gif אכן. יש גם תמונה שלו לבד

מתרגל על ה-VFR.

theshark

New member
אתה יודע מה המספר כן.

עוד תלמיד שהדגים גרף שיפור מדהים. אני בדרך אליך.

באבא2000

New member
הלו! זה ליד הקאנטרי של ההסתדרות. כן

בראשון לציון. כן? עכשיו נפל האסימון מלפני כמה שנים שהייתי מנוי בקאנטרי ולא הבנתי מה עושים האופנוענים בחניון ליד. חשבתי יחידת אימון משטרתית או מחסלים של המוסד. בחיי. אפילו ניסיתי פעם לבוא עם הקטנוע 50CC לשאול אם הם צריכים לעזור בחיסול של צבים או חלזונות. יש כבוד, אולי עכשיו אני אצטרף גם לקורס. שארקי, שלח לי בפרטי בבקשה טלפון לבירורים. תודה

OK,שאלה בנושא...

אם הכוח הצנטרופוגלי הוא זה שמפיל את האופנוע לתוך הפניה אז ברגע שהגלגל פונה פנימה אנחנו בעצם מתנגדים לכח הזה,לא? או שאני לא מבין שיט... יא כריש,בילבלת אותי...

C O L T

New member
קטן אני, אבל אנסה לפענח

הכח הצנטריפוגלי דוחף את האופנוע כלפי חוץ בסיבוב. הטיה של האופנוע כלפי פנים נועדה ליצור התנגדות לכח הזה, יחד עם אחיזת הצמיגים, תקנו אותי אם אני צודק. ובמקרה הזה הגלגל פונה פנימה, בגלל שנוסעים לאט, כמו בשמיניות, אין היגוי הפוך, לא?

מה המספר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא יודע מה המספר כדי לברר פרטים על הקורס לנהיגה נכונה. אולם למרות שאני רוכב על R750 כבר 9 שנים,ומאמין שיודע משהו, אשמח לקבל את הטלפון וללמוד עוד. ויפה שעה אחת קודם...

Asaf-o

New member
שארקי תגיד

איך המבט שלו ?! הוא בטח לא עבר את הקורס של גידי.

fungas

New member
מבט לדוגמה!

נא להפנים ילדים. הביטו איך עידו מפנה את כל הקסדה להיכן שהוא שואף להגיע עם האופנוע. זיכרו ילדים, אם אתם עומדים להתרסק על גדר ההפרדה, אז למה להסתכל עליה? מחר נילמד איך עושים עושים רולינג ברן-אאוט עם אוזן אחת דחוסה בחריץ של התחת. מבט לדוגמה, כבר אמרתי? FUNGAS

../images/Emo6.gif גדול...

עוד תמונה לדוגמה מבית היוצר של הפטרייה...

fungas

New member
האלו, פססס...

תעזבו את הXT לנוח על משכבו בשלום. מסקר קצר שנערך, התגלה כי ששת התמונות האחרונות של FUNGAS בפורום, היו של התרסקויות. (DMX??) אז דעו לכם שאפשר גם אחרת: אני רוכב בחסד, אדם שקט וצנוע, איש אשכולות ובעל זין בקוטר 13 ס"מ. FUNGAS, מעמיד דברים על דיוקם, מנסה לתקן את רצח האופי המתבצע כאן, ומחזיר עטרה ליושנה. אמן כן יהי רצון.

למעלה