לימור לבנת זה הכרטיס שלה
א אלוני. New member 14/5/01 #3 אההה נתנתי (-: יצא קצאת ג`יבריש כנס לחברי כנסת ובחר לימור לבנת. והשגיעות קתיב זה בגלל החינוך..
ל לכבוש את ההר New member 14/5/01 #4 אין לי מה לעשות....אלוני? להזיע בחיפוש רק בכדי לראות כמה סרת החינוך שלנו היא טמבלולה? פעם עבדתי אצל הדוד שלה! (-: ואין כאן שגיאות כתיב למרות סרת החינוך! (-:
אין לי מה לעשות....אלוני? להזיע בחיפוש רק בכדי לראות כמה סרת החינוך שלנו היא טמבלולה? פעם עבדתי אצל הדוד שלה! (-: ואין כאן שגיאות כתיב למרות סרת החינוך! (-:
א אלוני. New member 14/5/01 #5 לימור ללא קשר איתה, לעיתים במערכות שקצת ``נחלדו`` טוב שבא אאוטסיידר שיעשה סדר
ל לכבוש את ההר New member 14/5/01 #6 אמרתי באחת ההודעות.....אלוני! כי בעיות החינוך הן של הימניים, השמאלנים לא זקוקים לשר חינוך כדי שהם יתנו ילדיהם חינוך מעולה - ואני לא צוחק!
אמרתי באחת ההודעות.....אלוני! כי בעיות החינוך הן של הימניים, השמאלנים לא זקוקים לשר חינוך כדי שהם יתנו ילדיהם חינוך מעולה - ואני לא צוחק!
א אבו-דני New member 14/5/01 #7 ןאני לא יודע אם לבכות או לצחוק.. האם הליצן הזה כובש...נכבש...כבוש יכול להיות אמיתי?